Dear Diary #44

Afgelopen week rommelde ik wat aan in huis, had ik weer een hele dag voor mezelf, vouwde ik bergen en bergen wasgoed weg, moest er gewerkt worden en gingen we shoppen bij Loods5! Kijk maar mee.

MAANDAG

23Goedemorgen maandag! Tijd voor een laat ontbijt in een woonkamer vol met speelgoed.

2In onze badkamer zit een raampje (yes! hadden we niet in vorige huisje) waar ’s morgens het zonnetje door schijnt… ideaal make up plekje dus. Alleen zouden we wel heel graag de badkamer verbouwen… eerst maar weer flink sparen. (check die lelijke lamp… oke die mag heus wel al gauw vervangen worden haha)

22Klein boefje druk aan het spelen.

21Doorkijkje! En de nieuwe tafel! (nieuwe stoelen moeten er ook nog komen) De kozijnen en deuren moeten we echt hoognodig nog verven trouwens.

20Het tafelblad, mooi blank gelakt hout <3 (spot de wasmand, ik moet vouwen… geen zin!)

19Terwijl Nim dut, bewerk ik de foto’s van de MIO&CO outfit en maak het artikel over de outfit af. Die kun je hier lezen!

18De kleine man slaap een gat in de middag, zonde van het middagzonnetje dus zodra hij wakker is gaan de jas en kaplaarzen aan en wandelen we door de wijk heen. Zo leuk om langzaam onze nieuwe woonplaats te ontdekken.

17We spotten ons huis tussen andere huizen door. Het is die witte!

16‘S avonds maak ik pasta!

DINSDAG

15Dinsdag zijn de mannen naar werk en opvang, en ik ga ook vroeg de deur uit om gezellig te ontbijten bij de Bagels & Beans samen met een vriendin. Wauw, dat is laaaaang geleden zonder kind erbij! Als ik de deur uitstap is het een en al herfstsferen buiten…

14Na een gezellige ochtend (te gezellig voor foto’s ook blijkbaar) en begin van de middag ga ik weer op huis aan. De was wacht op me thuis 🙁

13Dus dat… En nog heel veel meer…

WOENSDAG

12Woensdag bestaat voornamelijk uit huishoud klusjes.. Bah, echt niets voor mij hoor. Maar het moet. Als ik de stapels en stapels schone was eindelijk allemaal gevouwen heb neem ik Nim mee naar boven en ga alles een plekje geven terwijl hij in zijn kamertje speelt. Als ik bij zijn schone kleertjes kom en dus zijn kamertje in loop zie ik hem zo zitten… Onwijs lief, en as usual was hij opzoek naar olifanten 😉

11In de middag als Nim slaapt duik in de bank op en begin aan een nieuwe serie. Teen Wolf, ik dacht dat het niks zou worden maar ik ben inmiddels in minder dan een week al bij seizoen 2 hahaha.

10Ik ruim nog wat op in huis. En alles ziet er weer wat fatsoenlijker en schoner uit! Nog altijd blij met dit leuke kastje voor leuke plantjes…

DONDERDAG

9Workday! Maar ik word opgepikt door de mannen na werk. Lucky me! Nog maar net 6 uur en al pikkedonker, winter is niet mijn favo jaargetij.

ZONDAG

8Ook vrijdag en zaterdag werk ik, maar zondag is weer een vrije dag. We starten heel langzaam op en Nim die is samen met Kay heerlijk aan het spelen met de auto’s en treinen. We zijn zo happy met de grote woonkamer, alle ruimte om te spelen!

7In de middag maken we gebruik van de koopzondag bij Loods5 om eettafel stoelen te gaan uitproberen… Nim is in zijn nopjes en test gezellig mee, en niet alleen stoelen 😉

6Hello!

5Na al dat getest word je hongerig… tijd voor taart!

4Misschien word het deze wel!

3Met lege handen naar huis. We kunnen niet beslissen… Er moet nog een boodschapje gedaan worden, maar we moeten wachten op overstekende ganzen. Met zijn alle tegelijk steken ze zo over!

Eenmaal thuis ploffen we allemaal neer en doen waar de zondag voor is: Niksen, hangen en relaxen. Heerlijk!

 

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest