een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fotodagboek #24

Zo, nou wij hebben weer een volle week achter ons! Bijna elke avond na het eten een flinke wandeling gemaakt of de speeltuin onveilig gemaakt om zo ook nog even te genieten van het lekkere weer. Maar stiekem ook omdat Nim dan zo moe is dat hij lekker snel in slaap valt en zo moe is dat hij een lange nacht door tukt. Verder maakte ik wat voor Vaderdag en hadden we post pakketjes drama. Kijk maar verder als je nieuwsgierig ben geworden!


Maandag was het 2e Pinksterdag en moest ik werken. Normaal heb ik altijd vrij op maandag maar voor een keer wilde ik wel gaan (hallo, 200% uitbetaald!), Kay was thuis voor Nim dus die hadden een extra dag samen. Deze foto kreeg ik via WhatsApp, ze keken samen tv, hoe kan het ook anders haha.
Toen ik thuis kwam aten we pannenkoeken! Daarna liepen we nog even naar de snackbar voor een ijsje. Ik kreeg weer andere disco dip: rood, goud en zwart.
Om Nim lekker moe te krijgen zodat hij goed en lang slaapt lopen we bijna elke avond een uurtje nog rond of duiken nog even de speeltuin in. Deze keer dus een rondje gewandeld, en we kwamen een grappig geschilderde muur tegen. Even een fotootje met de nieuwe kinderwagen ervoor ;).

Dinsdag maakte ik deze leuke fotokaart en ging naar de Media Markt om hem meteen af te laten drukken. Nim en knutselen gaat nog niet helemaal van harte dus ik maakte dit voor Vaderdag… Ook een leuke herinnering vond ik!

En ik hing deze poster op. Op de achterkant zit het factuur wat ik kreeg bij mijn bestelling bij Springstof.eu. Hoe grappig is dat?!
We waren net op tijd terug want het begon meteen te regenen toen ik de tuindeuren open zette. Nim kon toch nog even lekker buiten spelen omdat de eerste 1,5 meter overdekt is omdat er een balkon boven zit, echt super handig! Laatst kochten we plastic kleden voor op de grond en deze zijn echt top voor onze kleine buiten speel fanaat.
‘S avonds maakte we weer een wandeling. Dit keer trokken we Nim zijn nieuwe pakje aan die we bij LittleLadybugs.nl bestelden, en zette hem voor een bak met mooie witte hortensia’s en maakte weer wat leuke foto’s.

Woensdag kwamen ein-de-lijk na een week onze ‘verloren’ brievenbuspost pakketjes binnen. Na een heel boos telefoontje dinsdag werd het dus opeens de volgende dag bezorgd! Ik was zo blij, want er zat een mega leuk vestje voor Nim bij en Kay had een cadeautje voor mij besteld. En kijk die stickers… Brievenbus te klein… Het groene pakje lag gewoon op de deurmat en de andere moest ik bij de buren ophalen maar ik testte het door onze brievenbus en dat ging super easy! Stomme postNL!

Altijd leuk van die persoonlijke boodschappen bij je bestelde items :). Nim vond het wel interessant dat mama van papa een boek kreeg over het starten van een webshop!

Mijn outfit voor de warme woensdag, een kuit lengte legergroene tricot rok met een super dun sterretjes shirt en peace teken ketting.

Ah, naptime! Tijd voor mama om even bij te kleuren in de zon met een sapje en chipje en de Ipad 😉

Toen de kleine man wakker was was het tijd voor koekjes, rozijntjes en wat te drinken met een filmpje van de Mickey Mouse Clubhuis erbij. Gezellig naast mama in de schaduw op de tuinbank.

En toen ik naar de deur liep zat daar opeens het laatste pakketje in wat ik nog moest krijgen. Ik bestelde vorige week dus bij LittleLadybugs.nl en er ging van alles mis bij mijn bestelling. Eigenaresse Renske deed er alles aan om mij toch alles te sturen wat ik had besteld en toen was dus ook nog een pakketje zoek. Gelukkig werd dat eerder deze dag toch nog bezorgd en met dit pakje erbij had ik nu dus alles. De 3 items die ik bij haar bestelde kreeg ik dus uiteindelijk alle drie apart opgestuurd. Maar echt een top service, dus als je nog wat leuks zoekt voor je kleine, ga zeker even bij haar kijken!

En ’s avonds kwam Kay thuis en zag ik dat we alledrie ongepland matchte qua kleur. Ik een legergroene rok, Kay lichte legergroene broek en Nim een legergroen joggingbroekje wat ik een tijdje terug bestempelde met trompetjes.

We gingen nog even spelen in de speeltuin in het park, en er werd een nieuwe favoriete speeltoestel gevonden. De glijbaan! Hij klimt alleen via het glij gedeelte omhoog haha.

Donderdag waren we allebei werken en paste Oma weer op. Geen foto’s van deze dag helaas!

Vrijdag papadag de dag dat alles mag… aldus Kay. Hij kreeg alvast voor zijn verjaardag geld van mijn ouders en wilde een draadloze koptelefoon ervan kopen. Vrijdag werd deze bezorgd en ook Nim mocht hem even uit testen. Nou, hij is goed gekeurd hoor! 😉

En zaterdag was ik weeeeeer ziek, vreselijk hoesten en snotneus :(. Zouden we eigenlijk een paar uurtjes naar Wantijpop gaan, maar dat ging ik niet redden helaas! Mijn vader is bijna jarig en het zou zondag Vaderdag zijn, dus we gingen wel op visite die dag. Kreeg Nim toch een prachtige zelf door Opa gemaakte auto met zijn naam erop en blokjes erin! Wat een enorme bofkont is het toch!

Jaaa, zondag was het Vaderdag! Kay verraste ik door kaartjes te kopen voor Ouwehand Dierenpark in Rhenen. Daar wilde hij al heel lang heen dus dat was een perfect cadeau. Ook gaf ik een grappig wegwerp cameraatje van de Hema die helemaal volgeschoten is en waarvan de ontwikkelde foto’s in een speciaal ‘Vaderdag 2014’ plakalbum komen! Het was nog even twijfelen of het wel ging met mij qua verkoudheid maar met flinke dosis pijnstillers, neusspray en keelpastilles op zak gingen we toch gewoon en ik heb het gered ;). Oja, dit mooie vogeltje fotografeerde Kay, omdat hij vogeltjes leuk vind haha.

Het was een leuke en mooie dag! Vlak voordat we richting auto gingen dronken we nog wat en kreeg Nim zijn geliefde rozijntje. Rozijntjes eten is serious business bij hem hoor!

En nog geen 10min in de auto en we moesten er alweer uit… Poepluier stop!

En ’s avonds thuis weer even in de speeltuin in het park geweest. Op de terugweg liepen deze 2 voor me uit, heerlijk gezicht toch?!

Nu ik dit typ ligt Nimmetje te huilen in zijn bedje met Kay naast hem, ik heb hem aangestoken en het arme ventje heeft een verstopte neus. Super rot dus dat we weer ziek/verkouden zijn. Hopelijk houd het dit keer niet weer zo lang aan, 2x ziek in een maand tijd is wel erg vervelend!

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers