Dear Diary #49

Nog een beetje ziek begonnen we aan week 49. Gelukkig bleef het bij dat beetje, gewoon nog flink snotterig maar meer ook niet! Samen met Nim ging ik naar het sinterklaasfeest op de opvang, werd er weer gewerkt na een week ziek thuis te hebben gezeten, deden we kerstinkopen bij de Intratuin en vierden we oma’s verjaardag in het weekend!

MAANDAG

15Allebei moe, snotterig en shor… maar Nim blijft het over sinterklaas hebben dus we staan al vroeg bij de opvang van Nim in Rotterdam. Ze vieren een sinterklaasfeestje en alle kindjes zijn uitgenodigd. Tot mijn grote verbazing staat meneer gewoon op en loopt naar de sint toe om zijn pakje op te halen, #trotsemama!

14Er zijn ook nog wat leuke activiteiten georganiseerd maar Nim vraagt wel 3x of hij naar huis mag. Stiekem wil ik dat ook graag, want helemaal beter voel ik mij ook nog niet. Na een ritje met de metro en bus ploffen we lekker samen op de bank neer, Nim een flesje met een flesje melk en ik met een kop thee en allebei een filmpje aan. Stiekem best gezellig ook al doen we beide even ons eigen ‘ding’.

13Onze poes Evi is ook best ziek geweest, ze had de niesziekte. Na een bezoek aan de dierenarts die een antibioticakuur meegaf gaat het weer helemaal goed met haar gelukkig. Waar ze eerst veel last had van een verstopte neus en veel slijm en snot, en dus niet lekker kon slapen, ligt ze er nu weer regelmatig zo bij… jaloerssss!

WOENSDAG

12Dinsdag ben ik weer aan het werk, maar woensdag ben ik weer fijn samen thuis met Nim. We slapen lekker uit, en halen eenmaal beneden de klei tevoorschijn. Nim voorziet zijn auto’s van klei, en is een tijdje zoet ermee.

11We gaan nog gauw een boodschapje doen, en ik laat Nim wat te snoepen uitzoeken. Dat werden mini donuts. We zochten een bankje op in het winkelcentrum en aten er allebei eentje op. Gezellig zo samen!

10De pronkkast kunnen we nooit zomaar voorbij lopen haha. Natuurlijk spot hij hier een theepot waar olifanten op staan 😉

9Een mooie roze hoes voor onze tablet (via Aliexpress)… En mijn toffe sleutelhanger van Monki… pretty!

4Ik ga Nim naar bed brengen voor een middagdut, maar we maken eerst fotootjes van de nieuwe boekjes van Lilliputiens. Hij vind de boekjes helemaal leuk en ik kan leuke foto’s maken terwijl hij opgaat in de boekjes. Je kan er hier meer over lezen!

8Nim gaat lekker een middagdut doen, en Lange Leo van Suussies houd de wacht 😉

7Ik maak een luxe lunch klaar voor mezelf. Kaas, gebakken ei, kerry mayo, rucola en komkommer op vers bruin brood.

6De nieuwe Tony’s moest natuurlijk ook gekocht worden. Witte chocolade met framboos en knettersuiker. Lekker, maar niet zo lekker als de inmiddels verdwenen melk passievrucht yoghurt. Gelukkig kon ik er nog 1 scoren bij de Albert Heijn 😉

ZATERDAG

1Zaterdag gaan we vroeg de deur uit richting de Intratuin, kerstinkopen doen en even ontbijten. Ja… we zijn er wellicht iets te vaak te vinden haha, but we love it! En ook Nim is er dol op gelukkig.

5We rijden nog even door naar aan klein tuincentrum, de mini conifeer die ik wilde had de Intratuin niet. Ook dit tuincentrum is in kerstsferen, gezellig en oh ik zou die styling zo graag willen doen. Op mijn werk heb ik de boel ook in kerstsfeer gebracht, maar dat haalt het niet bij hoe groots tuincentra’s dat aanpakken.

4Uitstallen maar! Geen boom, maar wel kerstgroen en wat aparte toffe ballen. De rest van de dag doen we huishoudelijke klusjes en nog boodschapjes. Rustig aan dus.

ZONDAG

3Zondag zou een drukke dag worden. We willen de boel schoon en opgeruimd hebben thuis en gooien nog wat om in de woonkamer qua speelkast en speelhoek voor Nim. Blij dat dat eindelijk gedaan is ook!
Op het moment dat we klaar zijn komt de visite al binnen. Kay zijn vader en vrouw komen gezellig een kopje koffie drinken en ons huisje bekijken. Deze prachtige bos bloemen kregen we, en ik zet ze meteen op een mooi plekje neer.

2En erna gaan we naar mijn ouders. Oma is jarig geweest en we hebben een tof cadeau om te geven aan haar natuurlijk. Ik wilde nog een leuke foto van een enthousiaste Nim maken maar hij was me veel te snel af haha. Hij heeft een toffe nieuwe broek aan met maantjes er op van Beau Loves. Ook nog gekocht tijdens de black friday sales.

Na een gezellige middag en avond gaan we weer richting huis. Binnen 10 minuten zijn we thuis… dat is meer dan de helft sneller dan toen we nog in Rotterdam woonden haha. Ik ga aan deze diary werken en Kay kijkt een serie via Netflix. Even lekker niks!
Komende week gaan we bij een school kijken voor Nim, en ik vind het reuze spannend! Verder heb ik weer een dagje alleen thuis, ik kijk er nu al naar uit. Verder met de kerstdecoratie denk ik 😉

Liefs,
Pauline

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest