Dear Diary #6

Een week vol koude dagen, werkdagen en huishouden. Maar ook een week vol foto’s maken, artikelen maken, en een fijn weekend als afsluiter. Kijk je weer mee naar onze week in foto’s?

MAANDAG

Maandagochtend ontbijt. Yum yum

Ik ben ongelofelijk moe, en heb een onwijs eigenwijze peuter in huis. De ochtend vliegt dus voorbij, en ik plof even op de bank met mijn lunch terwijl Nim al lang geluncht heeft en al zijn speelgoed voor de derde keer overhoop trekt. Diepe zucht!

De crea bea activiteit van vandaag: Diertjes beplakken met washi tape!

Tijd voor wat warms. En een koek! En muziek! Ik ontdek wat nieuwe nummers van Hanson en ben meteen happy, wat zijn ze weer mooi.

Nim kijkt nog even Aap Poot Pies voordat papa thuis komt en we gaan eten. Het liefst zit ‘ie met zijn neus tegen de tv aan als het over olifanten gaat. (Spot je hem? Helemaal rechts!)

DINSDAG

Zo, als de mannen de deur uit zijn dinsdag heb ik het rijk weer even alleen. Een slow start in pyjama en de iPad.

Dan ga ik opruimen en doe Nim zijn nieuwe beddengoed op zijn bed. Zo leuk, van de H&M Home.

Wie heeft dit nou ook? Een half uurtje weg, en precies dan komt de pakketbezorger… Gelukkig neemt de buurman onze pakjes altijd aan. O en, kersenvlaai… voor het me time verwenmoment 😉

Wat doet de Hema mij weer aan? De prachtig lekkere paaseitjes zijn er weer. Help! Ook scoorde ik twee geurkaarsen met de geur peer, vijg en viooltjes. Lekker!

Nieuw kleedje die we in Antwerpen kochten. Heel blij mee!
Ik ben druk met wat foto’s maken voor de blog, onder andere van dit hoekje.

Wat er in het pakketje zat. Sneakertjes voor Nim.

Ik kruip de bank op met de laptop, en werk een nieuw idee uit voor de blog. Een nieuwe rubriek genaamd ‘Share the Love’ die ‘Happy Moments’ vervangt.

Dit is dus m’n plekkie, hoe cosy! De omslagdeken van zuiver scheerwol komt van Little&Pure, we hadden er al een in het grijs… maar deze nog grotere en nog warmere houd ons heerlijk gezelschap op de bank.

Eindelijk, eindelijk heb ik het artikel over Nim zijn derde verjaardagsfeestje af dinsdagmiddag. Echt heel, heel erg laat. Maar beter laat dan nooit zeggen ze toch altijd? Je kan hem hier bekijken!

‘S avonds maak ik weer lekker curry van het verspakket van Appie. Met een gekookt eitje in plaats van stukjes kip, erg lekker!

In de avond liggen we in een deuk om het programma Geslacht op BNN.

WOENSDAG

Woensdag is een hele foto loze dag, hmm. Ik heb veel huishoudelijke dingen gedaan en ben met Nim in de weer geweest die oorpijn had. Wel komt het eerste Share the Love artikel online, de nieuwe rubriek waar ik het eerder over had. Nog niet gezien? Bekijk hem dan hier!

DONDERDAG

Als je collega taart heeft gemaakt, dan ontbijt je daarmee toch?! Een puntje pindakaas cheesecake als ontbijt moet kunnen.

VRIJDAG

Na werk en opvang gaan we op vrijdag altijd met zijn drietjes naar huis met het OV. Nim is overenthousiast altijd, en kiest in de bus altijd de achterbank.

ZATERDAG

Zaterdagochtend mag ik uitslapen, en als ik beneden kom zit Nim met koptelefoon op (uiteraard, met frozen muziek) heerlijk te spelen en te zingen.

In de middag ben ik aan het werk en doen de mannen samen boodschapjes.

ZONDAG

Zondag ligt er een laag sneeuw buiten. Voor ons alle drie niet echt ons ding. Maar we gaan er toch even op uit, en lunchen bij een favo stekkie: Bagels & Beans. Jum!! Nim maken we gelukkig ook altijd blij met lunchen buiten de deur.

Als we thuiskomen ben ik misselijk van de autorit met wel 100 rotondes (jaja overdreven maar voor mijn gevoel wel haha) en scherpe bochten. Hoera voor reisziek zijn… Kay neemt Nim nog even mee om de eentjes te voeren en de mannen hebben het samen enorm naar hun zin en maken gezellige wandeling van.

Ik ben ondertussen alweer opgeknapt, en in de slaapkamer is het perfecte licht dankzij de zon en de sneeuw dus ik schiet wat foto’s. Als de mannen weer thuis komen neem ik ze meteen mee naar boven, voor nog wat foto’s. Als die geschoten zijn, pakt Kay de camera over en maakt nog een paar onwijs leuke foto’s van mij en Nim samen op bed <3.

Af en toe, als hij heel moe is of heel slecht geslapen heeft, dan vraagt ‘ie nog wel eens om een flesje warme melk met een dekentje en wil hij bankliggen. En dat mag van ons, ze moeten toch al zo snel groot worden! Toch nog een piepklein beetje mijn babytje ;).

 

Wat een koude week was het, als ik de weersverwachtingen moet geloven dan gaat de zon schijnen en de temperatuur weer wat omhoog komende week. Let’s hope so, ik ben echt niet geschikt voor de kou haha. Fijne nieuwe week!

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest