Dear Diary #43

Ik vind de tijd snel gaan, het is gewoon al bijna November? Ik kan me de heerlijk warme lente en zomerdagen nog heel erg goed voor me halen. De herfst is niet zo mijn ding, om nog maar te zwijgen van de winter. Koud, nat, winderig… Nope, not for me! Ik denk dat dit goed te zien zal zijn in de Dear Diaries en het feit dat ik veel binnen doorbreng, uiteraard probeer ik er binnen wel wat gezelligs van te maken! Kijk je weer mee naar afgelopen week?

MAANDAG

20Oei, maandag. Wat deden we maandag? Spelen op bed in een krokodillenbroek!

19En per ongeluk al je kerstcadeautje vinden in papa en mama’s slaapkamer. Het was een geslaagd cadeautje haha.

DINSDAG

18Hello dinsdag! Ik had weer een dag ouderschapsverlof en dus een dag alleen thuis. Heerlijk, ik kijk er elke maand enorm naar uit. Ik ging vroeg de deur uit, op shopjacht 😉

17Even vergeten dat het vakantie was en dus al erg druk zou zijn in de stad. Maar na een rondje in de net geopende Forever21 vind ik de jas waar ik zo ongeveer naar opzoek was. Yes! Hoe fijn, en dat nog ruim voor de winter gescoord haha.

16Tijd voor een ontbijtje. Al tijden wil ik eens het lekkers bij The Tea Lab uitproberen, nu dus de perfecte gelegenheid. Ik nam een aardbeien ijsthee met van die bubbles er in, en yoghurt met home made granola en aardbeien topping. Een echt aardbeien ontbijtje, en man wat was dit lekker!

14Ik ga toch na een paar andere winkels al weer gauw op huis aan, mij te druk! Thuis plof ik op de bank met wat chocolaatjes.

13En muziek ;). Heerlijk om ongestoord keihard wat aan te kunnen zetten zonder dat iemand het niet leuk vind in huis!

12Na een paar flinke plensbuien is het weer droog. Nieuwe jas aan en ik ga voor de lunch wat halen in de supermarkt. Echt overal liggen gele blaadjes, de herfst is een feit.

11Gehaktballetjes in zoetzure saus, dit vind ik wel heel erg lekker.

10En crackers met filet american ook :). De warme sokken scoorde ik nog gauw bij de Zeeman nadat ik bij de supermarkt klaar was. Die zit er naast, mega handig zo af en toe.

6Het zonnetje breekt nog een beetje door en ik grijp mijn kans voor wat foto’s van die twee leuke kinderboekjes die ik vorige week liet zien. Daarna meteen een blogartikel erbij gemaakt, je kunt ‘m  hier teruglezen mocht je dat leuk vinden.

WOENSDAG

9Woensdag ontbijten we met crackers en Nutella. Dat vind Nim heus niet erg.

8We spelen de hele dag binnen, Nim kan zichzelf gelukkig soms ook even alleen vermaken en bouwt dan lekker een treinbaan in zijn kamertje. Zo leuk om hem zichzelf te zien vermaken.

7Terwijl ik de was probeer te vouwen is de kleine man het zat, Mama moet meespelen met de treinbaan. Weg met die stomme was. I agree 😉

VRIJDAG

21Lucky Nim. Papa neemt ‘m mee naar de bioscoop! Onze kleine film liefhebber vond het fantastisch en heeft de hele film lief uitgezeten heb ik gehoord.

ZATERDAG

6Zaterdag gunnen wij Papa een vrije dag. We vertrekken in de ochtend met de metro richting Opa en Oma. Een heel avontuur en hij vond het weer prachtig. Dat metro reizen gaat de goede kant op!

5‘S avonds sluit Kay zich bij ons aan en gaan we met de hele familie naar de Kidsnight in Intratuin. Altijd enorm gezellig en goed verzorgd. Het thema dit jaar was cowboys en indianen. Nim werd een denim cowboy haha, niet teveel poespas maar toch een beetje cowboy.

4Hij heeft het reuze leuk gehad, en wij ook allemaal. Wat kan zo’n kleine met zijn enthousiasme je toch blij maken. Waar ik overigens ook heel blij van word is de styling van de kerst spullen bij Intratuin. Oh wat zou ik dat daar graag willen doen, zoveel moois om te maken!

ZONDAG

3Zondagochtend hadden we zin in een frisse neus. De Biesbosch it is! Na een broodje kroket als ontbijt (mag heus wel, soms) maakten we een wandeling.

8Altijd rennen vliegen hollen springen met Nim.

6Van rennen word je moe, papa dragen! Een veel voorkomend moment. Hij wil graag lopen maar wil nog liever gedragen en geknuffeld worden als we ergens zijn. Enneh, onbedoeld zijn de mannen aan het twinnen haha.

1Ook mama ziet moois, goede fotomomenten 😉

2Met witte schoenen een blubberige en natte boswandeling, ik doe dat gewoon!

1Time to go home.

De rest van de dag hingen we thuis en deden niet zoveel. Prima zondagmiddag, actieve ochtend en een luie middag 😉

Hopelijk mogen we komende week nog wat meer van een zonnetje genieten!
Fijne nieuwe week! X

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest