Dear Diary #47

Vorige week waren we ziek, deze week waren we ook nog wat ziekig. Wat een saaie bedoening! Ik heb ook niet zulke leuke en mooie foto’s gemaakt als ik zou willen maken. Ook dankzij de donkere buien die af en toe boven Rotterdam hangen, wat haalt dat de kwaliteit van je foto’s enorm naar beneden zeg. Maar we laten ons niet zomaar uit het veld slaan, er stond een weekendje Landal gepland en dus stapten wij vrijdag gewoon de auto in en gingen we een leuk weekend tegemoet! Kijk mee…

DINSDAG

1

Ik had een wissel dag qua werk deze week, vrijdags vrij en maandags werken. Want er staat een weekendje weg op de planning! Maandag slaan we dus over, ik werkte maar was eigenlijk nog niet helemaal beter… Dinsdag ging Nim voor de tweede keer de hele dag naar de opvang, en ik had nog een ouderschapsverlof dag staan dus dat kwam me goed uit. Rustig aan ontbijten en opmaken.

26Ik slenter wat door de stad en haal nog wat nodige dingen voor ons weekendje weg, eenmaal thuis plof ik uitgeblust op de bank met wat lekkers. Ik doe nog wat aan het huishouden en houd het voor gezien.

8Gezien ik werken was maandag, moest Kay verplicht een vrije dag nemen om voor Nim thuis te zijn (reuze erg vind hij dat natuurlijk ;)). Hij hing een nieuwe lamp op in de hal, ik zag op Instagram eens bij iemand voorbij komen dat de Action draadschaal was gebruikt als Lampenkap, topidee! Nu ziet de hal er weer wat beter uit!

VRIJDAG

4Ook woensdag gaat nog niet helemaal lekker, Nim hoest veel en word weer koortsig. We hangen vrijwel de hele dag op de bank samen. Donderdags hebben we nog een werkdag voor de boeg voordat we er eindelijk even tussenuit kunnen voor het weekend. Maar vrijdagochtend rijden we dan eindelijk weg, richting Eindhoven voor een tussenstop en wat geshop. Het geshop kwam er niet van, Nim had wederom koorts en lag tijdens het lunchen bij Sissy Boy Daily als een zielig hoopje bovenop me.

25

24Ik mag nog even bij Sissy Boy snuffelen (wat een gaaf pand zeg, in Eindhoven. Zeker een tip om eens langs te gaan!) terwijl Nim bij papa hangt.

23We zijn er, een schattig klein huisje in het park De Vers van Landal, gelegen in Overloon. We eten vrij vroeg wat op het park ’s avonds en daarna hangen we lekker op de bank in het huisje. Gelukkig gaat het met Nim alweer wat beter.

ZATERDAG

21Na een goede nachtrust en uitslapen tot 8.00 (haha, ja dat is al uitslapen voor ons), vertrekken we naar een gezellig tuincentrum waar een gezellige kerstsfeer hangt. Niet heel boeiend of interessant zou je denken, maar onze zoon word echt dolblij van die kersttaferelen, alle muziekjes en boven alles… het rijdende treintje ;). We doen hem er dus echt een groot plezier mee, en onszelf ook hoor!

22Ik spot een leuk DIY project!

19Nim valt na 5 minuutjes rijden in de auto al in slaap, oke… wat nu? We gunnen hem zijn rust wel even. We besluiten naar Geleen te rijden, zo een 40 minuutjes zijn we ervoor onderweg. Want in Geleen zit een leuk winkeltje die ik ken van een webshop. Namelijk Bling Sunday’s Best! We kopen een leuke drinkbeker voor Nim, en een auto sleutelhanger voor Kay (maar stiekem eigenlijk voor Nim). Verder niet geslaagd helaas, al het leuks wat ik op het oog heb is overal al weg in Nim zijn maatje helaas.

20Mijn mannen, in de regen, voor een groene deur, in bij elkaar passende outfits qua kleur. Het leukste gezelschap 🙂

ZONDAG

18Toverland staat op de planning!!

6Here we go!

17 16Hoog in de klimtoren, spannend en reuze leuk!

5Ook de draaimolen valt in de smaak.

12We gaan in best wat attracties en hebben een reuze gezellige ochtend en middag, Nim is een ware held want hij durft toch best wel in veel attracties mee. Ken je van die boomstammetjes die van heel hoog het water in duiken? We did it! Hij ging pas piepen toen er wat drupjes water op zijn gezicht kwam haha. Maar hoe stoer?!

14 15Time to eat! In een reuze sfeervol hokje.

7Nog eens de klimtoren in voordat we weer op huis aan gaan.

11Een moe ventje, hij laat me niet meer los en blijft een hele tijd zo liggen bij me. Heerlijk hoor.

9Kay maakt nog een vuurtje.

10En inmiddels is het al avond, de kleine man heeft een relax momentje met de IPad op schoot en blijft wederom bij me liggen. Even gekke bekken trekken als ik een foto van ons samen probeer te maken haha. De laatste nacht in het Landal huisje en dan is het weekendje alweer bijna voorbij, helaas! Gaat toch altijd veel te snel he?!

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay is ook te volgen op Instagram.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest