Dear Diary #8

Maandag! We blikken weer terug op een leuke week met onder andere een heleboel Duplo, cadeautjes, een voorkeur voor een streepjes shirt, crackers/broodjes met kaas en ei, mooie foto’s gemaakt met de Nikon en een gezellige familiedag in het weekend.

MAANDAG
25Het is alweer maandag, de weekenden gaan veel te snel voorbij! We starten rustig op en bouwen aan tafel met Duplo.

24Kleine man op bed. Mama eten! Het word vast saai om te zien, maar het smaakt zo goed: Crackers met boter, kaas en een zacht gekookt eitje. Jum! Ik moest overigens hoog nodig de tafel schoonmaken 😉

23Woke up like this <3

22Dan gaat de deurbel, en staat de pakketjesbezorger voor de deur. Dit plaatje van een dekbedovertrek had hij bij zich. Het is van Garbo&Friends. Een echte eyecatcher in Nim zijn kamertje!

26Natuurlijk moet het meteen op bed. En Nim vond het ‘Heel mooi!’. We oefende ‘Vis, visje’… en we telden de visjes. Multifunctioneel zo een dekbedovertrekje 😉

DINSDAG
21En we spelen dinsdagochtend weer met de Duplo, maar dan op de grond. Hele bouwwerken maakt hij al. En ja, met hetzelfde shirt aan als maandag. Hij viste ‘m van het hoopje vuile was en moest ‘m perse aan. Peuters…

20We halen een boodschapje, precies in dat ene uurtje dat het hagelde en regende. Hoe krijg ik het voor mekaar? Maar eenmaal thuis hebben we happy mail! De eerste aankoop die ik deed voor Nim zijn derde verjaardagsfeestje. Thema dit keer? Oldtimers! Dit zijn cadeauzakjes van Studio Ditte.

19Nim op bed, en ik ga met de voetjes omhoog. Het was een drukke ochtend!

18Ik ga aan de slag met foto’s, en at daarna die lekkere tompouche op die ik voor de foto’s had gebruikt :).

 

17Als de deurbel gaat staat Els van Sweet Heroes voor de deur met een heel erg gaaf pakketje. Persoonlijke bezorgservice en meteen een leuk praatje gemaakt. Morgen lees je hier meer over de Sweet Heroes!

16Daar gaan we weer! Bouwen!

7-6Nim is dol op springen en trampolines, zodra ik ons bed heb afgehaald om te verschonen staat er een wild te springen. Ohh heerlijk dat uitbundige kindse gedrag. He loves it! Ik haastte me om de camera te pakken en het vast te leggen. Wat een heerlijk moment!
Ik verzamelde de happy moments van dinsdag weer in een artikel, heb jij ‘m al gezien? Je vind hem hier!

WOENSDAG
14Meh, slechte nachten. Ik haat het! Ik slaap zo slecht. Mijn kussen ligt niet lekker, het matras ligt niet lekker, ik heb rugpijn, zere benen en zere armen, draaien en nog eens draaien en plots is het alweer tijd om uit bed te gaan. Hopelijk gaat dit gauw weer over.
Ik kies vandaag dus voor een comfortabele outfit: Cheap Monday jeans en mijn Hello Apparel sweater.

12En dan vertrekken we naar de metro om naar de stad te gaan. Dikke pret altijd ondergronds… dat galmt zo leuk.

10En weer thuis, met o.a deze leuke aankopen.

11Tijd voor de lunch! Oke, volgende week ga ik echt wat anders zoeken voor op mijn brood en crackers om af te wisselen. Ken je dat? Dat je iets te lekker vind en keer op keer blijft eten op die manier?

9Eh oke, Nim wil niet geloven aan een middagdut. We brengen samen het lege glaswerk weg, en spelen daarna in de speeltuin… No pictures, mijn telefoon was leger dan leeg :(.
Als we thuiskomen moeten we wel echt ‘aan het werk’ voor Sweet Heroes. Tijdens het foto’s maken bemoeit Nim zich er wel even mee. De stapel blokjes was zeker niet hoog genoeg.

8Kay komt wat eerder naar huis zodat we in het zonnetje buiten nog wat kunnen gaan doen. Maar Nim valt in de auto in slaap… Dus halen we ijs, bij McDonalds. Daarna rijden we weer naar huis, ik voel wederom migraine aankomen en het felle zonnetje maakt me kotsmisselijk. Balen! En zonde van Kay zijn vrije middag 🙁

2Na een pilletje en een dutje op bed is het toch wat gezakt. Gelukkig vermaakten de mannen zich in de tuin met blaadjes aanharken en opruimen.

7We beginnen samen aan het avondeten en Nim vermaakt zich (alleen! Yes!) met zijn PlayDoh ijsjes klei set. Lief om hem zo druk bezig te zien.

ZATERDAG
1Donderdag en vrijdag werken we, en is Nim 2 daagjes bij Opa en Oma. Ook zaterdag moet ik werken, en doen de mannen weer eens samen boodschappen. Nim is een echte lekkerbek geworden en shopt gewoon het karretje vol. Rookworst, eierkoeken, afbakbroodjes en minions vlokken neemt hij het liefst elke week mee naar huis haha.

ZONDAG
27Een overactief ventje, dus Kay neemt Nim mee naar de speeltuin in de vroege ochtend. Kan mama rustig opstarten na drie drukke werkdagen 😉

3Yes we do! Toch mama’s?! Dit leuke houten kaartje komt van de nieuwe webshop vierjehuis.nl. Ik vertel gauw meer over Vier je Huis!
Ik maak nog een aantal foto’s want het licht is fijn vanmorgen.

5In de middag rijden we naar Nim zijn andere Opa en Oma in Zeeland. We gaan kijken in de werkplaats van Opa. Nim vond het allemaal maar wat mooi.

4Daarna gaan we nog wat eten in Spelerij & Eterij De Vierlinden. Hartstikke leuk gemaakt daar voor de kids, en we hebben ook heerlijk gegeten!

 

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest