Dear Diary #53

Jahoor, de laatste dagen van 2015 en de eerste paar van 2016 zitten er al weer op. We hebben 2015 dan echt afgesloten en beginnen aan een mooi nieuw jaar dat hopelijk nog meer leuks, moois, liefs, gezondheid en gezelligheid voor ons (en jou) in petto heeft. Natuurlijk blijf ik lekker bloggen precies zoals je van me gewend ben, hopelijk vind ik wat meer tijd om vaker dan twee keer per week een leuk artikel te maken! Ik vind het heerlijk om te doen, net als de fotografie die er bij komt kijken. We hebben een nieuwe camera op het oog en als het een beetje mee zit kan ik daar al snel mee aan de slag! Ik kijk er nu al naar uit! Afijn, afgelopen week werkte we een dag minder dan normaal en hadden we een relaxte gezinsdag. We gingen shoppen in Utrecht en bezochten na twee jaar lang ‘zeuren’ van Kay z’n kant dan eindelijk de Orchideeenhoeve. Kijk mee naar een hoop gezelligheid!

MAANDAG
18Goodmorning Monday! De zon schijnt en we hebben net een boodschapje gedaan. Nim doet de boodschappen tegenwoordig zelf en kiest uit wat hij wil eten, heerlijk zo’n eigen willetje.

17Hij koos ook mijn favoriete broodjes: Afbak Milano broodjes. Yum! Nog voor ik de tafel klaar had had hij zijn broodje bijna verorbert, goed… gelukkig hebben we een kruimeldief šŸ˜‰

16Afgelopen weekend waren we naar Thomas de trein in het theater geweest, Nim had heel goed onthouden waar de merchandise stand was met alle Thomas treintjes. Hij kroos van het Kerstgeld wat hij van zijn Opa en Oma had gekregen treintje Percy die zelf kan rijden als je het knopje bovenop indrukt. Heel leuk ding!

15Zodra Nim op bed ligt ga ik aan de slag voor foto’s voor de Webshop Tip over Kinder Wonderland. Je leest het artikel hier, zeker even kijken want je kunt een shoppingvoucher van 25 euro winnen! En hier zie je dan ook meteen de speelhoek die we voor Nim zelf maakten en de twee gave stoeltjes die hij van andere Opa en Oma cadeau als kerstcadeau kreeg. Staat het niet geweldig leuk?!

14Na het middagslaapje word er weer vanalles overhoop gehaald om mee te spelen. Hij speelt met al zijn nieuwe speelgoed heel lief, fijn dat hij blij is met al het nieuws! Hier reden de Duplo trein en de Percy trein elkaar steeds voorbij. Dikke pret!

13Even de nieuwe kussenhoes uitproberen die ik vorige week kocht, de maten waren wat vreemd bij de Zara Home maar gelukkig past hij gewoon prima. Helemaal blij met het hoesje dus!

WOENSDAG
12Dinsdag word er hard gewerkt, maar woensdag heb ik weer een dag thuis met Nim. Ik gooide mijn outfit op bed voor die dag en dat lag eigenlijk meteen leuk, ik deelde de foto op Instagram met bijschrift dat ik een dark and grey outfit had die dag, as usual. Ik blijk niet de enige gelukkig, zwart/wit/grijs is gewoon altijd goed toch? De broek is van Cheap Monday en de trui van Primark.

10We doen niet veel woensdag, aan het eind van de ochtend heeft Nim het wel gehad met spelen en komt hij aanzetten met de film Rango. Maar na 10 minuten is hij alweer afgeleid en zit weer tussen een hoop speelgoed in te spelen aan zijn nieuwe speeltafel. ‘Mama mee’, ik moet meespelen en we sleutelen met het houten gereedschapsetje wat ook een kerstcadeautje was wat aan de houten auto oplegger, wederom een kerstcadeau.

9Zodra Nim weer slaapt plunder ik een grote volle papieren zak met te kleine kleding en wat andere dingenĀ en zet alles op mijn Instagram verkoop account. (De biedingen zijn al voorbij wanneer deze diary online staat.) Centjes verdienen voor de nieuwe camera šŸ˜‰

8De stoelen zijn een hit en hij gebruikt stoel twee ook gewoon hoor, met een bekertje met druifjes een prima wakker word plek gevonden.

7Een drakenei wat onder water uit komt. Het neusje is al zichtbaar! Altijd spannend zoiets.

6Voordat Kay nog even gauw boodschappen gaat doen ’s avonds duik ik ons nieuwe kookboek in voor een lekker bak recept. Gekregen voor Kerst!

DONDERDAG
5Donderdag word er eerst de hele dag gewerkt, waarna we ’s avonds doodmoe zijn en dus beide in de woonkamer liggen te slapen. Om 23.40 schrik ik wel nog wakker en doen we de gordijnen open voor het vuurwerk en kijken nog een stukje oudejaarsconference. Nim slaapt prinsheerlijk door alle knallen heen dus die laten we maar lekker slapen, en nog voor 01.00 liggen we zelf ook alweer te slapen. Oudejaarsavond is voor ons niet zo heel erg boeiend en dit is eigenlijk hoe we het altijd al doorgekomen zijn. Lekker saai haha.

VRIJDAG
4Vrijdagochtend worden we mega brak wakker, hoe kan dat toch? Gelukkig maakt een ontbijt met warm stokbrood en lekker beleg alles goed!

3We voeren vrij weinig uit, doen nog wat hazenslaapjes op de bank en in de middag rijden we naar Schiedam waar winderland open is. Een schaatsbaan met gezellig cafe ernaast. Schaatsen hebben we niet gedaan maar het was wel even gezellig met een beker warme chocolademelk met slagroom en een patatje mayo.

1Eenmaal thuis ga ik aan de opruim en verander weer wat dingen. Deze leuke waxine houders kochten we bij Sostrene Grene in Den Haag vorige week. 1,39 per stuk, hoe leuk zijn ze voor dat bedrag?!

ZATERDAG
27Zaterdag is shoppingday! Kay heeft nieuwe kleding nodig en wil daarvoor graag naar de Pull&Bear. In Rotterdam hebben we die natuurlijk ook, maar het is af en toe veel leukerĀ om een andere stad op te zoeken. Hij wou naar Utrecht, want daar was de winkel ook heel fijn.

26Nouja,Ā wij vermaken ons daar ook altijd wel in de zithoek. Ik relaxed op de bank en Nim zoekt iets om zijn auto’s vanaf te laten rijden. Helemaal prima!

25Lunch time! De Yoghurt Barn werd het, met speelhoek voor kids dus je kan op je gemak een lekkere yoghurt kiezen metĀ zelf samen gesteldeĀ toppings erbij. Heerlijk sapje erbij, en genieten maar. Zeker een aanrader!

24‘S avonds rijden we naar de McDonalds. Ik hou van deze ijsjes!

ZONDAG
23 22
Zondag waren we extreem vroeg uit de veren, half 7 uit bed en 8.15 de deur al uit. Maar voor een leuke dag, want we gingen samen met Nim, Opa en Oma naar de Orchideeenhoeve! Na een rit van anderhalf uur arriveren we dan eindelijk en kijken we onze ogen uit, wat is het er prachtig. Ik heb genoeg foto’s gemaakt, dus binnenkort lees en zie je er meer over!

20Onderweg naar huis valt Nim uiteraard in slaap, we besluiten door te rijden naar een Media Markt voor DE camera die we al een tijd op het oog hebben. De camera die ik heb is al wat jaartjes oud en ik wil gewoon meer kunnen, beter worden en dingen vast kunnen leggen zoals ik ze zie. Hij is in the pocket! Dus jullie zullen gauw verschil gaan merken (hoop ik dan!). O en, de foto hierboven? De kleine man was het zat, dus plofte neer op de grond met zijn auto’s en kreeg iets lekkers. Ook niet niks, zo’n drukke dag en dan ook nog lang moeten wachten bij de Media Markt.

19Eenmaal thuis testen we de camera uit, eten we wat en gaat Nim lekker naar bed. Dit heerlijk zachteĀ dekbedovertrekje daar lezen jullie deze week hier meer over! Nim slaapt er in ieder geval heerlijk onder en knuffelt graag met zijn deken en kussen šŸ™‚

Fijne week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest