Dear Diary #49

En toen was het December. Koud, nat en donker! Maar binnen maken we er gewoon maar een gezellige boel van. Afgelopen week moest ik bloed gaan prikken met Nim, aten we een lekker taartje en bezochten we MonkeyTown weer eens. Kijk mee!

MAANDAG
20Maandag ben ik nog bezig met de adventskalender maken. Zakjes vullen en dichtmaken en vastbinden aan de kledinghanger.

19Als Nim uit zijn middagdutje komt spuugt hij de hele boel onder en is zijn temperatuur boven de 39 graden. Ik schrik, de dokter had vorige week gezegd dat als er weer koorts op zou treden ik meteen moest bellen. Spoedbezoek dokter dus op de maandagmiddag, er moet bloed geprikt gaan worden en hij moet goed in de gaten gehouden worden wat betreft koorts of enig andere bijkomende klacht.

DINSDAG
Eigenlijk een werkdag voor mij en opvang dag voor Nim maar die kunnen niet doorgaan, gelukkig krijg ik vrij om voor Nim te zorgen. We gaan in de ochtend bloed prikken, maar als ik op de prik locatie aankom blijkt dat ik ergens anders heen moet omdat hier maar 1 prikdame zit. Kids moeten geprikt worden waar er twee dames aanwezig zijn. Ik baal, hard! We moeten er een stukje voor reizen en omdat het nog geen 9 uur is is het spits in de tram. Uiteindelijk is alles goed gegaan met prikken, Nim is een echte bikkel. Om 12 uur zijn we pas weer thuis. 3,5 uur van huis voor een paar buisjes bloed… Ik ben kapot! Nim word weer wat bleekjes en gaat na het eten richting bed. Ik dut mee, moe van de zenuwen en flink hoofdpijn. Wat een ellende als je kind al even ziek is en je weet niet wat er aan de hand is.

18Gelukkig goed geslapen en zonder koorts wakker (het komt steeds na slaapjes). Meneer weigert te eten of te drinken, ik probeer het met een flesje melk maar ook daar wil hij niks meer van weten na een paar slokjes. Dan maar rustig op de bank blijven zitten.

WOENSDAG
17Woensdag als Nim aan zijn dutje begint gun ik mezelf wat lekkers. Een afbak kaneelbroodje van de Ikea en een glas verse sinaasappelsap. Heerlijk! Ook krijg ik de uitslag van het bloedprikken: Niets gevonden in het bloed! Gelukkig maar, nu maar aankijken hoe het gaat dan.

16We spelen binnen de hele dag en voeren niks uit. Uitrusten en uitzieken is hoofdprioriteit. Ik kook ’s avonds een pasta vol met groente, ik begin het koken een beetje onder de knie te krijgen hoor ;).

15Nim besluit een filmpje te willen kijken vlak voor het slapen gaan. Dat gaat meestal dus zo! Met zorg kiest hij er een uit haha. Uiteraard word er geen filmpje gekeken want het is bedtijd

1Dan gaan Kay en ik aan de slag met de adventskalender. Hij moet opgehangen worden en ik moet foto’s hebben. Het resultaat werd echt enorm leuk! Je kunt het hier zien.

DONDERDAG
14Als ik donderdag op werk aankom ligt er voor ieder een lekkere reep Tony’s melk pepernoot chocola. In mijn pauze drink ik een beker warme chocomelk en kan het niet laten ook een stukje chocola erbij te nemen 🙂 Heerlijk!

13Eenmaal thuis is het tijd voor advent cadeautjes! Samen met papa 2 zakjes afknippen, want het is al 3 Decmeber en zakjes 1 & 2 hangen nog omdat we het pas woensdagavond op hadden gehangen.

12Spannend hoor! Hij heeft het meteen door dat er cadeautjes in zitten.

11Ook met mama nog een cadeautje afknippen.

10Als Nim op bed ligt ga ik aan de slag met iets leuks… Deze week lees je hier meer over! Kom zeker even kijken, het is zo leuk!

9Ook maken we voor het eerst zelf popcorn in een pan. Onwijs leuk en lekker!

VRIJDAG
2Vrijdag gaan de mannen naar sinterklaasfeest op de opvang, Nim vind het iets te spannend allemaal en blijft veilig bij papa hangen ;).

ZATERDAG
6We zijn vroeg op en zitten al om 9.15 in de auto. Op Marktplaats vonden we een inklaptafel waar we naar opzoek waren en die mochten we op komen halen in de ochtend. Wel was het in Barneveld, dus we moesten er even voor rijden. Voor we terug naar huis gaan stoppen we nog bij Loods5 in Amersfoort voor een sapje en taartje, lekker!

8 7En wat is die winkel mooi, zoveel gave dingen gezien!

4Als we thuiskomen ligt er een chocoladeletter op Nim te wachten. Ik kon het niet laten haha 😉

5‘S avonds gaan we nog gezellig even langs bij mijn ouders. Nim zoekt zijn vaste speelplek weer op en vind een vergrootglas, dat is grappig!

1En als we thuis komen zijn ook de buren thuis die een sint cadeau aan hadden genomen voor Nim… Spannnnnend!

ZONDAG
3Moe en slecht geslapen, maar we gaan toch naar Monkeytown voor Nim… Want dat stond op het kaartje wat uit het Adventskalender zakje kwam van Zondag. Ik ook met mijn briljante ideeen ;).

 

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest