Dear Diary #7

Het is alweer maandag. De tijd vliegt echt voorbij de laatste weken voor mijn gevoel. Afgelopen week nam ik veel bankhangtijd voor mezelf, much needed! Maar ik deed ook een heerlijk lange wandeling in de zon met Nim, in het weekend ontvluchtten we ons eigen huis, en we bezochten de Bubbeljungle voor Nim. Nieuwsgierig? Kijk dan verder!

MAANDAG
23Het is weer maandag! Wij waren al vroeg op pad voor een boodschapje, waarna we ook nog even de speeltuin in duiken. Nim ontdekt een beschilderde muur en staat te sjansen met twee dames… haha dikke pret!

22Eenmaal thuis gaat Nim lekker naar bed en zet ik water op om een eitje te koken. Een tijdje terug kochten we wat nieuwe pannen waaronder deze. Is ‘ie niet mooi?

21Nieuwe verslaving: Crackers met een lekker stukje kaas en een zacht gekookt eitje met wat zout. Daarnaast een colaatje, heel soms heb ik daar zo’n zin in!
Nim slaapt wel 4 uur, en ik doe niet veel meer dan series kijken, wat voor de blog doen en nog meer series kijken. En plots was de dag alweer voorbij!

DINSDAG
20Slechte nacht, en vroeg uit bed. Ik heb gelukkig nog heel even om bij te komen als de mannen de deur uit zijn naar opvang en werk dus neem de tijd voor een ontbijtje. Daarna off to work!

19Na de hele dag flinke hoofdpijn ga ik om half 5 al richting huis. Migraine op komst, helaas.
Bij thuiskomst bleek er een heel leuk pakketje te zijn bezorgd, Disney Vans voor Nim!

WOENSDAG
18Na een nacht van meer dan 12 uur word ik zonder hoofdpijn wakker, yes! We gaan met z’n drietjes naar de dokter om naar de eczeem plekjes van Nim te laten kijken. We krijgen een nieuwe zalf en vette creme voorgeschreven en daarna gaat Kay weer aan het werk en gaan Nim en ik naar het park!

17In de zandbak die half bevroren was: ‘Bah, has’ Nim taal voor Bah vieze hand.

16Ook het gras is bevroren. Net als mijn tenen haha.

15Maar gelukkig schijnt het zonnetje en houden we het hier nog wel even uit. Nim doet een rondje zandbak rand zonder ervan af te vallen. Chapeau!

14Thuis! Kind op bed, mama lekker lunchen en wat werken voor de blog.

13Ohh, dat zonnetje. Hij scheen zo fijn.

12Ik besluit dat we daar gebruik van moeten maken, Nim lag al rond 11 uur op bed dus is er om 2 uur al uit. Na de lunch trekken we onze schoenen aan… Nim zijn spiksplinternieuwe Jungle Book Vans natuurlijk.

11We gaan aan de wandel. De auto, woonboten, roeiboten, trein, tram route word het. Genoeg te zien voor kleine jongentjes die dol zijn op voertuigen en herrie ;).

10Na twee uur wandelen zijn we bijna thuis en zie ik deze muur. Best grappig, hoewel ik me hier best thuis voel en m’n draai wel heb gevonden wil ik heel erg graag verhuizen omdat ik me hier niet meer zo thuis voel. Lastig uit te leggen, maar ik moest de muur toch even vast leggen 😉

DONDERDAG
2‘Je moet tussen half 7 en half 8 thuis zijn vanavond, er word wat voor je bezorgd’ aldus Kay. Eh oke, wat dan? Nou dat zei hij niet natuurlijk haha. En jahoor, na keihard naar huis te zijn geracet na werk belt er iets voor 7 iemand van Bloomon aan met een mega bos bloemen, en een tas met vaas er in…

1Al maanden zoek ik een vaas zoals deze. Onvindbaar in degelijk en niet te dun glas… Kay vond hem wel, alleen kreeg je ‘m bij een bos bloemen gratis van Bloomon. Laat ik bossen bloemen nou ook mooi vinden haha. Ik was dus helemaal happy donderdag avond. Wat een verrassing! En de bloemen, ze zijn prachtig en ruiken zo zoet en fris!

VRIJDAG
9Bakgrage collega’s. Nooit erg. Wat het precies was weet ik niet meer, maar lekker! oh oh! Natuurlijk gewoon als ontbijt 😉

ZATERDAG
8Zaterdag staan we noodgedwongen al om 9 uur aangekleed en klaar om de deur uit te gaan. Het huis naast ons is kortgeleden verkocht, en de nieuwe buurvrouw komt af en toe flink sloopwerk verrichten. Dat gaat er heftig aan toe en al om iets over 9 trilden we weg in ons eigen huis. Ze had het netjes laten weten, maar toch is het niet leuk op je vrije weekend dag als gezin. Afijn, ook het brood was op thuis dus we reden naar de Intratuin voor een laat ontbijt. Altijd reuze mooi gestyled en een gezellige sfeer in het eetcafe, Nim kent het er ook al op zijn duimpje… hij komt er al sinds hij een piepkleine baby was.

7Visjes kijken!
Na de Intratuin zitten we onze tijd gezellig uit bij mijn ouders. Nim kon lekker met zijn speelgoed spelen, en ik zette mijn sessies bankhangen gewoon voort (whaha, sorry… moe, lui en omdat het kan. Laten we het er op houden dat ik het er goed van heb genomen afgelopen week).

ZONDAG
6Wederom staan we alweer om 9 uur klaar. Kay had via Marktplaats wat Thomas de trein, Brio en meer treinbaan en accessoires gevonden voor een hele leuke prijs. Op naar Alphen a/d Rijn dus, want hij had al om 10.00 afgesproken.
Om Nim ook een leuke dag te geven rijden we daarna door naar Leiderdorp, daar zit een indoor speelhal. De Bubbeljungle! Onwijs leuk en gezellig, om de beurt spelen we mee en de kleine man vermaakt zich met volle teugen.

5Doei Bubbeljungle, we hadden het reuze leuk! Op naar huis!

4Nim krijgt alvast 1 trein accessoire om mee te spelen en is daar dan ook de rest van de middag zoet mee. Dat word wat als hij de rest krijgt!

3‘S avonds duik ik weer de keuken in. Een nieuwe variant op de zoete aardappel met groente uit de oven maak ik. We zijn stiekem gek op deze combi en ik probeer er gewoon lekker in te varieren. Ditmaal met een stukje Iglo viscuisine en een saus van creme fraiche en wat kruiden. Gesmuld hebben we!

 

Fijne week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest