DIARY WEEK 3

De derde week van Januari zit er al weer op, en wat ging ‘ie snel! Gedurende de week gebeurde er hier in huis niet veel, maar in het weekend genoten we van de buitenlucht in het bos en op het strand. Heerlijk! Kijk maar mee…

MAANDAG

Het is maandag, Nim is naar school, en ik ruim de troep van het weekend op. De nieuwe plant staat mooi te zijn op de oude plek van de kerstboom. Helemaal blij mee, nu hopen dat ‘ie mooi blijft en blijft leven haha.

Ik ontbijt een beetje laat, pas iets voor 12 uur. Het word maiswafels met geitenkaas en een gekookt eitje. Een bakje met appel en kaneel erbij, dat vind ik altijd zo lekker!

WOENSDAG

Van maandagochtend springen we over naar woensdagochtend. Ik voel me al anderhalve dag niet lekker, vooral hoofdpijn en heel moe door het slechte slapen door hoofdpijn. Ook woensdag is dat niet veel anders helaas. Ik doe wat kleine dingen, en tussendoor plof ik steeds neer op de bank om te relaxen.

DONDERDAG

Donderdag komt de pakketjesmeneer langs. Ik bestelde begin van de week bij Zalando nog wat items voor Nim, omdat ze zo’n 70% korting hadden op wat favo merkjes van ons. Deze leukerd is van Tiny Cottons, en was nu net geen 10 euro. Die shirtjes zijn altijd heel fijn en gaan lang mee ondanks vele wasbeurten.

Ook deze leukerd bestelde ik voor Nim. Net als het andere shirt is ook deze van Tiny Cottons en was 18 euro. Fantastisch stofje en Nim is dol op dierenprintjes en de kleur rood. Hij was dus enorm enthousiast over deze sweater.

VRIJDAG

Vrijdagmiddag heeft Nim wederom een kinderfeestje, ze gingen gezellig bowlen! Ik voel het begin van een migraine aanval opkomen en hoop dat het met een warm bad en arnica olie af zakt.

Dat doet het helaas niet, maar gelukkig valt het deze keer mee qua pijn. Ik duik in bed en lees nog wat, en ga dan gauw slapen zodat het hopelijk snel over is.
Ik merk dat de aanvallen die ik nog krijg sneller weg zijn en minder pijn doen nu ik minder druk en stress van werk ervaar. Ik kan natuurlijk meteen reageren door rustig aan te doen en hoef niet door te gaan tot het echt niet meer gaat. Wat dat betreft is er wel een verbetering dus!

ZATERDAG

Het weekend is alweer begonnen. De week is heel snel gegaan voor m’n gevoel.
Deze meneer hier, die heeft een groeispurt. Hij eet en eet maar en heeft continu heel veel honger. Als we aankomen bij het Mastbos voor een lekkere wandeling, is hij hangry en moet echt eten. En vlak voor vertrek thuis had hij dus al geluncht. Na een tosti en glas water kan ‘ie ertegenaan en zoeken we de eerste kabouter van het kabouterpad wat we willen wandelen.

Heel blij als we er weer een gespot hebben hoor!

De wandeling is sneller dan verwacht, dus we zitten ook heel rap alweer in de auto. Maar leuk was het wel!

We bezoeken nog even snel Ikea Breda om witte deurtjes te halen voor het Besta meubel, en ook om te kijken naar pootjes. We slagen gelukkig in een veel te chaotische winkel (waarom lopen zoveel mensen tegen de richting in? heel irritant!), en gaan gauw naar huis.
Nim checkt in elke spiegel z’n losse tand, wanneer zou die er uit vallen? Het zal de eerste zijn!

Kay gaat vast 1 van de deurtjes vervangen voor een witte, altijd spannend hoe het er dan uit komt te zien…

ZONDAG

Zondagochtend besluiten we om naar het strand te gaan. Nim wil dat echt heel heel erg graag want hij wil met zijn monstertrucks in het zand spelen.
We rijden naar de pier in Hoek van Holland, altijd een goeie plek voor een wandeling. Onderweg krijgen we een bui op ons hoofd en zien die langzaam over zee gaan. Hoe gaaf?!

Na regen komt zonneschijn! En warm dat het zonnetje voelde, heel fijn!

Nim is helemaal happy. Met zijn monstertrucks trucs doen over de stenen en in het zand.

Ik vind het ook prima zo 😉

Langs de pier zijn de golven heel ruig, en ligt enorm veel schuim. Dat vinden de mannen wel interessant!

Van wandelen krijg je honger! We lopen terug over de pier, en zoeken daarna een plekje bij Het Vispaleis. We zitten heerlijk achter het raam in een warm zonnetje te wachten op onze kibbeling. Yum!

Eenmaal thuis gaat Kay aan de slag met het Besta Ikea meubel op pootjes zetten en de grijze deurtjes eraf halen om te vervangen voor de nieuw gekochte witte. Staat echt een stuk frisser en ruimer met witte deurtjes!

Ik ben moe, het heb koud, en heb zin om te bankhangen. Dus dat doe ik dan ook lekker. Boek en koffie erbij en chillen maar!

Leek lekker, viel tegen helaas.

Knuffeltijd!!! <3

En dat was ‘m alweer voor deze week. Iets minder productief doordeweeks, maar wel lekker actief geweest in het weekend. Laat de nieuwe week maar weer beginnen!

X Pauline

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest