Dear Diary #50

Een betere week dan voorgaande weken! Eindelijk weer beter, bijgeslapen en vol energie. Ik kocht cadeautjes, er kwamen twee pakketjes binnen, ik bakte wat en we gingen naar Plaswijckpark. Kijk mee!

MAANDAG
14
Hello Monday! We beginnen de week met een frisse wandeling naar de supermarkt. Als we langs de Turkse bakker komen begint Nim al te piepen… Die, die, dieee! Hij is dol op die sesam broodringen.

12Na een gezamenlijk middagdutje komen we even bij op de bank, met het laatste stukje sesamring. Verder voeren we vrij weinig uit.

DINSDAG
13
Oh dinsdag heb ik weer een dagje alleen thuis. Wat heb ik hier naar uitgekeken! Na al het ziek zijn, dokters bezoekjes, bloed prikken en grote vermoeidheid door voorgenoemde was ik er echt even aan toe! Ik duik als eerst de stad in om cadeautjes te kopen en ideetjes op te doen om zelf om mijn verlanglijstje te zetten. Het Jamie Oliver kookboek is misschien wel leuk?

11 10Eenmaal thuis ga ik de keuken in. Ik had me voorgenomen een taart te bakken en ik hield me aan mijn voornemens. De ingrediënten had ik immers gister al in huis gehaald! Tussen elk proces door snoep ik stiekem al stukjes van de losse onderdelen van de taart. Kijk hoe mooi parelmoerkleurig de eiwitschuimlaag glimt als hij net uit de oven is!

9Done, natuurlijk meteen een stuk aanvallen 😉

6pavlovaDaarna zet ik de taart op de foto voor een leuk artikel. Die kun je hier al lezen!

8De cadeautjes die ik kocht pak ik in. Thema? Chocola, chocola en chocola haha.

WOENSDAG
7
Woensdag begint de dag met een strak blauwe lucht en een zonnetje. We gaan dus naar de speeltuin, al duurde het niet erg lang want Nim wilde naar ‘huisjj’. Achja, toch even buiten geweest. Al een hele stap vooruit na al die weken binnen op de bank of in bed.

6Nim wijst me de weg wel, ‘huisjj, huisjj, mama’. En weg is ‘ie.

5Kijk nou, na een nachtje koelkast snijd de taart van gister veel beter! Wat ziet dat er mooi uit zo! Tip dus als je een mooi gesneden taartje wil. Zet ‘m eerst in de koelkast voordat je ‘m aansnijd.

4Nog maar eens koffie proberen, ik blijf het toch maar wat gek vinden smaken. Zelfs met een boel melk en koffiesiroop. Zodra Nim slaapt pak ik de laptop er ook bij en ga eens flink door mijn mails heen en schrijf al wat blogs. Nu we weer aan de betere hand zijn heb ik weer enorm veel zin om over het een en ander te schrijven! Mocht je tips hebben, voorstellen of iets enorm missen? Let me know!

3Heel zachtjes uit bed gekropen en op de bank in een buis pringles vissen die je hebt gevonden als je mama even op het toilet zit. Hij haalt de hele chipjes er uit en vist naar de kruimels op de bodem. Prima haha, dat telt niet echt als chips eten…

2Creatief doen heeft hij (nog) niet zoveel mee, helaas. Maar zo af en toe wat kleuren vind hij wel ok. Dit keer werden de krijtjes eerst geteld (in het engels) en daarna werden de kleuren goed opgenoemd (wederom in het engels, damn you YouTube!). Gelukkig kan hij het ook in Nederlands hoor… maar engels heeft toch zijn voorkeur blijkbaar.

1Vlak voor het slapen gaan word er hier altijd gedanst, dikke pret altijd! De laatste tijd zijn de liedjes van kinderen voor kinderen een grote hit.

VRIJDAG
20
Donderdag werken we beide en is Nim weer gezellig bij Opa en Oma. Vrijdag blijven de mannen de hele dag thuis, er komen namelijk twee hele leuke pakketjes binnen! Allereerst een pakket kleding uit Denemarken..

19En een geweldig portret, gemaakt door Joyce van Art4JoyPortret. Over beide lees je gauw meer 😉

ZATERDAG
16
Zaterdag moet ik werken, ik mis net de tram en moet dus lopend naar werk. Het is een half uur lopen, op zich niet erg maar met een lege maag en hoofdpijn wat minder leuk. Onderweg kom ik wel een heel vrolijk gekleurde muur tegen, maakt het wandelen net wat gezelliger.

21Bios time met papa. Wat is Nim toch een bofkont!

ZONDAG
15
Zondag zijn we nog voor 9 uur de deur uit. Plan was een stuk wandelen met zonsopkomst, maar er was een klein ventje dat er geen zin in had… jammer!

17In het adventskalender cadeautje kwam een uitje voor zondag: Plaswijckpark! We hebben de rest van de ochtend daar dus vertoeft. Zo’n leuke plek!

18Hup, naar huis. Nim moet naar bed want er moeten in de middag ook nog boodschappen gedaan worden! Het was een gezellige zondag.

 

Fijne week!

 

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest