Dear Diary #48

Ik heb niet veel nieuws te vertellen dan de afgelopen weken. Ik en Nim zijn nog altijd ziek, de nachten waren kort en we brachten het grootste deel van de dagen binnen door. Ik had deze week wellicht beter een ‘Dear FOOD Diary’ kunnen maken, want dat was zo’n beetje het enige fotowaardige gedurende de dagen afgelopen week haha. Afijn, toch wel nieuwsgierig? Klik dan verder!

MAANDAG
20Maandag zaten we nog in het Landal huisje, na alles ingepakt te hebben ga ik met Nim alvast weg van het huisje zodat Kay de auto in kan laden. En brrr wat is het koud!

19We wachten op papa in de indoorspeelplaats.

18Kay had een laatste uitje gepland, naar Nijmegen. We lunchen heerlijk bij de Bagels & Beans, een van onze favoriete lunchplekjes. Ik ga eigenlijk altijd voor een bagel met walnoot honing creamcheese, of met tonijnsalade. Zo lekker allebei!

10Nim mocht nog een cadeautje uitzoeken, zoals na elke vakantie. Natuurlijk koos hij iets van Cars, en dit keer kwamen we er niet onderuit… hij wilde echt heel heel HEEL graag de grote vrachtwagen. Nou, vooruit… dan maar een kerstcadeau minder haha. Aan tafel heeft hij lief zitten spelen ermee en at lekker een bagel mee.

17We lopen nog binnen bij een paar leuke winkeltjes.

16En daarna gaan we dan echt op huis aan, de mini vakantie is weer voorbij.

DINSDAG
15Dinsdag is een drukke ochtendspits thuis. Kay moet weer aan het werk en Nim moet naar de opvang, het ontbijten schiet hier niet zo op in die vroege uurtjes bij de kleine man. Maar zodra de mannen dan de deur uit zijn heb ik meteen de tijd ervan bij te komen en eet gauw wat. Daarna duik ik onder een dekentje, nachtrust inhalen want Nim is meer wakker geweest dan in slaap die nacht.

14Fijn, een rustige dag alleen thuis. Het is lastig om ‘m naar de opvang te doen, maar nu ik wat meer vrije tijd voor mezelf er aan over houd (1 vrije dag in de 2 weken) zie ik er nog wel wat meer positieve punten in. Uitgeruste mama’s zijn veel gezelliger toch? 😉 Op dit soort dagen maak ik altijd wat lekkerdere dingen klaar voor mezelf trouwens.

13Ik had plannen om dingen te gaan doen, maar ik blijf plakken op de bank. Nog steeds niet helemaal fit en bovenal moe van de slechte nachten die al even zo gaan. Ik kijk dus een filmpje op Netflix en doezel wat in slaap. Totdat de telefoon gaat, het is de opvang. Nim heeft koorts, of ik hem op kan komen halen.

12Mijn favo plekje in huis, Nim zijn kamertje… De twee bovenste boeken word ik altijd vrolijk van als ik ze zie, ze zijn zo mooi!

WOENSDAG
11
Op naar de dokter in de regen! Hij haat de regenhoes van de kinderwagen dus dan maar zo. Dat was ok. Een dubbele oorontsteking was wat er aan de hand was, we krijgen een receptje voor antibiotica… normaal word dat niet gauw voorgeschreven maar omdat we nu al zo’n 2,5 week ziek zijn wel. Gelukkig!

9Ik haal nog een lekkere traktatie voor ons in de supermarkt die we thuis meteen opsmikkelen. Met een glas verse jus ernaast!

4In de middag kook ik alvast het avondeten, zodat Kay dat niet hoeft te doen bij thuiskomst maar dan meteen Nim over kan nemen zodat ik even niets hoef. Dagen met een ziek kindje thuis zijn best wel erg slopend, en al helemaal als je zelf nog altijd ook ziek ben.

VRIJDAG
2
Donderdag werken we weer, en vrijdag ga ik eerder naar huis van werk. Ik ben moe en voelde me helemaal niet lekker. Met een zere keel en hoofdpijn plof ik op de bank. De mannen stuur ik de deur uit op jacht naar een kerstboom.

ZATERDAG
8
Matchy matchy, ik vind dat zo leuk… Kay heeft dat overigens zelf gedaan hoor!

7Ik heb door het gehoest geen stem meer, ik word verwend met een smuleitje uit de oven. Eronder zit nog ui, kaas en tomaat. Was heerlijk!

1In de middag stuur ik de mannen weer de deur uit, dit keer gaan ze naar de action voor nieuwe lampjes voor in de prikkabel. Daar zaten gloeilampen in en die konden niet aan zo tegen de muur aan, werd veel te heet.

5Ook de kerstboom is al leuk neergezet, maar nog helemaal niet af zo hoor! En nee, we vieren geen Sinterklaas… Dus met een gezellig boompje wachten we dan ook niet.

ZONDAG
6Zondag hingen we op de bank tot twee uur, ik moest gaan werken en de mannen brachten me weg met de auto! Na werk had ik met de collega’s een afscheidsfeestje. We hadden een soort avond high tea, mega lekker en gezellig!

3Ik kijk nog een serie op Netflix voordat ik ook naar bed ga, Orphan black. Bizar leuk! En een big surprise, Michiel Huisman speelt er een paar afleveringen in!

 

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest