DIARY WEEK 15 // Klussen in de tuin, en op weekend avontuur

De week begon met sneeuw, en eindigde met een hele zonnige dag! Ertussenin hadden we een hoop fijne dagen, kluste Kay weer wat in de tuin, en waren we in het weekend al om 9.00 op pad. Kijk mee!

12 t/m 18 April 2021

MAANDAG

De maandag begint erg gezellig (ahum), met een flinke hagel en sneeuw bui. In de middag is er gelukkig een zonnetje… Evi ligt precies op de goeie spot voor die paar zonnestralen.

Een taartje als toetje vanavond. Weer van de bakker via de TooGoodToGo app.

DINSDAG

Dinsdagmiddag hebben Nim en ik het druk met een Mario Bowser Fury tekenen. Ik tekenen de lijntjes, en hij kleurt hem in.

WOENSDAG

Woensdag, wat heb ik gedaan woensdag? Ik weet het niet meer… maar de dag sloot af met een bizarre lucht waar ik eigenlijk net te laat een foto nam.

DONDERDAG

De bloementjes van vorige week staan er heel mooi bij deze week.

Ik heb donderdag weer mijn haakspullen erbij gepakt en ga weer oefenen op bloemetjes haken.

Donderdagmiddag is het in het zonnetje hartstikke lekker! We hebben inmiddels een leuk en zacht tuinkleed gevonden en Nim zit er meteen heerlijk op te spelen.

VRIJDAG

Na jaren had ons koffieapparaat het begeven, we hadden tijdelijk een oude te leen gekregen maar de waterreservoir daarvan lekte waardoor alles steeds nat was. Dus na tijden twijfelen hebben we toch een nieuwe gekocht. Dit soort uitgaven vind ik nooit leuk, hoe blij ik er ook mee ben uiteindelijk haha.
In de middag had ik Nim gezegd, geen speelafspraak vandaag. Daar hield hij zich netjes aan… maar eenmaal thuis stond al gauw een vriendinnetje uit de buurt in de woonkamer. Ze hebben samen gezellig buiten gespeeld, en gechilld.

Als Kay klaar is met werken, gaat hij naar de bouwmarkt om hout te halen. We hebben wat bedacht om een lelijk muurtje in de tuin wat minder lelijk te maken haha. Samen met Nim begint hij aan de klus!

En terwijl de mannen samen klussen, maak ik het avondeten. Een pasta ovenschotel. Een van onze favo’s!

ZATERDAG

Zaterdagochtend zijn we al vroeg op pad. We rijden naar de Biesbosch en wandelen door het Beverbos. We ontdekken dat ze een klimbos gebouwd hebben in hetzelfde bos, zag er erg tof uit… alleen jammer van het rood witte lint op de foto haha.

Het is lekker zonnig, en we komen amper mensen tegen hier. Ben je benieuwd naar het Beverbos?(klik om meer te lezen/zien over het Beverbos) Kay schreef er over en hij staat inmiddels op onze avonturenkaart!

Na het beverbos belanden we in de speeltuin. Even lekker uitrazen voor Nim, en we eten onze meegebrachte lunch lekker op vanaf een picknickbankje in de zon.

Nog even graven en scheppen in het zonnetje bij het water. Altijd een hit! En dan is het tijd om lekker naar huis te gaan.

En terwijl Kay het muurtje afmaakt, zit Nim binnen te tekenen en daarna te spelen met domino steentjes.

ZONDAG

Zondagochtend zitten we al om 9.00 in de auto. De ochtend begint koud, maar eindigt zonnig! We maken een wandeling door Schoonhoven. Even wat beweging voordat we thuis verder gaan aan de tuin.

We eindigen aan het water in de zon en kijken naar de steeds overvarende pond. Heerlijk!! Nim haalt een lekker ijsje, en wij drinken onze meegebrachte thee op. Als er een hele horde wielrenners (allemaal oudere mannen) hutje mutje naast elkaar op de randen voor onze neus gaan zitten, houden we het voor gezien. Dikke vette irritatie wel!

Zo, weer thuis! Kay is druk bezig in de tuin, en Nim en zijn buurtvriendinnetje liggen te spelen op het buitenkleed in de zon. Na een volle week geen migraine, slaat het bij mij helaas weer toe en dus doe ik rustig aan.

Kay maakt het avondeten, en dat eten we buiten in het avondzonnetje gezellig op.

We sluiten het weekend gezellig af, met een vuurtje in de kachel en geroosterde marshmallows.

Liefs,
Pauline

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest