Dear Diary #50

Haarlem, pakketjes, shoppen, een zwarte deur, Aap Poot Pies, en een school bezoeken… en dat was geeneens alles om de week samen te vatten. Kijk mee naar een fijne week vol leuke foto’s!

MAANDAG

23Maandagochtend hebben we om iets over half 9 een afspraak voor een rondleiding op een basisschool. Over 4,5 maand word Nim 4 jaar en zal hij naar school moeten iedere dag. Help!!
Het was een leuk schooltje en we gaan hem er inschrijven, gelukkig zitten we niet met wachtlijsten! Weer iets afgevinkt van het to do lijstje sinds we verhuisd zijn.
De button kreeg Nim mee trouwens.

22Eenmaal thuis doen we het lekker rustig aan, wat een gehaast zo vroeg in de ochtend om alle drie op tijd klaar te zijn! Dat word nog een uitdaging haha.
Ik doe de lampjes in de ‘kerstboom’ aan, en steek een geurkaars aan. Gezellig zo!

De rest van de dag speel ik samen met Nim, kletsen we wat af, en kijken we naar zijn nieuwe favoriete serie; Aap Poot Pies (echte aanrader! Op YouTube vind je de afleveringen ook)

DINSDAG

21Dinsdag heb ik weer een dag voor mezelf. Waar ik eerst het idee had lekker ergens te gaan ontbijten en op kerstcadeautjes jacht te gaan, hield de miezer regen me toch binnen. Daar had ik zo geen zin in. Ik besluit weer iets van de to do list aan te pakken, de meterkast deur verven!
Na de eerste laag neem ik pauze aan tafel met lekkers en zoek ik leuke liedjes op op Spotify.

20Kijk! Hoe stoer?! (De verf is nog nat)

19Ik heb ook nog bergen schone was te vouwen (bah, bah, bah), en doe dit dan maar met Pretty Little Liars op Netflix.

18Oeps, en met groente loempiaatjes en ketjapsaus.

17Een pakketje van Mingo word bezorgd. Nu de sale weer is gestart overal vul ik Nim zijn kastje wat verder aan. Wel met veel basics, want nog altijd kan ik naast toffe basics niet veel leuks vinden. Maar basics zijn ook prima, en goed gecombineerd ook hartstikke leuk. Ik vergeet de inhoud te fotograferen, maar er zit een blauwe teddy harem in, een zwarte teddy legging, een zwart sjaaltje en kniekousen.

10Net voor het schemerig begint te worden buiten maak ik gauw nog wat foto’s van de kerst sfeer in de woonkamer. Ik schrijf er daarna meteen een artikel over!

16Ik maak nog een lekker tomatensoepje klaar zodat als de mannen weer thuiskomen ik het alleen nog maar op hoef te warmen.

15Altijd feest als de koffie cups weer besteld zijn. Nim mag ze dan uitpakken en in het blik storten.

WOENSDAG

14Woensdagmiddag… Home <3. Ondanks de donkere dagen is de woonkamer een lichte plek. Zo fijn is dat!

13Deze toffe ster die ik ooit bij Ikea kocht, pimpte ik een tijdje terug met eucalyptustakken. Nu tegen de zwarte deur aan komt hij nog beter tot zijn recht.

DONDERDAG

3Na een lange werkdag thuiskomen, en dan dit uit pakken. Ik heb de sale smaak te pakken hoor haha, wederom basics… maar de trui en is echt vele malen toffer in het echt dan ik dacht. Favorieten stellen niet teleur, hij is van Popupshop! De sokjes van Mingo en de muts van Gray Label. Ik shopte ze bij Pomme de Jus online. (excuus voor de crappy foto, het was natuurlijk al hartstikke donker en lamplicht doet het nooit zo heel goed op foto’s)

VRIJDAG

12Vrijdag word er gewerkt, maar in de avond haasten we ons naar huis vanaf werk en de opvang. We willen nog naar Ikea om iets terug te brengen, en vuilbakken te kopen waar we ons afval in kunnen scheiden in huis. Sinds kort hebben we maar liefst 3 soorten afvalbakken om ons afval gesorteerd in aan te bieden. Poeh, een heel gedoe als je een ondergrondse stortbak gewend ben vanuit Rotterdam waar werkelijk alles in kon.
Natuuuuurlijk konden we niet weg zonder een ijsje te hebben gegeten. Ook heeft Nim zijn nieuwe muts op, het kleurtje staat hem zo leuk!

ZATERDAG

11Zaterdagochtend vertrekken we vroeg richting Haarlem, en eenmaal daar zoeken we meteen de winkel Minimarkt op, waar je ook lekker wat kan eten en drinken. Een heerlijke winkel die we kennen uit Amsterdam. De leukste kledingmerkjes en hebbedingen hebben ze er ook nog eens! Zeker 1,5 uur hebben we hier gezeten.

10He liked it too :), en at 2 tosti’s! Groeispurt? Hij vraagt de hele tijd om eten..

2Altijd erg fijn als je iets in de juiste maat vind, het het laatste item is, er een kortingssticker op zit, en het stond op je ‘mocht ik die tegen komen, koop ik hem!’ lijstje. Eindelijk het wolven vest van Mini Rodini gescoord voor Nim bij Minimarkt. Kay verraste mij en Nim, hij kocht ‘m stiekem!

9Binnen kijken bij mooie winkeltjes <3

8Sissy Boy kerst’ballen’!!

7En dit. Hoe gaaf?! Ik houd echt van die winkel haha.

4Crepe affaire.

5Een heerlijk plekje met een menu kaart om bij de kwijlen haha. We deelden een warme wafel met Nutella met zijn drietjes, wel namen we er gezonde fruit smoothies bij 😉

ZONDAG

1Zondag moet ik de middag werken, de mannen brengen me zoals gewoonlijk weg en gaan samen naar de bioscoop. In de middag staat er een verjaardag op de planning, maar daarvoor moeten ze eerst nog een cadeautje scoren. ‘S avonds krijg ik de foto’s te zien van wat ze tegen kwamen op het winkelcentrum, super leuk! Nim doet Mickey na en wilde perse met hem op de foto. Lief!

Een fijne en gezellige week was het! Nog een paar daagjes werken en dan is het Kerst, we hebben vier dagen vrij waarvan twee voor familie en twee voor onszelf… we kijken er enorm naar uit! Ik wil jullie alvast fijne feestdagen wensen, enjoy!

Liefs,
Pauline

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest