Dear Diary #9

Yay! Het is Maart! Kom maar op met de Lente.. Gisteren sloten we Februari af, gelukkig. Februari begon leuk met een mini vakantie met leuke dingen maar liep over in een hoop ziek zijn en binnen zitten en zelfs tot een klein ongelukje aan toe. Dus Good Vibes Only please in Maart! Wel hebben we een gezellig weekend gehad met z’n drietjes en genoten we dan ook eindelijk van het zonnetje na al dat binnen gehang. Enneh, er gaat (bijna) nooit een week voorbij zonder een leuk bezorgd pakketje… Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

MAANDAG
24Het is weer maandag, na een gezellige zondag zijn Nim en ik weer een dag samen. Zodra hij aan zijn late ochtend/middag dut begint neem ik een kopje koffie voordat ik me aan ga kleden. Lekker lui dus.

23Eenmaal uit bed heeft meneer zin in een filmpje. Hij sleurt zijn stoel voor de TV en begint er heftig op los te wijzen.

1Terwijl hij TV kijkt schiet ik nog even snel een leuke outfit inspiratie tip voor het artikel over het Mouse in a House vestje, je kunt het artikel hier terug lezen!

DINSDAG
22Dinsdag had ik eens een vrije ochtend, ik zou pas om 12:00 beginnen op werk. Wel moest ik vroeg er uit voor dit ventje dat de bank op kroop onder zijn fijne Lapuan Kankurit schapen dekentje van Bobbino Kids. Maar Kay bracht hem vroeg naar Opa en Oma dus ik had de ochtend alleen en dook gewoon terug mijn bed in zodra hun de deur uit waren. Heerlijk!

7Nim heeft het naar zijn zin bij opa en oma, hij heeft deze mooie en leerzame poster op ‘zijn’ kamertje hangen daar. Super leuk!

DONDERDAG
20Van dinsdag springen we over naar donderdag. Toen ik naar werk fietste dinsdagmiddag fietste ik langs een (blijkbaar) los staan metalen bouw hek, op het moment dat ik er voorbij fietste waaide hij om. Ouch! Met een zere arm en hoofd toch gaan werken maar uiteindelijk ging het toch niet zo lekker. Woensdag naar de dokter geweest en er was niets ernstigs aan de hand, wel had ik enorme hoofdpijn. ik kreeg spierverslappers mee die uiteindelijk donderdag enorm goed hun werk deden. Ik was suf, moe, onhandig en had last van wiebel benen. Een dag onder de wol op de bank dus. Nim was woensdagavond met zijn opa en oma meegegaan om een nachtje te logeren, dus ik heb donderdag de hele dag op de bank kunnen liggen.

21Ik had op Instagram 20,- shoptegoed gewonnen bij River20Four. Al een tijdje stond dit hemdje op het ‘wil ik voor Nim’ lijstje, dus toen ik zag dat River20Four deze had bestelde ik hem van het gewonnen tegoed. Is hij niet te gek voor van de zomer met een leuk kort sweat broekje?

VRIJDAG
8Vrijdag ging het een stuk beter al, een beetje wiebelig ging ik toch weer aan het werk in de middag! Er kwam een hele leuke winactie online in samenwerking met Silky Label. Wil jij ook een leuk t-shirtje en cadeauzakje met opdruk naar keuze winnen? Kijk dan hier wat je daarvoor moet doen!

4Kay nam Nim op zijn papadag weer eens mee naar de dierentuin. De kleine bofkont kreeg ook nog eens een Unox worst!

ZATERDAG
17Oei, flinke vermoeidheid zaterdag ochtend. Dat vraagt om een extra lekker ontbijt. Warme kaneelbroodjes 🙂

19Voor de Buy Less, Buy Better Challenge had ik een bestelling gedaan bij Wolf & Wolkje, die was vrijdag bezorgd maar ik was zo laat thuis dat ik hem pas zaterdag opende. Eigenlijk had het artikel over de aankoop van Februari zaterdag ochtend online moeten staan maar dat was dus niet gelukt. Ik plaatste deze sneak peak op Instagram met de mededeling dat het artikel dus ietsje later online zou komen.

18Nim is dol op autootjes, ik vind ze allemaal even lelijk (zeker voor op foto’s). Dus bestelde ik deze toffe houten auto voor hem van Kiko. Ook bij Wolf & Wolkje. Hij vind ‘m gelukkig reuze leuk.

2Heerlijk, zon in huis!

16We besloten de vermoeidheid aan te pakken met een ritje met de metro richting stad, het aan komen rijden van de metro is een waar feestje!

6Terug gingen we met de tram. Spanning en sensatie zo uit de kinderwagen en op een tramstoel.

3Eenmaal thuis ging Nim naar bed, Kay keek TV en ik maakte foto’s voor het Buy Less, Buy Better Challenge artikel. Gemist? Klik dan hier!

5Ook was er een te gek pakket bezorgd. Ja, wederom voor Nim. Ik bestelde wat van de nieuwe collectie van Kukukid en kreeg er een mooie paper bag en tattoos bij! Foto’s van de inhoud komen gauw voorbij.

15Laat in de middag vertrokken we nog even gauw naar de action voor schoonmaakdoekjes, wasmiddel en billen en snoeten poetsers. Daar hoort een lift foto bij 😉

14Het fruit was op en de Aldi was nog open. Nim koos appels uit en sleepte ze mee. Hij is werkelijk waar verzot op appels!

13We besluiten door te rijden naar een McDonalds. Nim heeft alles even aangeraakt maar had er geen zin in. Uiteindelijk ging hij verder aan z’n appel haha.

ZONDAG
12Outfit of the day! Een gave fringe dress van Petit bo die ik bij Toddlers and Tees kocht, een oude maar nog steeds gave legging van de H&M en mijn geliefde witte Nikes!

11De planning voor de ochtend was langs de pop up store gaan van Esther van Bambini Amore. De webshop bestaat inmiddels 1 jaar dus tijd voor een klein feestje! Ik vind het leuk om cadeautjes te geven en zeker na de fijne samenwerking tussen haar shop en mijn blog verdiende ze een klein cadeautje! Uiteraard een Sonny Angel en lekkere chocolade..

1Het was super leuk om Esther eens in het echt te zien na ons leuke contact, Nim was ook mee en heeft met Esther haar zoontje wat gespeeld terwijl wij konden kletsen en alle mooie kleertjes uit haar shop konden bekijken.

10Nadat Nim de halve schaal paaseieren (4 maar hoor haha) had geplunderd en hij een nieuwe sjaal kreeg van papa gingen we opweg naar de kinderboerderij. Maar we hadden reuze honger dus stopte eerst bij een gezellig cafe voor de lunch. Dit smaakte prima!

9Bij de kinderboerderij zit een speel gedeelte met enorm veel speelgoed. Nim koos dit keer deze grote auto uit om mee te spelen terwijl wij lekker in het zonnetje zaten te chillen.

Laat in de middag kwamen we thuis en deden Nim en ik lekker een dutje! Wat een leuk weekend hebben we gehad en wat begon Maart met een mooie dag.

Fijne nieuwe week! Xx

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest