een leven vol kleine en grote avonturen is dichterbij dan je denkt
Search
Close this search box.

Fotodagboek #23

En week 23 zit er ook al weer op! Wederom een drukke week voor mij, ik ben dan ook behoorlijk moe en hoop aankomende week mezelf wat rust te gunnen. Vandaag is het 2e Pinksterdag en moet ik werken, maar gelukkig was ik het weekend wel vrij en heb ik aankomend weekend ook vrij, genoeg family time dus. Ik heb weer genoeg leuke foto’s gemaakt afgelopen week dus hier komen ze.

Maandag ben ik eigenlijk altijd vrij van werk. Dit keer ging ik wel, er was namelijk een cursus en ik plakte er meteen een werkdag aan vast zodat ik dinsdag vrij zou zijn. Nim had van zondag op maandag bij opa en oma geslapen en maandag avond pikten we hem weer op. Hij was heel gek aan het doen en kroop met zijn ogen dicht en met een rond rood plastic stapelcupje in zijn mond het huis door. Hilarisch vond ik het, hoe komt ‘ie erbij?

Dinsdag ochtend haalde ik dit ventje uit bed met enorm dikke slaap oogjes, maar het deerde ‘m niets. Het was meteen lachen!

En er werd al vroeg aangebeld, een pakketje! Deze was voor Kay, een hele mooie draagband voor de camera zodat ‘ie niet meer zo schuurt in de nek. Best een grote doos voor de kleine inhoud!

Daarna was het tijd om even de deur uit te gaan! Nim werd thuis wat onrustig dus ik hoopte dat de buitenlucht hem goed zou doen. We aten wat lekkers op Centraal Station en ik nam eens een keer een karamel cappuccino! Ik houd dus echt niet van koffie maar dit vond ik best lekker. Onderweg naar huis was Nim moe en had last van zijn doorkomende kiesjes. Arm ventje 🙁

Uhh, geen beschrijving nodig toch?!

Ah lekkere babyteentjes op schoot vlak voor het slapen gaan 🙂

Woensdag gingen we met oma naar Utrecht, even gezellig een middag weg. Op de heenweg werden er door heel wat motoragenten een aantal auto’s begeleid op de linker baan. Wat een drama werd er van gemaakt zeg, uiteindelijk moesten ze dus nog tussen alles door om de afslag naar rechts hebben.

Eenmaal in Utrecht aangekomen regende het helaas een beetje maar dat deerde Nim niks gelukkig!

Even spelen bij de Hema! Dit speelding is altijd zijn favoriet, lekker erop rammen zodat de blokjes draaien.

En deze kreeg hij van Oma!

Eind van de middag waren we weer thuis en had Nim hoognodig behoefte aan knuffelen. Hij komt gedurende de dag heel vaak naar me toe om me een dikke knuffel te geven, en dat vind ik natuurlijk helemaal leuk!

Mijn favoriete fruit is meloen, welke maakt niet uit ik vind ze allemaal lekker! We sneden een galia meloen aan en ik at er drie kwart van op voordat ik me bedacht dat Kay misschien ook nog wilde haha. Uiteindelijk at hij het laatste beetje op.

Donderdag moest ik weer werken en had ik brood met appelstroop en brie als lunch, echt te lekker deze combi. Heb het nog liever op bruin brood of een pistolet maar ik moest het met wit brood doen!
Nim was bij oma en ‘hielp’ haar met het avondeten. Altijd leuk als ik foto’s krijg via WhatsApp als ik aan het werk ben 🙂

Bij thuiskomst was er een fantastisch pakketje bezorgd! Later meer hierover 🙂

Ook vrijdag was ik werken en ging Kay met Nim boodschapjes doen. Uiteraard kreeg ik weer foto’s door gestuurd. Joepie, een lift foto haha. Nim nog even uit laten razen in de speelhoek, daar word hij zo blij van!

Zaterdag werd er heel warm weer voorspeld dus wij gingen op weg naar Zeeland, belandde in erg traag rijdend verkeer, en het begon te regenen. Nou, fantastisch!

Ik kreeg deze foto van een vriendin via WhatsApp. Ze was aan het werk en zei dat ze hoofdpijn had en tot overmaat van ramp stond ook Gorden nog eens voor de deur te zingen. Ik moest stiekem even hard lachen, het zal je maar gebeuren!

Daar staat ‘ie dan de gouden koets zoals Kay onze auto noemt. Nim is bezig met kiesjes en heeft verschrikkelijke poepluiers die dus doorlekken waardoor zijn kleren ook meteen vies zijn. Onderweg dus een noodstop omdat we vergast werden in de auto haha. Overigens is dit gedurende de vrijdag wel 3x gebeurd helaas. Uit voorzorg gelukkig genoeg kleertjes en luiers mee!

Yes, we zijn er na een rit van bijna 2 uur. En.. ja.. je ziet het goed. Een nieuwe kinderwagen. Tijdens de zwangerschap hebben we achteraf gezien echt de verkeerde keus gemaakt qua kinderwagen (een Mutsy Transit). Maarja, het is ook zo lastig.. Je weet nergens wat van af als je zo’n ding koopt. We hebben uiteindelijk toch geïnvesteerd in een nieuwe en haalde deze vrijdagavond op, en kijk eens hoe blij Nim is! Binnenkort een blogje over onze kinderwagens ‘drama’.

Na veel pijn en moeite met hoge trappen en moeilijk te belopen zand zaten we eindelijk. En jahoor, het waaide en begon zachtjes te druppen. Heel fijn… NOT!

Nim interesseerde het niks, hij heeft er zeker van genoten en zijn eerste strand en zeewater ervaring was dan ook zeker geslaagd. Het zeewater vond hij ook prachtig en kirde het uit van blijdschap.

Uiteindelijk verlieten we het strand na ongeveer 1,5 uur om een ijsje te gaan eten, Nim at mijn hoorntje op, dat smaakte hem best goed ;).
Outfit of the day, een heerlijk dun spijker jumpsuit met bloemetjes van de Primark met een dun vestje van de River Island van een aantal jaar terug. M’n tasje is ook van de Primark. En kijk m’n telefoon hoesje! Word je toch steeds weer vrolijk van als je dat uit je tasje haalt 🙂

Na het drinken en ijs begon de zon te shinen! Naast het strand bij Westenschouwen zat een grote boswachterij waar je kon wandelen tussen de bomen op een verhard pad.

Het was er super mooi en af en toe stonden we zo hoog tussen de bomen dat je eroverheen kon kijken. Uiteindelijk zijn we 2 uur zoet geweest met de wandeling en vertrokken we om 5 uur weer van de parkeerplaats naar huis.

Zondag begon een beetje hangerig en huilerig bij Nim. Ik moest hoog nodig was vouwen en nam het mee naar zijn kamertje zodat ik daar met hem kon gaan zitten. Uiteraard maakte hij het me niet makkelijk.

In de middag kwam vriendin Lisanne naar ons toe en reden we naar de Kralingse Plas. Even uitrazen in het gras.

Vlak voor het eten ging ik nog even lekker in de tuin in het zonnetje zitten, Nim zat lekker met water te spelen en vermaakte zich ook prima.

En poes Evi lag er ook gezellig bij!


Na het eten gingen we nog even in het avondzonnetje een leuke fotosessie met Nim doen.

Meneer kroop als een malle op het water af! Maar papa houd ‘m goed in de gaten.

Na een ijsje te hebben gegeten na de fotosessie gingen we met een grote omweg naar huis, Kay doet altijd gek met Nim door rondjes te draaien en de kinderwagen naar achter te kiepen. Een lol dat ze dan hebben!
Bij thuiskomst ploften we op de bank, keken een film en maakte ik deze fotodagboek af!

Ik hoop voor aankomende week op meer lekker weer, lekkere avond wandelingen en weer zo’n gezellig weekend! Laat de zomer maar komen 🙂

Volg je mij al via Instagram, Pinterest & Bloglovin’?

STEUN DE ONTDEKKERS!

Ik hoop dat je hebt genoten van dit avontuur!
Onze avonturen zijn gratis om van te genieten. Maar niet kosteloos om te beleven. Wil je ons steunen om meer avonturen te blijven beleven en delen?

Steun De Ontdekkers