Dear Diary #43

Oke, en toen waren we weer een week verder! De tijd vliegt in het nieuwe huis. Langzaam aan word het steeds meer ‘ons’, en strepen we dingen van de ‘nog te kopen’ lijst af. Afgelopen week haalden we eindelijk een eettafel, maar werd ook onze kledingkast gevuld met nieuwe kleding. Altijd leuk! Verder had ik fijn een dagje alleen thuis, en in het weekend gingen we op koeienjacht samen met Nim. Kijk mee!

MAANDAG

20Ik bestelde online bij Weekday een aantal fijne basics. Om geen verzendkosten te betalen, deed ik er ook sokken en een leuke ketting bij (ja, ik ben een sucker voor mandje vullen tot de verzendkosten gratis zijn). Maandagochtend kwam het pakketje al aan, mooi begin van de maandag 😉

19Naast een groene trui en twee longsleeves met streepjes, bestelde ik ook een zachtroze trui… hmmm de kleuren van mijn slaapkamer haha!

18Herfstig sfeertje in de tuin.

17Ik heb knallende koppijn, en besluit een frisse neus te halen met Nim. We wandelen naar het water, waar de Ark ligt.

16Ik had oud brood mee om daarna eendjes te gaan voeren. Op de foto was het nog leuk, maar de eenden vielen ons aan, pikten in onze benen en vingers, en uiteindelijk dook Nim de wagen terug in en liep ik op een hoog tempo weg (zegmaar, rennend :’). Dat doe ik ook niet meer, de eenden renden voor hun leven en kwamen werkelijk overal vandaan!

15Ik doe Nim op bed, en ga zelf wat eten en maak de diary van vorige week af. Helaas is de hoofdpijn niet weg gegaan, en duik ik nog even de bank op voordat Nim weer wakker word.

DINSDAG

14Kindloze dinsdag! Ik ga vroeg de deur uit, tijd voor een shopsessie… Ik pas heel veel, maar vind niks leuk. Oh oh, dat heb ik te vaak… Echt iets nodig hebben en niet kunnen slagen ervoor.

13Dan maar weer naar huis, met alleen nieuw ondergoed en eten voor de middag…

12Eenmaal in Krimpen loop ik niet direct naar huis maar nog even naar de markt. Ik wil bloemen! Ik vind mijn lievelings, en ben helemaal blij ermee!

WOENSDAG

11We zijn woensdagochtend bij het consultatie bureau geweest in onze nieuwe woonplaats en dat ging helemaal goed. Wat een mega verschil met Rotterdam. Nim voelde zich er meteen op zijn gemak en slaagde voor de ogentest! Weer een zorg minder 😉
Een hangerige, vermoeiende woensdag was het… ik maak alleen een foto van de bloemen in de vaas en de pompoen decoratie erbij met een touch van Nim: Een dino.

VRIJDAG

10Niet alleen hebben Kay en ik nog wat winterse items nodig, ook Nim heeft nog wat kleding nodig. Ik bestelde leuke items bij Lindex. Verbaasd over de mooie dikke kwaliteit en prachtige kleuren, echt een tip! Vrijdagochtend ben ik vrij, en ruim wat op in huis voor ik naar werk vertrek.

ZATERDAG

9Omdat mijn shopsessie niet was gelukt dinsdag (ik had ook naar de stad moeten gaan en niet naar het winkelcentrum, goeie leer voor de volgende keer), rijden we zaterdagochtend naar Dordrecht. Kay slaagt voor schoenen, en ik voor jeans en warm knitwear. Fijn!
Tijdens het inpakken voor het verhuizen had ik een hele hoop kleding weg gedaan, alleen het was opeens koud en er lagen vooral T-shirts in de kast…  niet handig!

8De rest van de middag hangen we thuis… relax. In de avond maken we hamburgers op super lekker brood wat we bij een winkeltje in Dordrecht kochten. Het brood is recept van een van de juryleden van Heel Holland Bakt!

21‘S avonds komen mijn ouders gezellig op visite, en nemen deze heerlijke geurspray mee als cadeautje. Deze ruikt echt zo lekker!!

ZONDAG

7Er staat een shoot op de planning en dus gaan we in alle vroegte naar het bos. Koeien zoeken, wandelen, foto’s maken, en de bedoeling was een beker warme choco na, maar de kleine ’threenager’ had nergens zin in.

6Binnen een half uur gingen we dus weer richting de auto… Met natte voeten, op de ‘nog te kopen’ lijst: kaplaarzen…

5Een koffie voor ons, even bijkomen van een rommelige nacht en een ochtend met peuterbuien. Wat gaan we vanmiddag nog ondernemen?

4Nim bouwt dino’s uit een boek wat hij voor zijn eerste verjaardag had gekregen van een vriendin van mij. Helemaal hot op het moment!

3We hebben een tafel gezien bij Ikea van de nieuwe collectie, we mogen Nim bij zijn opa en oma droppen om te gaan kijken of het wat is… en jahoor, hij gaat mee naar huis. Het past maar net in de auto en ik kon bijna niet mee terug naar huis haha.

2Nim krijgt ook een nieuwe stoel, en vind ‘m meteen leuk en schuift hem voor de tv terwijl Kay de tafel in elkaar zet.

1Disco! Nog even dansen met de disco lamp die Nim van opa en oma kreeg en dan gauw naar bed… een sneak preview van het tafelblad zie je al. Volgende week vast meer 😉

 

Fijne week!

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest