Dear Diary #45

Een niet zo’n spannende week hebben we achter de rug. Veel thuis geweest door het slechte weer, veel filmpjes gekeken, en vaak de deur open gedaan voor de pakketjesbezorgers. Met ook nog drie werkdagen door de weeks, vliegt de tijd dan voorbij! Uiteraard heb ik wel weer foto’s om deze diary mee te vullen, kijk mee.

MAANDAG

17Maandagochtend starten Nim en ik rustig op, ontbijtje aan tafel en een filmpje erbij.

16Zodra Nim op bed ligt voor een middagdut, schiet ik wat foto’s voor het artikel over de vorderingen in ons nieuwe huisje. Je kunt het hier zien en lezen!

15Nog een traktatie voor mezelf aan het eind van de middag.

WOENSDAG

14Dinsdag word er de hele dag gewerkt, maar woensdag slapen we lekker uit. Nim kruipt in de ochtend altijd bij ons in bed en dan het liefst tegen mij aan… heerlijk hoor, knuffelend wakker gemaakt worden. Hij is echter zo moe dat hij weer in slaap valt, zo lief!

13Het regent, en dat gooit roet in onze wandel en boodschap plannen. Ik heb totaal geen zin in dat natte gedoe buiten dus we kiezen op Netflix een film uit en hangen op de bank. Voor een beetje sfeer, heb ik wat kaarsjes aangestoken.

12Tijd voor de lunch. Zo fijn dat dat gewoon zonder moeite nu aan een eettafel kan!

11Post! Nim zijn kleding kast was nog niet helemaal winterproof, ik slaag altijd wel bij Next direct voor leuke basics. En zo nu ook, 2 jeans, een gebreide trui en een longsleeve.

9Nog meer post! Op Marktplaats vond ik Dr. Martens, praktisch nieuw… wat zijn ze tof he?!

8En terwijl half Nederland naar het Sinterklaasjournaal kijkt met een bakje pepernoten, wil er bij ons een heel graag de film Gnomeo&Juliet kijken en had hij stiekem gezien dat er mini magnums in de vriezer lagen. Vooruit!

DONDERDAG

7Donderdag werk ik de hele dag. ‘S avonds kijken we Expeditie Robinson met een lekkere snack!

ZATERDAG

6Ook vrijdag word er gewerkt, en zaterdag starten we heel langzaam op. Geen intocht van de Sint, en ook geen Sint op tv… Nim vind er niks aan, en is moe dus duikt zijn bed in rond 12 uur. Kay gaat met een boodschappenlijstje richting de Karwei, en ik lig op de bank.
Op werk heb ik vrijdagmiddag een kar tegen mijn hiel gekregen en dat blijft bloeden. Na een nachtje slapen is het ook onwijs pijnlijk met lopen en staan, echt zo een rot plek om een wondje te hebben!

5Aan het eind van de middag halen we nog een boodschapje. Nim ziet Thomas de trein en wil heel erg graag een ritje maken. Hij vond het geweldig!

ZONDAG

4Wat scheelt als je kind niks aan sinterklaas vind is dat je geen schoentje hoeft te zetten. Don’t worry, hij komt niks tekort ;). Hij speelt de hele ochtend zoet met allerlei verschillend speelgoed, flinke vooruitgang en heerlijk om naar te kijken.

2Na een rondje winkelcentrum, en wederom een bouwmarktbezoek geven we ons over aan de luie zondagmiddag.

1En ik sluit de middag af met warme chocomelk met slagroom.

 

Fijne nieuwe week!

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest