een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #25

Een week voorbij zonder een blogpost, ik kwam er niet aan toe! We (Nim en ik) zijn nog steeds ziek en ik werkte 3 dagen. Op mijn vrije dagen gingen we eventjes naar buiten en hingen de rest van de tijd op de bank. Afgelopen zaterdag deden we gezellig een dagje Haarlem met het gezinnetje en zondag was het even een relax dag. Allemaal moe, snotterig & kucherig. Afijn, voor mijn weekoverzicht maak ik tijd want ik blijf het te leuk vinden om toch mijn week weer even terug te bekijken! Kijk je mee?

Maandagochtend begon met paracetamol :(, ik had enorme keelpijn, hoofdpijn en super slecht geslapen.

Nim keek ondertussen tv en at een cracker zodat ik even bij kon komen. Vond ie dus heus niet erg!

Ik moest echt richting Kruidvat voor iets voor mijn keel, hooikoortstabletten en pijnstillers. Dus na het ochtend dutje wat we beide deden gingen we op pad. Ik had bij Zara op de webshop een nieuw broekje gezien. Zo een waar we alle vorige exemplaren ook van hebben 😉 dus die moest ik even in het echt gaan bekijken. Uiteraard nam ik hem mee haha. Nog even snel de Kruidvat in en hup terug naar huis via Centraal Station. Ik haalde nog een aardbeien smoothie, Nim wist daar wel raad mee haha.

Dinsdag zouden mijn broertje en zijn vriendin op Nim passen bij hun thuis. Ze hebben echter geen bedje voor hem staan en in het grote bed vind hij het een groot feest dus gaat dan echt geen slapen worden. Gezien we de box weg wilde doen om een camping bedje ervoor terug te kopen vroeg ik maar meteen aan hem of hij dit maandag wilde gaan kopen. En dat lukte gelukkig!

Nim ging lekker een middagdutje doen en ik dook onder een dekentje op de bank. Evi kwam lekker bij me liggen!

Ik bestelde 2 velletjes flockfolie, eens kijken of dat wat is!

HET broekje ;).

Dinsdag was ik dus werken. Nim vermaakte zich fantastisch bij zijn oom en tante, te zien aan de foto die ik kreeg via whatsapp.

Woensdagochtend maakte ik een smoothie van yoghurt, water en roodf ruit uit zo’n diepvries doosje. We hebben er saampies lekker van gedronken. Rechts mijn outfit van die dag, een stippeltjesbroek uit de sale bij H&M voor maar 5,-. Matcht bij m’n vloerkleed!

Ons tuintje, best lekker om in de stad toch je eigen groene plekje te hebben.

Deze kleine boef kreeg zijn nieuwe poezenbroek aan en zijn toekan romper! Perfect voor een kleine wandeling door de dierentuin. Want dat gingen we eventjes doen deze middag.

Ik heb echt niks met voetbal en oranje, Nim support ze wel met zijn hamster van de Albert Heijn!

Uh dat rondje wandelen in de dierentuin werd spelen in de dierentuin. Ook prima!

Het eten van woensdag avond was precies in de kleuren van het voetbal die avond. Nederland (oranje) – Australië (groen/geel). Dat vond Kay maar wat leuk.

Donderdag en vrijdag was ik werken, geen foto’s van deze dagen dit keer!

Zaterdag vertrokken we vroeg richting Haarlem voor een gezellige dag met z’n drieën. Op internet vond ik een leuk zaakje waar we wat zouden kunnen eten en drinken en waar Nim even kon uitrazen. Namelijk Meneer Paprika, eenmaal binnen waren we meteen verkocht! Een grote speeltafel in het midden van het café, super gave zitmeubels en een lekkere menukaart. In dezelfde ruimte zat een grote speelgoedwinkel en fietsenwinkel! Mocht je eens naar Haarlem gaan ga daar dan zeker lunchen, Nim had het echt reuze naar zijn zin en viel niet lang daarna voor zo’n 1,5 uur in slaap in de kinderwagen. Konden wij mooi shoppen ;).

Vlak voordat we weer richting auto gingen stopten we gewoon weer daar om nog even wat te drinken en een taartje te eten :).

Omdat we een afslag gemist hadden en het naar huis nog een half uur zou duren stopten we maar bij de eerste de beste eet tent. Dat was een AC restaurant, het was er heerlijk rustig gelukkig en we hebben lekker gegeten.

Oh wat krijgt ‘ie toch een onwijs eigenwijs koppie!

Of ik koopverslaafd ben voor mijn zoon? JA! Vooral als er sale is sla ik mijn slag. Na de pakketjes van de afgelopen 2 weken met een paar duurdere merkjes kwam ik erachter dat de kwaliteit wel stukken beter is dan een H&M en Zara kledingstuk, het zijn ook echt meteen favorieten om aan te trekken bij Nim van ons beide. Ik besloot nog 2 leuke broekjes te bestellen en een t-shirt, maar nu is het dan ook wel echt klaar hoor! Dit lag zaterdag op de deurmat te wachten toen we thuis kwamen uit Haarlem. Weer zo super leuk ingepakt met persoonlijke boodschap. Dit keer bestelde ik overigens bij de webshop van Maud: Bling Sunday’s Best. Bijna nergens vond ik meer iets in Nim zijn maat maar op deze webshop gelukkig nog wel! Helaas valt 1 broekje qua maat wel erg klein, gelukkig had ze nog een maat groter ervan dus dat kon ik nog omruilen. Binnenkort show ik al de leuke items in een shoplogje/outfit post.

Zondag was Nim al vroeg uit de veren. We gingen in de ochtend naar de speeltuin in het park maar liepen eerst even naar Centraal Station voor een beker koffie! Daarna heeft Nim een uur kunnen ravotten in de zandbak.

Klimmen en klauteren. Ik geloof dat ik al wel kan voorspellen hoe we de komende paar jaren gaan doorbrengen in de speeltuin!

De rest van de dag hebben we een beetje in en om huis aan gerommeld, en in de avond keken we voetbal (blegh!)

Dat was ‘m voor deze week alweer. Op naar een nieuwe hopelijk minder ziekige week. Gelukkig heb ik nog tot en met woensdag vrij, dus we doen het lekker rustig aan!
Hoe was jouw week?

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers