EEN NIEUW HOOFDSTUK…

Het is alweer even terug dat de laatste diary online kwam, en de redenen zijn dezelfde als de voorgaande reden dat er niets online verscheen. Migraine’s, zware hoofdpijnen, energieloos op alle vlakken. Oktober, November en December waren heftige hoofdpijn maanden, helaas.

Eindeloze gesprekken, berekeningen, en voors en tegens lijstjes kwamen voorbij de afgelopen weken. De conclusie was wel, zo kan ik niet doorgaan. Op vragen als ‘Wat vind ik(en wat vinden wij) belangrijk in het leven’, ‘Wat doen we/ik het allerliefste’, en ‘Wat is het me waard?’ Kwam eigenlijk allemaal naar voren dat vooral wij drieën, als gezin, het belangrijkst zijn, en ieders gezondheid en geluk. Het allerliefste gaan we samen op avontuur, groot of klein. En ontdekken we graag leuke plekken, mooie dingen, en ervaringen. En het delen daarvan, vind ik (wij, Kay ook namelijk) onwijs leuk om te doen.

Ik ben altijd onwijs creatief geweest en zit boordevol ideeën. Maar in mijn hoofd en qua energielevel heb ik er weinig ruimte voor, doordat ik teveel met andere verplichtingen zit waar al mijn energie in gaat zitten. Daarbij de momenten dat ik door moet gaan tijdens migraine aanvallen, en ook tijdens minder goede dagen, het soms ellenlange herstellen ervan, en het opsparen van energie voor mijn werkdagen… zaten we de laatste maanden veel vaker thuis dan dat we deden wat we graag wilden: Op pad, ontdekken, genieten.

Het besluit om te stoppen met werken bij mijn werkgever, is vorige maand dan ook gevallen. Geen twee verplichte werkdagen in de week meer, die ontzettend veel energie opeisen. En tijd voor wat nieuws, tijd om energie te steken in dat waar ik blij van word! En heel hard hopen dat deze enge en spannende wending in ons leven, mij minder pijn gaat opleveren, en meer mooie momenten geven voor ons drietjes.

Een tijdje terug heb ik al geschreven dat we met een leuk nieuw project bezig zijn. Daar ga ik mee aan de slag komende tijd. Een nog steeds heel persoonlijke, maar ook informatieve en creatieve site boordevol avonturen van ons! De diaries blijven op de blog pagina van de nieuwe site gewoon doorgaan.

Afijn, dat alles gezegd hebbende.. een foto overzicht van wat gebeurtenissen uit de maand oktober komt morgenochtend 06:00 hier online, november en december volgen de dagen erop volgend! En zodra de nieuwe site helemaal klaar is, hoop ik dat iedereen die hier altijd graag komt kijken en lezen, ook mee verhuisd daarheen 🙂

X Pauline

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest