Een middag bij Villa Augustus

Afgelopen weekend was ik samen met mijn vader een middag op stap. Samen foto’s maken stond al even op de planning en de plek zou Villa Augustus worden. Een van mijn favoriete plekjes voor foto’s! De reden? Bloemen, vlinders, bijen, kassen, planten, en gezelligheid in overvloed daar! O, en natuurlijk gingen we ook voor een bordje met scones, whipped cream en jam, met een lekker sapje erbij.

Ik maakte weer een boel fijne foto’s, en wilde ze graag hier delen. De paar laatste zomerdagen zijn ingegaan als ik de weerberichten mag geloven, dus nog wat zonnige foto’s met de mooiste zomerbloeiers kan dan niet ontbreken.
Ik ben trouwens nog elke dag blij met de camera die we een tijdje terug kochten, de Nikon D7200. Elke keer leer ik weer bij, dus een middag testen, spelen met instellingen en focuspunten was heerlijk!
16 8

2 3 4 5 6 7 9 10 12 13 14 15 17 18 19 2011
Echt waar, woon je in de buurt van Dordrecht of ben je er toevallig een keertje… Ga naar Villa Augustus. Niet alleen de tuin is prachtig, het hotel, de horeca gelegenheid, het bakkerijtje en de winkel zijn eveneens prachtig en sfeervol! Je vind Villa Augustus aan de Oranjelaan 7 in Dordrecht, met gratis parkeergelegenheid. Meer weten over Villa Augustus? Ik schreef er al eens over! Dat kun je hier en hier lezen 🙂


Ben jij ook dol op fotografie? Waar ga je het liefst heen om lekker een eind weg te klikken met je camera?

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp