Dear Diary #5

De laatste (druilerige) week van Januari is voorbij! Wij zaten wederom veel binnen en keken filmpjes, lazen boekjes en maakten een hoop troep en een hoop ook weer schoon. Kay en ik hebben beide een weekje vrij genomen dus we hebben even lekker helemaal niks komende week. Heerlijk. Maar nu eerst een terugblik op vorige week!

MAANDAG
1Oef, maandag was een hele langeย luie dag. Nim en ik hingen de hele dag in onze pyjama rond. Ik vond het weer eens tijd voor de film waar Nim zijn naam vandaan komt, dus die keken we gezellig samen.

2Eind van de middag moest ik nog een berg was vouwen, nooit grappig! Maar dat vond Nim wel, die jumpte steeds over de stapel heen haha.

DINSDAG
10Dinsdag moest er gewerkt worden en maakte Nim de tuin schoon bij Oma hahaha, handig zo’n kleinkind ๐Ÿ˜‰

WOENSDAG
3Woensdag ochtend kreeg ik een mailtje dat mijn bestelde pakketje op te halen was bij het DPD punt, ik kleedde ons aan en we gingen lopend aan het rugzak tuigje op pad. Het was immers om de hoek!

20The little man kreeg allstars van mama. Kunnen niet ontbreken in zijn kast toch?! Erg cute zo’n klein maatje.

3Boekjes lezen vind Nim gelukkig erg leuk. Vooral bladeren, aanwijzen en een hoop gebrabbel en dan heel hard boek dichtslaan en ‘UIT!’ zeggen. Voordat het middag dut tijd was las hij dus nog even wat boekjes door.

18In de middag maakte ik nog wat foto’s van een spelende Nim. Samen de toren bouwen, en dan mag hij hem heel hard omgooien. Dikke pret.

DONDERDAG
17Donderdag kwam er weer een Happy Moments post online, een van mijn favorieten om te fotograferen. We werkten beide de hele dag, so no more pictures.. Het is ’s avonds nog steeds te donker voor goede foto’s helaas.

VRIJDAG
13Hoera, papa heeft vakantie! Dat vieren ze met een dansje. Zo’n koptelefoon met muziek is natuurlijk heel interessant.

12En troep maken en er midden in gaan zitten is Nim een ster in haha, en opruimen ho maar!

11Kay wilde ons bed verschonen, Nim denkt dat ons bed een trampoline is. Dat was een erg lastig klusje volgens Kay haha. Pret hadden ze gelukkig wel ๐Ÿ™‚

ZATERDAG
16Jahoor, ook voor mij is het nu vakantie! De dag begint met een blogpost over de eerste aankoop van de Buy Less Buy Better Challenge. Heb jij ‘m al gelezen? Je vind ‘m hier.

4Na heel wat getwijfel en keuzestress over het kopen van iets vertrekken we na Nim zijn dutje lopend richting de stad. De schildering op de muur die je in de verte ziet is sinds jaren plots anders! Blijft nog wennen vind ik.

19Daarna komen we bij andere toffe kunst! Dat vraagt om een #rockthatwall foto!

14We stappen BonBon on the Block binnen, een kinderkleding winkel met te gekke merkjes zoals Mini Rodini, Bobo Choses, Little Indians, Molo, Lucky No.7 en meer! Nim is meestal niet te genieten in winkels maar hier waren we de enige en hij mocht met wat speelgoed spelen. Kon ik mooi alles rustig bekijken.

5Ja, geslaagd. Het is niet goedkoop, maar geweldig leuk. Ik had wat geld verdiend met de verkoop van wat te kleine kleding van Nim dus heb er wat moois voor terug gekocht!

6En we zijn weer thuis. Zijn onze schoenen niet te gek?! Ik vind van wel ๐Ÿ™‚ We hadden in de ochtend het vloerkleed in de woonkamer weg gehaald, Nim is een onwijze knoeikont en het zag er niet meer uit! De zoektocht naar iets leuks is gestart, geen zwart meer in ieder geval haha.

15Here it is, de aankoop. De krokodillen sweat pants van Mini Rodini. Wat een leukerd he?!

7Ik stuurde Kay er op uit voor nog een kleding stuk voor Nim, wat ik online in de sale had gezien bij Little Department Store die hier vlakbij zit. Omdat hij er heen zou fietsen zou ik eens een keer koken. And so i did. Tagliatelle pasta met spinazie roomsaus en pangasius filet uit de oven. Het was lekker ๐Ÿ˜‰

21De bear onesie van de vorige collectie van Mini Rodini!! Nim heeft zoveel stoere kleertjes, daar mocht best een cute berenpak bij. Hij is op de groei gekocht dus hij kan er nog lang mee doen.

ZONDAG
91 Februari alweer! Op Instagram deelde ik deze 4 foto’s die ik daar nog niet gepost had van de maand Januari.

22Het was een dag vol met het vallen, hoofd stoten en nog meer vallen van Nim. Het is ook zo’n drukte makertje! Maar we hebben het toch nog even gered om naar de Kwantum te rijden voor wat meters stof voor een te gek DIY project! To be continued ๐Ÿ˜‰

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest