Dear Diary #46

Afgelopen week brachten we vooral binnenshuis door, wat een vies weer is het geweest. Heus niet zo erg, want we zijn langzaam ons huis wat completer aan het maken met wat nieuwe spullen… heb ik er extra van kunnen genieten. In het weekend zijn we lekker op pad geweest met zijn drietjes voor nieuwe eettafelstoelen, en zijn we zelfs geslaagd. Ook kwam mijn bestelde teddy coat binnen, ik kon deze trend niet aan me voorbij laten gaan… hoewel dat vooral is omdat ik het altijd zo koud heb. Kijk mee naar onze week in foto’s!

MAANDAG

14Maandagochtend begint met al het speelgoed uit de kast trekken, en samen spelen. Gezellig!

13Lunchtime. Een tosti met geitenkaas, appel en abrikozenjam… Yum!

De rest van de dag word er nog veel meer gespeelt, en huishoudelijke dingen gedaan… Het regent en is grauw en grijs binnen. Bah.

DINSDAG

12Mijn zere voet (wond op mijn hiel, ouch!) voelt iets beter aan, en ik ben in need of new shoes! Het is mijn vrije dinsdag alleen thuis dus ik ga richting de stad. Na 1 straat uitlopen en een paar winkels gehad te hebben begint het toch best weer pijn te doen, tijd voor lunch! Ik strijk neer bij ’the tea lab’, altijd lekker!

11Nou, ik slaagde wel… maar voor kerstcadeautjes voor Nim i.p.v schoenen voor mezelf. Bij thuiskomst plof ik op de bank neer, het wondje op mijn hiel is weer open gegaan en het doet zeer. ik doe niks meer!

10Ook vond ik nog gezellige waxine houders, die gaan meteen aan. Rechts staat een mooi zakje met een nieuw product van Madara, soon more! Ik hang nog wat verder op de bank en ga online shoppen voor schoenen.

WOENSDAG

9Ik maak niet veel mee deze week haha. Woensdag begint ook al weer zo grauw en grijs dus ik zet maar meteen weer kaarsjes aan bij het ontbijt. Een afbakbroodje met hummus en komkommer. Nim is dol op afbakbroodjes, en eet er zo 3 weg! Bleef er maar eentje voor mij over…

2Dan begin ik met poetsen in de keuken. Altijd fijn als dat weer helemaal opgeruimd en schoon is!

7Mijn moeder komt gezellig op visite, en neemt chocola mee… Yum yum!

8Oma is weer weg, en Nim gaat lekker slapen… en ik mag alle speelgoedtroep opruimen. O en, kijk! Onze nieuwe stoel! Heel blij mee, hij komt van de Karwei.

6Yay! De postbode brengt new shoes… alleen zijn ze echt iets te groot. En er is geen kleinere maat meer… balen!

5Ik had nog niet geluncht maar heb ook niet zoveel trek, dus maak dat lekkere yoghurt schaaltje na wat ik gister bij ’the tea lab’ bestelde.

4Wel net iets anders: Een bodem bedekt met aardbei confiture, laag Skyr, Granola en druifjes. Ook heel erg lekker. En ja, toevallig heb ik dezelfde ‘jampotjes met deksel’ als the tea lab ook heeft haha.

1Ik leeg nog een bakje vol met klein muntgeld, gauw even wisselen weer!

16Er is er een wakker en roept: ‘mama, ikke wakker! mama, mama, mamaaa’. En zo zit ‘ie erbij als ik zijn deur open doe. Slaapkopje <3

15Ik maak meteen zijn bedje weer op, en ruim wat op. De Ollie knuffel moet blijven staan van Nim.

3Dit leuke schriftje komt nog op Nim zijn kamertje, ik vind de diertjes en kleurtjes super leuk zo! Voor nu staat hij gezellig bij de pompoenen.

ZATERDAG

24Donderdag en vrijdag wordt er gewerkt, maar zaterdagochtend staan we al om 9.15 in de Intratuin. Visjes kijken, kerstshow kijken, ontbijten en een grote plant kopen… Nim vermaakt zich altijd prima in de Intratuin, echt een kind van ons.

22We hebben nog steeds eettafel stoelen nodig, dus na de Intratuin rijden we naar Ikea. Nog een plek waar Nim zich altijd prima vermaakt. We hakken de knoop door en kopen 2 stoelen. Als we ze ophalen in het zelfbedieningsmagazijn gaat Nim uit zijn bol, rennen!!!

23Mijn schoentjes voor vandaag.

21Na de Ikea gaan we naar huis, chillen we wat en worden de nieuwe stoelen natuurlijk in elkaar gezet. We hebben besloten 1 duurdere stoel erbij te willen die we beide niet uit ons hoofd konden zetten, op naar de Loods5 dus nog! Dan hebben we het maar meteen compleet. Ik word altijd heel blij van de leuke kamertjes bij Loods5.

20Een glimps van de stoel die we bij Loods5 kochten! Ik dek de tafel en pak dit leuke boek erbij wat ik bij Ikea gratis kreeg vanmiddag. Leuk! Op het menu vanavond? Pannenkoeken!

ZONDAG

17Ik moet werken zondagmiddag. Lucky me, want de mannen brengen mij op weekenddagen altijd weg met de auto naar werk.. het is ook zo slecht weer dat ik het extra fijn vind dat ik gebracht en gehaald word. Ook al zit ik in de auto, ik trek toch mijn nieuwe jas aan! Ook ik ben gezwicht voor de hippe teddy jas dit seizoen haha. Ik bestelde hem bij asos.com, en is van een van hun eigen lijnen.

19Ook nog gauw een foto van de tafel met stoelen. Het plaatje is nu compleet, helemaal blij met onze keuze 🙂

18Dit is mijn plek ;). De stoel is van het eigen label van Loods5 trouwens.

 

En na een werkdag en gehang op de bank tot we naar bed gingen, was de week alweer voorbij! Komende week moet ik wederom op schoenenjacht, breng ik Nim voor de verandering een keertje naar de opvang ’s morgens en heb ik weer een lange vrije dinsdag voor mij alleen. Ook worden de laatste decoratie spullen voor onze slaapkamer worden nog bezorgt en ja, ook moet ik weer geloven aan bergen wasgoed, want dat liet ik afgelopen week een beetje liggen. Kom je volgende week weer spieken?

Fijne nieuwe week!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest