Dear Diary #51

Weer een week voorbij! Nog even en we zitten alweer in het nieuwe jaar… Afgelopen week had Kay zijn allerlaatste papadag, vierden we alvast Kerst, en hadden we het vooral te druk om veel foto’s te maken. Natuurlijk hebben we nog wel wat leuke foto’s gemaakt, kijk mee!

MAANDAG
13
Goedemorgen Maandag. Het was een horrornacht en ochtend met veel diarree, vieze doorgelekte luiers en vieze bedden. Rottige manier om je week mee te starten, maar daar kan zo’n kleintje ook niks aan doen natuurlijk. We starten dus rustig op, hij wil niks drinken maar we kunnen hem altijd paaien met warme melk. Toch nog iets van vocht binnen.

12Als Nim weer naar bed is start mijn dag, eerst tijd voor ontbijt! Hummus met komkommer op sesamcrackers. Yum!

4Ik maak foto’s van de kleding die we bij Popupshop bestelden, je kan het artikel erover hier lezen.

11Tijd voor de lunch! Ik had de boel van het foto’s maken met de nieuwe kleding nog niet helemaal opgeruimd toen Nim alweer uit bed was gekomen, dus dat zie je achter hem nog staan 😉

9De rest van de middag zit Nim heerlijk te spelen, het was een mega bende maar hij heeft zich prima vermaakt!

WOENSDAG
8Dinsdag werken we en is Nim weer gezellig naar de opvang. Woensdagochtend was het weer tijd om een Advent cadeautje open te maken. Hoera… centjes voor in de spaarpot!

7Snacktime! Twee kaneelbroodjes van Ikea warm uit de oven. Yum!

6Ik ga aan de slag met de foto’s van de prachtige portret tekening die je vorige week al deels kon zien. Deze week lees je er hier meer over!

5Eind van de middag wandel ik met Nim nog even naar de Leen Bakker en zie deze leuke nachtlampjes. Onthouden! Die zullen best leuk staan op onze nachtkastjes 🙂

VRIJDAG
2 1
Donderdag werken we beide, en vrijdag is het voor Kay dan zover: De allerlaatste papadag is aangebroken, helaas! Na 2,5 jaar zijn de ouderschapsverlof uren op en moet hij weer aan het werk op de Vrijdag. Hij wilde een knallende en leuke afsluiter en ging met Nim samen weer eens naar de dierentuin. Ze hebben een reuze leuke dag gehad gelukkig 🙂

ZATERDAG
4
Zaterdagochtend hebben we eerst nog cadeautjesstress, maar als alles ingepakt is vertrekken we in de middag naar Zeeland.

3We vieren Kerst bij Kay zijn familie thuis, een hele gezellige avond met spelende neefjes en nichtjes, lekker eten, gezelligheid en natuurlijk cadeautjes! En oh oh wat duurde dat lang voor Nim, het eindelijk uit mogen pakken van de cadeautjes haha.

Zondag was een foto loze dag. We hadden het druk druk druk! Nim was lekker bij Opa en Oma en wij gingen naar de bioscoop samen, deden wederom kerst inkopen (oei, drukte in de winkels!) en ook nog boodschappen. Een hele volle dag dus en geen tijd voor kiekjes ;).

Deze week heerlijk weer wat dagen samen! We gaan naar een Thomas de stoomlocomotief voorstelling, ik ga weer zo een lekkere pavlova bakken en natuurlijk vieren we ook Kerst, wederom met gezelligheid, lekker eten en cadeautjes.

 

FIJNE FEESTDAGEN!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest