Dear Diary #52

De allerlaatste week van het jaar 2016. Terugkijkend naar afgelopen jaar, zijn we boven alles echt ontzettend veel ziek geweest, maar dan echt vaak… Verkoudheid, oververmoeid, buikgriepjes, veel koorts en migraines. We sluiten het jaar dan ook ziek af, helaas! Natuurlijk beleefden we ook hele leuke momenten, zo verkochten we succesvol ons eerste koophuisje en verlieten we dus de grote stad Rotterdam voor een kleiner plaatsje vlakbij. Een echt huisje kochten we, met een bovenverdieping zelfs. We knapten zo veel mogelijk zelf op, en creeerden fijne plekjes om echt tot rust te kunnen komen. Ook hadden we de meest fijne en warme vakantieweek in Frankrijk op een toffe camping, deden we weer leuke uitjes als gezinnetje, shopte ik uiteraard de leukste kinderkleertjes voor Nim, schafte ik een betere Nikon camera aan om mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen in mijn hobby; Fotografie! Ik maakte dan ook een heleboel foto’s afgelopen jaar. Ik heb in 2016 wat meer tijd voor mezelf kunnen regelen, gewoon 3 vrije dinsdagen alleen thuis per maand. Een luxe, en echt heel erg fijn!

Wellicht vergeet ik wat dingen, maar dit is natuurlijk geen terugblik artikel maar een gewone Diary waarin ik door middel van foto’s onze week laat zien ;). Een artikel wat ik heb geprobeerd altijd te posten, vooral omdat ik het zelf zo leuk vind om terug te lezen. Kijk je weer mee, naar onze afgelopen week?

MAANDAG

Maandag is het tweede kerstdag. Een zieke boel hier thuis, want Nim heeft weer een flink griepje te pakken. Na een slechte en vooral wakkere nacht doe ik toch mijn best om de tafel iets feestelijk te dekken om met zijn drietjes te ontbijten.

Een deel van de kerstcadeautjes!

Nim zijn nieuwe Playmobil staat allemaal uitgestald, hij is er heel blij mee maar speelt er niet mee… hij ligt namelijk op de bank en heeft hoofdpijn en buikpijn. Het is fijn dat ‘ie dat nu aangeeft maar je maakt je wel extra zorgen als hij het zo vaak blijft zeggen.

Lekkers over! Nooit een straf 😉

Als de mannen in de middag beide liggen te slapen stop ik twee wafeltjes (Ikea) in de airfryer en zet een muziekje aan via het leuke muziekboxje wat we van mijn broertje kregen.

DINSDAG

Dinsdag is Kay ook nog een dagje vrij. Nim heeft twee weekjes vakantie en we hadden gehoopt dan iets leuks te gaan ondernemen met z’n drietjes. Helaas is Nim nog steeds ziek, maar we besluiten toch om er heel even tussenuit te gaan. Na dagen binnen zitten ga je je zo opgesloten voelen. We brengen (alweer haha) een bezoekje aan de Intratuin en Nim vraagt zowaar om eten na dagen lang bijna niks te hebben gegeten. Ik moest natuurlijk taart haha.

Altijd zo vrolijk, al die mooie planten bij tuincentrums. We kochten er geen, eerst de kerstboom en kerstgroen eruit!

Terug op de bank, de koorts sloeg weer toe. Zie je de stapel lege dozen Playmobil? Wat is ‘ie verwend he! Maar wat is dat spul leuk.

Een kleine opleving na een pijnstiller, hij komt een blokkentoren bouwen aan tafel.

Kay is even naar de markt, en neemt een zak kibbeling mee. Woah, lekker!

En bloemen!

WOENSDAG

De kleine man staat blij, actief en vrolijk op en begint te spelen. Ik maak ontbijt en ben blij dat hij weer lekker bezig is dus kijk toe terwijl hij speelt. Oh en, na weken weer eens dit ontbijtje gemaakt, lekkerrrr!

Nadat Opa en Oma even op visite zijn geweest, valt Nim op de bank in slaap. Ik doe de gordijnen maar even dicht en ga aan tafel zitten. Stiekem had ik zelf ook even willen dutten, maar met zijn tweeen op de bank ligt niet heel erg lekker.
Ik heb de boel de boel gelaten, zo geen zin om op te ruimen.

Hoe mijn dagen eruit hebben gezien sinds Kerst, een aapje hangend aan mama. Spot de vermoeidheidskringen 🙁

VRIJDAG

Donderdag werken we, en vrijdag als ik onderweg ben naar de bus zie ik allemaal spinnenwebben in een heg onderweg.. Super creepy zo!

Op werk blader ik altijd door de nieuwe VTwonen bladen, en maak ik foto’s van wat ik leuk vind.

Als ik thuis kom ligt er een pakketje te wachten op tafel! Ik bestelde een super tof spijker look-a-like capuchon vest van NUNUNU voor Nim in de sale. De mouwloze variant hebben we en staat zo leuk, dat ik deze niet kon laten. Binnenkort vast een foto!

Treat yourself! De dagen op werk zijn in de Decembermaand heel erg druk, ik ben vrijdag dan ook echt gesloopt en vond dat ik een donut verdiende haha. Die versierde zijn het allerlekkerst!

ZATERDAG

Ook zaterdag op oudejaarsdag moet ik werken. Kay is ziek thuis, en Nim voelt zich gelukkig een stuk beter op wat buikpijn na. Het eten gaat weer goed en hij maakt vissenfiguurtjes van zijn kipfilet plakjes en speelt ermee.

Ik laat de mannen achter thuis en ga al vroeg naar werk toe om nog even gauw wat voor mijn lunch te kopen bij Hema. Als ik bij de koopgoot aan kom lopen zie ik dit… Uitgestorven, mistig en nat. Brr!

Als ik ’s avonds weer thuiskom eten we wat en duik ik met Nim de bank op. Die valt vrij snel in slaap bij me terwijl wij naar Gavier Guzman en Ik Hou Van Holland kijken.

Om 00.00 is hij toch even wakker maar vind het vuurwerk helemaal niks. De harde knallen schrikt ‘ie van en hij gaat al gauw weer slapen. Het is onwijs mistig en het regent dus echt goede foto’s kan ik niet maken. De buurt hier weet in ieder geval wel wat vuurwerk afsteken is, en er gaat flink wat de lucht in. Rond 01.00 ben ik doodmoe en ga slapen! Een typische oudjaarsavond/nieuwjaarsnacht voor ons, dikke prima.

ZONDAG

Ik en Nim slapen tot 9.00, maar Kay is al vroeg wakker. Hij is goed ziek! Helaas geen frisse wandeling, taart, warme chocomelk of wat dan ook buiten de deur voor ons. Ik besluit online naar de sale te kijken en vind nog wat toffe dingen van Mini Rodini en Tiny Cottons bij de vrij nieuwe webshop Miniverse. Zeker een tip want in de sale shop je nu met 50% korting!

Tuinbroek, dikke trui en Uggs aan die inmiddels mijn sloffen zijn geworden. Ik zet een kop thee voor Kay, deze kregen we met kerst. We doen helemaal niks op de eerste dag van 2017.

Of wel, we snaaien chippies!

Ik wil iedereen een heel fijn en gezond 2017 wensen. En hoop jullie hier ook in het nieuwe jaar te kunnen blijven inspireren en vermaken met onze avonturen in foto’s, met mijn tips, reviews, aankoopjes, sfeerplaatjes en zo voorts!

Fijne eerste week van het nieuwe jaar!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest