Dear Diary #45

Afgelopen week is voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Een beetje ziekig zijn we allemaal, dus ik deed het thuis rustig aan in de hoop niet erger ziek te worden. Mijn werkdagen waren behoorlijk vol en druk, en dan is thuis even niksen het fijnst. Nim speelde in het weekend al heel even voor Pietje, en smulde van sint lekkers. Verder hebben we ook behang van muren getrokken, in mijn ouders hun nieuwe (mega grote) huis. Kijk je mee naar onze week in foto’s?

MAANDAG

Maandagochtend fiets ik met Nim naar school. Gelukkig ging het weer goed met afscheid nemen, en is er een lief klasgenootje die altijd meteen op hem afgaat ’s morgens om hem te laten lachen, te knuffelen of te helpen. Lief om te zien! Ik fiets weer naar huis, en stop even bij mijn favo plekje waar ik elke dag langsrijd. Dit is de ‘ingang’ van een heerlijk groen en landelijk fietspad wat ik samen met Nim in de zomer veel heb gefietst. De zon komt er nu mooi doorheen in de ochtend.

Ontbijt.

Ik heb Nim weer opgepikt van school, en hij wil in de tuin spelen. Prima natuurlijk. Hij verkiest binnen vaker boven buiten spelen, dus als hij dan wil ren ik bijna naar de kast in de gang voor kaplaarsjes en een jas 😉

WOENSDAG

Dinsdag is een werkdag.
Woensdag 8.00: Tijd voor school! Deze mini man heeft het koud! Mega handig dan, zo een muts…

Na school halen we op het winkelcentrum nog een boodschapje en dan gaan we lekker naar huis. We hebben het koud! Ik installeer ons op de bank en als ik YouTube open zie ik dat de nieuwe clip van Harry Styles online staat. Een rocknummer, met een clip vol zoetigheden, kinderen, puppies, en een foodfight. Het matcht totaal niet, maar hij is zo zo leuk!

VRIJDAG

Donderdag is weer een werkdag, en vrijdag ook… ik begin pas om half 1 dus ik kan Nim in de ochtend nog naar school brengen. Vijf dagen is hij geweest deze week, ik ben trots! Langzaamaan komen we er wel. Nu nog elke dag met wat meer plezier naar school toe, in plaats van tegenzin.

Eenmaal thuis zet ik lekker hard muziek aan, en maak ontbijt. De amaryllissen kreeg ik van Kay, en ze zijn open. Onwijs mooie bloemen! Verder doe ik helemaal niks. Een werkdag tot 21.00 is al druk zat.

ZATERDAG

Woohoo, mijn ouders hebben de sleutels van hun nieuwe huis gekregen vrijdagmiddag. We gaan uiteraard kijken en helpen deze zaterdag… maar eerst even wakker worden op de bank thuis. Nim de koukleum duikt gewoon helemaal weg onder de deken met een filmpje op de iPad. Oke, lekker rustig!

We zijn de hele middag bij mijn ouders, ik houd Nim bezig want ik kamp met stevige hoofdpijn. Hij word tegen het eind van de middag zo druk van alle nieuwe prikkels en weinige aandacht dat ik hem nog even meeneem naar waar Kay bezig is. Samen behang scheuren! Hij vind het leuk, en is even goed zoet ermee. Toen wij in ons huisje kwamen heeft hij ook zo goed geholpen met behang krabben. Dus hij wist nog precies wat te doen 😉

ZONDAG

Ik ga zaterdag met migraine naar bed. Balen! Ik kom ook weer met hoofdpijn uit bed. Nog meer balen. We doen even helemaal niks in de ochtend, want Kay is ook nog steeds verkouden al een paar weken. Er moet wel echt met de stofzuiger door het huis gegaan worden, en Nim is daar erg goed in! Kleine hulp in huis, hij wil steeds vaker helpen. Helemaal goed natuurlijk.

Daarna gaan we lekker aan tafel om een super leuk spel te spelen met Nim. Jullie weten dat ik vaker producten van Lilliputiens ontvang om te reviewen, en ook dit spel is van dit leuke merkje. We hebben het onwijs gezellig aan tafel, en ook al moeten we Nim nog helpen ermee… ook hij heeft er heel veel plezier in. Sowieso gaan we vaker een spelletje erbij pakken was de conclusie! De review kun je komende week hier lezen!

Er word nog meer gespeelt in de middag.

Lazy!

Kay gaat boodschappen doen, en Nim wil op het laatste moment toch mee. Mooizo, heb ik even het rijk voor mij alleen. Muziek aan, laptop erbij, en ik maak vast een deel van de diary.

En dat was de week alweer. Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest