Dear Diary #47

Afgelopen week leek wel eeuwig te duren, want het was weer ziekenboeg thuis. Net als bij de rest van Nederland geloof ik… Gelukkig had ik nog een dagje voor mezelf voor de ellende begon, en bezocht ik na maanden de kapper weer eens en genoot daarna van een ontbijtje in mijn eentje… In het weekend waren we alweer bij Ikea te vinden, dit keer voor een nieuw tv meubel! Kijk mee…

MAANDAG

13Maandagochtend hebben we een gesprek op de opvang over Nim hoe het gaat, daarna gaat Kay door naar werk en ik ga met Nim naar huis. Hij vind het helemaal niet leuk dat papa niet weer mee naar huis gaat en laat wat traantjes onderweg in de metro en bus.

14Eenmaal thuis zet ik de serie ‘Aap poot pies’ aan (aanrader!), en dat is een hit. Ademloos kijken we samen een paar afleveringen.

12Er word een pakketje bezorgt met o.a deze poster en lijst die ik kocht. Maakt het plaatje helemaal compleet zo! De poster komt van de webshop Desenio.

DINSDAG

11Dinsdag is mijn vrije dag! Kay moet al vroeg de deur uit voor werk en kan Nim niet wegbrengen naar de opvang zoals gebruikelijk. Ik breng hem dus weg een keertje, en heb maar meteen een afspraak bij de kapper gemaakt om 9.00. Gewoon de puntjes eraf, ik spaar voor lange haren ;).
Daarna stap ik weer bij the tea lab binnen voor een ontbijtje, dit keer een ander sapje dan vorige week: vanille-rose. Lekker!!

10Ik haal nog een reep Tony’s melk discodip popcorn voor ik naar huis ga, en plof er eenmaal thuis mee op de bank samen met de IPad. Even niks!

9De tuin moeten we echt nog aanpakken komende lente, dit blijft de lounge/zithoek… want kijk, zelfs nu een zonnetje op die plek :).
Verder hangt er eindelijk wat voor het grote raam, zwarte luxaflex is het geworden. Dat past mooi bij de eethoek!

8Kay is vroeg thuis en vlak voordat we in de auto stappen om Nim op te halen van de opvang is er een prachtige zonsondergang. Echt wauw!

WOENSDAG

7We zouden samen een leuke middag tegemoet gaan, met dino’s, een rit met de trein, en een bezoekje aan Naturalis. Maar de griep is ook hier ingeslagen: spugen, koorts en veel gehoest en gehang. De kleine man heeft het goed te pakken.

6Samen met zijn knuffies knuffelen we vrijwel de hele dag op de bank onder een dekentje.

ZATERDAG

4Donderdag en vrijdag zijn allebei de mannen ziek, maar ik ben gewoon aan het werk. De hele zaterdag ochtend word er om opa en oma gevraagd. Als oma zegt dat Nim daar lekker op de bank mag komen liggen, gaan we hem langsbrengen. Voor wij altijd alle drie buiten staan, is er altijd wel 10 minuten voorbij… Een kind dat steeds terug loopt voor meer speelgoed, ik vergeet standaard mijn telefoon, is het licht overal uit? En de verwarming? Haha nu stond ik buiten op de mannen te wachten 😉

3Kay voelt zich beter dus duiken wij zelf de stad even in. Nog altijd is onze wintergarderobe schaars, dus daar doen we wat aan ;). Wachten bij pashokjes is de grootste middagbesteding dus.

2‘S avonds eten we lekker mee bij mijn ouders en als we eenmaal thuis zijn en ik Netflix open zie ik dat de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls te kijken zijn. Yes yes yes!

ZONDAG

1Zondagochtend besluiten we beide dat we ons tv meubel na 8 jaar toch wel echt zat zijn en iets meer passends willen nu in ons nieuwe huis. Bij Ikea hebben we al maanden een leuk meubel op het oog, maar wisten niet zeker of we het als tv meubel wilden. Na wat meetwerk zondagochtend hakken we de knoop door, we doen het gewoon! Hadden we dat nou vorige week besloten, want toen waren we in de Ikea voor stoelen haha. Gelukkig stonden we na een hotdog en ijsje ook zo weer buiten, en waren we gauw weer thuis. Ik nam de lekkere Daim taart uit de vriezer ook mee, en terwijl Kay aan de grote switch begon at ik een puntje taart en keek toe :’).

Het was in de avond natuurlijk veel te donker om een fatsoenlijke foto te maken van het resultaat, dus die komt volgende week!

Fijne week!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest