Dear Diary #6

Afgelopen week hadden wij een vrije week! Dat was alweer een tijd geleden dat we geen verplichtingen, geen verwachtingen en geen werk hadden waar we naartoe moesten beide. We zijn niet op vakantie geweest maar hebben leuke middagen van huis gehad en ook hele middagen niks gedaan thuis voor de tv. We ruimden een boel troep op en maakten voor Nim een leuke tent van hout die ik als kledingrekje kan gebruiken voor hem als hij er niet mee speelt. Al met al een gezellige week met z’n drieen, op naar de foto’s!

MAANDAG
29Maandag ochtend pakte ik de Give Away die ik kort geleden organiseerde in voor de winnares. De berenetui blijft cute!

28Kay en Nim gingen het pakket op de post doen en ik kroop de bank nog even op.

27Einde van de middag vertrokken we richting Ikea om wat te eten, Nim is dol op gehaktballetjes en tomatensoep. Lucky him want we hadden beide haha.

26En omdat het vakantie was kreeg meneer een ijsje als toetje, stilzwijgend heeft hij ervan genoten en toen hij genoeg had kreeg ik het in mijn handen geduwd.

DINSDAG
23We hadden maandagavond hard gewerkt aan de diy tent/kledingrek voor Nim. Precies om 00.00 was hij af en hebben we het mooi neergezet voor Nim. Met de treinrails plus magneten trein die ik bij Ikea had meegenomen voor hem. Hij vond de tent helemaal te gek, met een warm bontje erin kon hij zich er heerlijk vermaken. Heel leuk om te zien dus. Binnenkort een artikel over de leuke diy tent/kledingrek!

25De treinrails met trein is een groot succes, hij heeft zich er een lange tijd heerlijk mee vermaakt!

24We maakten ons klaar en zodra alle deuren in huis open staan omdat wij heen en weer lopen (1 verdieping) jumpt Nim meteen op ons bed, de stiekemerd!

8Na elke keer graag erheen te willen maar tegen gehouden worden door slecht weer, was het dinsdag toch echt tijd voor een bezoekje aan Villa Augustus. Je leest er hier alles over 😉

9Omdat het middag dut tijd was voor Nim en wij binnen 20 minuten thuis zouden zijn en hij dan niet meer in bed zou gaan slapen omdat hij het in de auto al niet wakker hield, vertrokken we totaal onverwachts naar Antwerpen! Genoeg tijd om te tukken voor de mini man.
Ik kon me een leuk artikel herinneren op de blog Bubblemint over een shopgebied met te gekke winkels. Gratis parkeren dus dat was ook ideaal. Dus daar gingen we heen. We hebben hele gave winkeltjes gezien en belandde (hoe kan het ook anders) in een kinderkleding winkeltje genaamd Kids on the Docks.

8De buit!

WOENSDAG
2Woensdag zaten we in de Efteling! Het was Nim zijn eerste keer daar, we hadden er onwijs veel zin in.

22We zijn in een boel attracties geweest en hoefden nergens te wachten. Ideaal. En dit kleine ventje vond alles echt prachtig.

3Het muziekje bij de carnaval attractie blijft echt in je hoofd zitten de rest van de dag, volgende keer pas als laatste in haha.

30Na de Fata Morgana in te zijn geweest zag Nim eenmaal buiten een straaltje water, ja dat moest en zou van dichtbij bekeken worden. Erg interessant natuurlijk haha.

21Hij begreep er niets van! Waar komt dat muziekje nou vandaan?

20Oeiii, donkere lucht! Zou het gaan regenen? Sneeuwen? Hagelen? Gauw doorlopen…

19Er kwam een mega sneeuwbui naar beneden vallen! Gelukkig hebben we kunnen schuilen op een verwarmd terras met warme chocomelk en wat lekkers. Binnen een half uur was het sprookjesbos wit en konden we weer verder.

18De sprookjesboom. Wat is hij mooi gemaakt.

7Kay maakt een foto van mij en Nim terwijl ik een foto van mij en Nim maak haha.
Na het sprookjesbos was het tijd om naar huis te gaan, het was wel erg koud geworden met de sneeuw en Nimmetje was erg moe geworden. Het was een onwijs leuke dag in ieder geval.

DONDERDAG
8Donderdag bleven we lekker een dag thuis. Een dag Efteling met een kleintje hakt er best in kan ik je vertellen. Maar geeft niks, zo had ik de tijd om de mooie kledingstukken die ik voor Nim kocht en kreeg de afgelopen weken mooi fotograferen hangend aan het zelfgemaakte rek (ja ja, ik ben er trots op). Je kunt het artikel hier bekijken.

17Lunch met brood uit Antwerpen. Toen we het open sneden zaten er enorme gaten in het brood, dat vult ook niet echt haha.’

16En we dineren met een hele lekkere pasta. Nim zijn bordje van DesignLetters fotografeert erg leuk 😉

VRIJDAG
15De tulpen staan er mooi bij vrijdagochtend met het beetje zonlicht dat door de wolken komt.

6Kay neemt Nim mee naar Ikea om samen met Oma een kastje voor in onze keuken te kopen. We hebben een piep klein huis en gebrek aan opbergruimte. Voor een leuk kastje hadden we nog plaats. Ik bleef thuis om wat op te ruimen en zodra de mannen van huis zijn kan ik een leuke muziek dv opzetten. Het werd mijn favoriete live dvd van Hanson (hier helemaal onderaan kun je een liedje van ze beluisteren!)

14Pauze! Tijd voor een gevulde koek en mijn favoriete drankje: Spa fruit appel kers 🙂

13Eind van de middag was de keuken opgeruimd. Eindelijk het aanrecht leeg, wat een opluchting.

ZATERDAG
12En zaterdag was alweer onze laatste vakantie dag. We reden naar de Intratuin om even doorheen te wandelen en wat lekkers te eten waar Nim ook nog kon spelen. De vissen onderweg naar het cafe waren erg interessant voor hem.

11Sinds de challenge kijk ik niet echt meer naar spulletjes om te kopen, maar het blijft heerlijk om ernaar te kijken. Het ziet er bij de Intratuin altijd zo gezellig uit.

4Eten! En Nim had alweer een vlek op zijn broek, even de ernst checken haha.

5Hij dacht dat het een leuk boekje was, bladeren!

ZONDAG
10Ai ai, ik moest weer aan het werk zondag. Na een laat ontbijt ga ik de deur uit en laat een helaas zieke Nim achter bij Kay. Arme ventje had wat verhoging, had gespuugd en was heel erg hangerig. Maar gelukkig wel vrolijk.

And that’s it. Dat was onze vrije week. Een hoop gedaan en een hoop lol gehad. Precies goed voor een weekje vrij als je het mij vraagt. Hopelijk knapt Nim gauw op en kunnen we aankomende week wat leuke dingen doen weer met zijn tweetjes.

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest