Dear Diary #42

Het is maandag en dat betekend weer een overzichtje van afgelopen week. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het zelf ook allemaal niet meer precies weet wat ik heb gedaan, dus gelukkig hebben we de foto’s nog ;). Ook werkte ik om de dag bij wat we hebben gedaan in plaats van dit aan het einde van de week te doen, dus qua tekst bij de foto’s zal het niet ontbreken haha. Wat vergeet je toch eigenlijk veel als je het niet direct noteert! Nou, kijk mee.

MAANDAG
1Goodmorning Monday! Kay had een nieuwe muesli voor mij gekocht. Ik startte de maandagochtend dus met yoghurt en de nieuwe muesli. Conclusie? Tweede schaaltje genomen, enorm lekker!

2Nim is zo dol op zijn bed, hij kruipt er ver voor bed tijd al in. Hier had hij stiekem de IPad meegesmokkeld in de hoop dat ik het niet door had. Jammer Nimmetje, mama ziet en hoort alles haha.

3Ik had bij Zara online wat leuke dingen gezien voor Nim. We vertrokken dus eind van de ochtend richting stad op de fiets, en op de fiets betekend geen kinderwagen waar ik meneer in vast kan binden. Hij vond direct zijn weg naar de kindersurprise eieren bij de Hema. Ik haat het dat ze die rotdingen op kidshoogte presenteren, maar ok. Hij een ei, ik daarna shoppen.

4Het shoppen ging goed, hoewel… ik vond maar 1 item in de winkel van alles wat in mijn virtuele mandjes zat. Jammer Zara! Maar Nim deed het goed. Gauw weer naar huis op de fiets dus. Want het was allang bedtijd. Thuis at ik dit bijna helemaal op, gescoord bij de Hema voor mezelf 🙂

5De nieuwe aanwinst, een wollen vest. De kleur ziet er wat vreemd uit, maar hij is gewoon helemaal egaal mooi donkergroen.

6Na zijn middagdutje speelt hij de rest van de middag stuntpiloot!

DINSDAG
18Dinsdag, Let’s Rock ’n Roll!

16Rock that wall Nimmie! Ik had hem de markt en een sesam broodring beloofd… Het werd de supermarkt en de Turkse bakker ernaast, met de sesam broodring was hij gelukkig helemaal tevreden. Oh en, het was ijskoud! Lekker in een omslagdoek gewikkeld dus.

14Jantje huilt jantje lacht is het deze ochtend, ik houd niet zo van huilfoto’s dus zie hier… 1 minuut voor jantje huilt: Jantje lacht 😉

15Run!

12Onderweg naar huis haal ik voor mezelf ook wat lekkers om thuis op te eten. Ik ben verbannen van de bank, dus ga maar op de grond zitten.. Het broodje smaakte er gelukkig niet minder om 😉

13Ik ontvang onverwachts een leuk pakketje in de brievenbus! Leuk! Deze twee boekjes krijgen binnenkort een review, dus als je nieuwsgierig bent houd het hier dan in de gaten 😉

11 Dan gaat ook de deurbel nog, nog een pakketje!

10Het is de trui die ik won bij urbanMINIshop voor Nim via de blog van Nathalie! Wat is hij mooi!

9Moe! De kleine man slaapt al even en ik heb al het een en ander gedaan. Even liggen! Het internet doet stom dus ik kan niks doen voor de blog.

8Wakker! Bij Action kocht ik deze her plakbare stickers van Planes, tijd om ze uit te testen tijdens de lunch.

7Mister grumpy. Hij is even blij met een filmpje, een appel en wat auto’s op tafel. Ik daarentegen word erg blij van zijn nieuwe trui. Ik wil er ook zo een!!

WOENSDAG
23Woensdagochtend hadden we een mega leuke date op de planning staan. Met drie super leuke Instagram mama’s en kids hadden we afgesproken bij het toffe cafe/winkeltje MamaMo in Nesselande. We hebben een hele gezellige ochtend gehad, enneh mocht je in omgeving Rotterdam wonen… Ga naar MamaMo! Zeker een aanrader met kids.

22We moesten wel een flink stukje terug nog met de metro (zo’n 40min), gelukkig had ik een doosje druifjes mee en vind Nim metro’s inmiddels best interessant.

21Eenmaal thuis eten we nog een boterhammetje en gaat Nim slapen, meteen gaat ook de deurbel: Een Zara pakketje! Dat is snel! Maandag besteld, woensdag in huis… De items die ik afgelopen maandag niet in de winkel vond had ik dus gauw besteld, ze komen van de ‘grote jongens’ afdeling! Please Nimmie, stop growing.

20Ooeh new blogger on de-ontdekkers: Nim! 😉

19Kay appt dat hij later thuis is, te laat om te koken. Ik moet dus koken, wat ik bijna nooit doe. Ik weet het, wat een luxe. Afijn, ik deed mijn best met wat ik vond in huis: Een boel (diepvries)groente en een zakje chili con carne mix. De bruine bonen liet ik achterwege, er zat al zoveel groente in de pan haha. Met tacoschelpen, knoflooksaus en sla had ik een inventief en lekker diner op tafel gezet uiteindelijk!

VRIJDAG
24Kay vind het ook leuk om Nim in leuke outfits te hijsen en appt mij dan soms ook trots foto’s van het resultaat. Vrijdag trok hij de toffe bolt sweater van Gardner and the Gang uit de kast die nog steeds ietwat groot is, maar wel reuze leuk staat.

Trouwens, kids en kussens op de bank? Hier liggen ze er altijd erg sneu bij of worden er af gesmeten. Herkenbaar?

ZATERDAG
29Oeps, een beetje een fotoloze zaterdagochtend. We waren al vroeg in de Ikea te vinden voor ontbijt, en shopte daarna wat nodige dingentjes. En ook alvast een kerst aanwinst, maar die krijgt nog wel een leuker plekje hoor.

4Terwijl Nim heerlijk in dromeland lag, zaten wij lekker op de bank. Ik typte het artikel af over de Makii Turbo Grote Kleurplaat. Je kunt hem hier terug lezen, zeker een tip!

28We willen nog even weg, en gaan naar Intratuin. Eens kijken wat ze er daar van hebben gemaakt met alle kerstdecoratie. Nim kijkt zijn ogen uit!

27Mooi hoor. Hier zou je toch zo aan willen schuiven?!

26‘S avonds vind ik op YouTube een 2 uur durend live optreden van Hanson ter ere van hun laatste cd Anthem. Ook komen er een hoop andere nummers voorbij. Je snapt, ik was 2 uur lang zoet 😉

ZONDAG
25Zondag moet ik werken, maar pas vanaf 12 uur. Kay en Nim zijn naar Monkey Town en ik heb even alleen thuis. Kon ik eindelijk nog even de bos bloemen die ik van Kay kreeg op de foto zetten. Weer zo’n fijn en kleurrijk bosje in huis fleurt de boel wat op.

Dat was een enorm uitgebreid weekverslag haha, hopelijk was het leuk om te lezen. Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest