Dear Diary #49

Een hele week binnen, want wederom ziek! Wel had ik een gezellige sint avond met collega’s, en was er ook hier een zondagmiddag gevuld met sneeuwpret. Kijk mee!

MAANDAG

Mijn maandag start vroeg, met Nim naar school brengen. Ik voel me nog zieker dan de zondag, dus ben blij als ik thuis op de bank kan kruipen met eten en een deken.

Gedroogde aardbei snack. In hartjesvorm. <3

Nim is er weer, en gaat lekker met zijn nieuwe speelgoed spelen. Het stoffen boerderijtje van Lilliputiens waar ik in een eerder Diary over vertelde valt erg in de smaak!

DINSDAG

Dinsdag voel ik me echt echt niet oke. Alles doet pijn vooral. Ik besluit toch naar werk te gaan, wie weet zakt het wel weer. Ik haal een doosje met antigrippine poeders, hopelijk doet het wat. Eenmaal op werk, zijn er al twee zieken… het heerst! Ik mag uiteindelijk ietsje eerder naar huis. Gauw m’n bed in!

WOENSDAG

Woensdag ben ik lekker vrij en doe het rustig aan. Terwijl Kay ziek in bed ligt, freubel ik wat aan tafel. Ik heb vanavond met collega’s een sint feestje en we doen ook cadeautjes natuurlijk. Ik maak als grappig cadeautje een ‘poetsdoos’ gevuld met mijn favo schoonmaakproducten van Marcel’s Green Soap.

Het andere cadeautje is een letterbord! Het zijn dobbelcadeautjes, dus ik weet nog niet wie ze uiteindelijk mee naar huis neemt.

We hebben lootjes getrokken voor alleen gedichten/knutsels aan elkaar. Ik kan echt, maar dan ook echt niks zinnigs schrijven of dichten. Maar knutselen kan ik wel, en degene die ik had houd van schattige diertjes etc. Dus ik maak deze krans. Hij komt van de Noodol diy blog.

Nim is in de middag weer gezellig thuis, en we hangen zijn Sint knutsels aan de koelkast.

In de avond heb ik het Sint feestje, ik ben laat thuis en ga heel gauw slapen… morgen en overmorgen weer werk!

VRIJDAG

Vrijdag na werk ben ik echt super moe. Alle Kerstversiering hangt, de 5 kerstbomen staan, en het was ook nog best druk in de winkel. Maar ik moet echt nog even de stad in om een verjaardagcadeautje voor mijn moeder te kopen. Omdat de shopochtendjes die ik wilde de afgelopen weken steeds niet door gingen, is het nu dus wel erg last minute shoppen. Ik ga als eerst naar Hudsons Bay, en slaag alleen voor chocola. Het is een mooie winkel, maar de spulletjes allemaal net niet of gewoon heel erg duur.

Dan de H&M Home! Altijd leuk, en ik moet me ook altijd inhouden daar.

Bij de Bijenkorf staat een enorm lange gedekte tafel, waarbij elke plek anders is gedekt. Super leuk, dat idee ga ik onthouden. Ik moet ook nog een kersttafel dekken op werk ;). Ik slaag uiteindelijk bij Sissy-Boy, zoals altijd. Kan nooit mis gaan daar! En dan komen Kay en Nim mij ophalen bij de metro, en snacken we nog snel wat bij de MacDonalds. Het is weekend!!

ZATERDAG

Kay was vrijdag ziek thuis, en om Nim bezig te houden na school had hij ons kleine neppe kerstboompje neergezet zodat Nim hem kon optuigen. Er hingen alleen wat oude dingen in, die ik echt niet meer in de boom wilde hebben. Dus subtiel veranderde ik de boom zaterdagochtend een klein beetje. Hij is nog wat leeg aan de zijkanten, en er mist een slinger. We moeten dus nog even op pad voor wat decoratie.
De glazen fotolijst met gouden randen nam ik trouwens mee naar huis van het sint dobbelspel met collega’s. Heel blij mee! Ook had ik magneetblaadjes voor op de koelkast.

Van dichtbij. De zwarte glittermaan kocht ik vrijdagavond bij H&M home, in een setje met een zwarte ster voor maar een euro. 3 setjes meegenomen natuurlijk, ik vind ze super leuk!

Een drukke foto, soms mis ik het wel dat er geen strakke muur achter de tafel is zodat decoratie meer opvalt. Maar er gaan kijken voor houten deurtjes in de opening naar de keuken… dat zal al schelen. En sowieso een andere keuken zou al schelen haha. Ik hing ook de tafelstang voller met twee goud metalen hangers met manen en sterren van Sissy-Boy die ik vrijdag kocht, en ook twee glitterhangers van de H&M home net zoals in de kerstboom. Nim vond het nodig om zijn diertjes uit te stallen op tafel…

ZONDAG

Zaterdag hielp Kay mijn ouders met verhuizen, en zondag hadden we wel plannen maar oef ik was zo moe, Kay was moe, en Nim wilde zijn pyjama niet uit doen. We bleven dus gewoon lekker thuis. Eind van de ochtend begint het met sneeuwen, steeds meer, en het word dus ook steeds witter. Nim vind het fascinerend.

En hij is buiten!

Sneeuwballen maken en tegen de ramen gooien. Hij doet het uit zichzelf, wij hebben niks voorgedaan… Ik vraag me soms zo af hoe hij op bepaalde dingen komt om te doen!

Kay gaat even mee naar buiten, en samen maken ze een sneeuwpop. Tada! Olaf, met een rode peper neus en honingdropjes ogen. Mega trots, z’n eerste sneeuwpop!

Binnen maak ik een warme snack. Bitterballen!!

Kay gooit de woonkamer een klein beetje om. Eens kijken hoe dit bevalt. Op de foto nog wat rommelig, maar ik moest gauw een foto maken omdat het al donker werd buiten 😉

Ik pak de cadeautjes voor mijn moeder in een leuke doos, nu nog de deksel erop en dan is hij klaar!

We gaan uit eten voor de verjaardag van mijn moeder, maar we hadden even niet stilgestaan bij het feit dat de auto natuurlijk ook onder een sneeuwlaag ligt en dat het voor de deur ook nat is door de al dooiende sneeuw. De mindere kanten van sneeuw toch wel! Slechte foto, het was ook al zo donker helaas..

Na een gezellige avond ploffen we lekker op de bank met Nim zijn chocolade letter. Oeps 😉

Weltrusten!

 

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest