Dear Diary #50

Week 50 van 2018 zit er weer op. Nog maar eventjes en we starten weer een nieuw jaar! Mijn week begon nog een beetje ziek, maar ik knapte gelukkig op en ben inmiddels weer beter. Kijk mee naar onze week in foto’s!

MAANDAG

Het is weer maandag, ik ben nog steeds niet helemaal beter dus voer weinig uit nadat ik Nim naar school heb gebracht. Na een week al ziek thuis te zitten begin ik me behoorlijk te vervelen, vooral omdat ik erg veel hoofdpijn heb kan ik vrij weinig. Ik waag een poging met een begin in een Bullet Journal. Het is mijn eerste Bullet Journal, maar heb wel altijd veel geschreven, geknutseld, en gecraft in leuke boekjes… dit ligt me ook wel en als ik me wat beter voel hoop ik wat meer ideeen te hebben om het boekje te gaan vullen.

M’n ventje is thuis. Echt, hoe ouder hoe liever hij word. Knuffelen doen we altijd na schooltijd. Kletsen over het leukste en stomste van de schooldag is vaste prik.

DINSDAG

Vorige week stuurde de tandarts mij door naar een Preventie Assistente in dezelfde praktijk. Dinsdagochtend kon ik meteen al terecht. Voor mij een eerste keer, want mijn oude tandarts verwijderde zelf altijd wat tandsteen bij controles. Het was best interessant, en alle tanden werden zorgvuldig gereinigd. Super fijn!

Mijn moeder komt mij en Nim in de middag ophalen met de auto voor zwemles, zodat ik niet in de kou heen en weer hoef. Daarvoor hangen we een uurtje op de bank met koffie, warme melk en wat lekkers.

Net een tiener zo, toch?! We wachten om 15u buiten op Oma in een paar zonnestralen.

‘S avonds is het natuurlijk weer advent kalender tijd! De bonbons lust Nim niet maar het openen van de vakjes met bijbehorende app van ikea blijft hij leuk vinden.

WOENSDAG

Woensdag voel ik me stukken beter al. Ik had allerlei plannen om te doen vandaag, maar doe uiteindelijk niet veel. Toch nog even rust pakken voor de drukte weer begint. Ik kijk een serie, ruim wat op, krul mijn haar, en pas om kwart voor drie hoef ik de deur uit. Nim is uit school meteen met een vriendje mee naar huis gegaan, wat mij opeens wel een heel lange dag alleen gaf. Stiekem ook best fijn 😉
Ook heb ik een nieuwe trui aan! Hij is van de Mingo Adult collectie. Voor Nim ben ik fan van dit basic merk, en nu de sale startte bestelde ik voor mezelf de bruine trui. Heel blij mee.

Panini met geitenkaas en rode pesto als lunch.

Nim vind het heerlijk om in ons grote bed in slaap te vallen. Dus zo nu en dan mag dat ook gewoon. Als ik naar bed ga tref ik hem zo aan. De gruffalo knuffel kreeg hij met Sinterklaas en behoort nu tot zijn favorieten. Inmiddels zijn het er 4 die innig geknuffeld worden ’s nachts 😉

VRIJDAG

Donderdag ga ik weer werken na ruim 1,5 week thuis te hebben gezeten. Vaste vrije dagen en zieke dagen en opeens ben je bijna 2 weken verder! Ook vrijdag is een werkdag, en omdat Kay Nim naar school brengt kan ik nog heel even de beentjes omhoog doen voor ik de deur uit moet. Die doen best zeer nog van de dag ervoor. Altijd weer wennen om weer 8 uur lang te staan en lopen na een tijdje bankhangen.

ZATERDAG

Het is zaterdagochtend. Nim is lekker aan het spelen, en ik doe het rustig aan.

We zijn naar Intratuin in Pijnacker geweest, en Pijnacker zelf in voor de kerstcadeautjes voor volgende week. Op de terugweg naar huis, 5 minuten voordat we thuis zijn, valt Nim in slaap… altijd als we ergens bijna zijn valt hij in slaap.

ZONDAG

Zondag wakker worden met dit. Mooi, maar ik houd er niet van. Het is zooo koud!

Nim is weer druk aan het spelen, en ik doe wederom niks. De middag moet ik werken, en de laatste weken voor kerst zijn de weekenden bizar druk… Even niksen dus voor ik 6 drukke uren tegemoet ga.

Hartstikke moe, en languit op de bank, kijk ik Heel Holland Bakt. Pas het tweede seizoen dat ik kijk, en wat is het een leuk programma. Ik krijg er wel zoete trek van, en wil ook taartjes bakken 😉

Tot volgende week!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest