Dear Diary #42

Afgelopen week was het een paar dagen heel slecht weer, dat werd bankhangen dus! Gelukkig werd er een gaaf boek ontdekt tussen de verhuisspullen die zorgde voor vermaak, en zat er een cadeautje in de brievenbus voor Nim. Ook had ik een paar uurtjes alleen thuis en ging weer aan de slag voor de blog, en ging ik op pad om gordijnen te shoppen. Ook lag ik twee dagen ziek in bed… Kijk mee naar week 42!

MAANDAG

13Goedemorgen maandag. Ik heb deze favo ontbijtjes in pyjama gemist hoor! Alleen mijn crackers waren op, dus verving ik ze voor afbakbroodjes uit de airfryer… onwijs handig ding.

12Ook Nim vertoeft nog even lekker in pyjama en heeft het heel druk met zijn houten treinbaan.

11We kleden ons aan, en Nim krijgt een nieuwe outfit aan. Ik maak er foto’s van terwijl hij om mij heen probeert te kijken naar de film Frozen.

11Oeh, een kamer met ramen betekent dat je kan spieken tijdens middagdutjes. Zo lief!

10Waarschuwing… ik fotografeerde mijn eten iets te vaak deze week. Mijn lunch was wederom kaas, ei en brood… moeten het boodschappen doen nog even onder de knie krijgen hier haha.

9Dus dat gaan we gauw doen, die boodschappen. Nim is een eigenwijsje en wil niet lopen als we ergens heen gaan.. altijd tillen of zitten. Gezien dat tillen geen optie is, word het toch vaak nog een kinderwagen ritje. Zie mezelf al lopen met een tas boodschappen aan de ene schouder en een kind op de andere arm… nope!

8Taart als toetje! We hebben nog niet eens echt gevierd dat we verhuisd zijn, en officieel van ons huis in Rotterdam af zijn. Dus ik neem kersenvlaai mee, altijd lekker!

DINSDAG

7Dinsdagochtend komen opa en oma Nim ophalen. Ze gaan gezellig naar Intratuin en ik wandel naar het winkelcentrum voor de Hema. We hebben nog gordijnen nodig in onze slaapkamer, en ik wil velours stof. Deze gaat het worden denk ik!

6Ik kom thuis met ongelofelijke hoofdpijn. Ik duik met een pijnstiller in bed en slaap drie kwartier. Gelukkig is het gezakt! En kijk, onze nieuwe kast. De kast die we hadden paste niet door het trapgat naar boven, en takelen door een raam is ook geen optie. Een nieuwe uitzoeken was wel een optie ;). Hij komt van de Karwei en is van Woood, kast Dennis!

5Mijn lunch. again… het is te lekker. En het fotografeert zo leuk op de eettafel. Ik schrijf meteen een artikel over Nim zijn nieuwe MIO&CO outfit die we gister op de foto zette. Die kun je hier terug lezen.

4Wie kent dat, dat je dan even voor gordijnen gaat en een snelle boodschap en je dan thuiskomt met lekkernij? Zeker nu met de feestdagen in het vooruitzicht ligt er weer enorm veel lekkers in de winkels. Voordat Nim weer thuis word gebracht neem ik nog wat gevuld speculaas en koffie en ga aan tafel zitten. Dat aan tafel zitten bevalt wel, zo gek dat we dat nooit echt konden in het oude huis!

7Ik bedenk me dat ik ook nog gauw foto’s kan maken nu Nim nog niet thuis is. Het is wat donker maar ik duik toch Nim zijn kamertje in. Een artikel met alvast een sfeerimpressie, en fijne plaatjes van Nim zijn nieuwe kamer kun je hier terug lezen. Er moet nog veel gebeuren, en nog opgeleukt worden met meer accessoires… als dat gebeurd is zal ik zeker nog eens een roomtour laten zien!

3Hij is thuis. Er word meteen weer verzocht om ‘Elsaaa’, dus Frozen gaat aan en ik verras Nim met zijn Ollie de olifant knuffel die hij als baby van zijn oom en tante kreeg… hij zat een paar weken ingepakt en hij was erg blij met het terugzien van Ollie. ‘Handje Ollie? Gaan Elsa kijken!’.

WOENSDAG

2Wat een regen vandaag! Na een saaie ochtend met huishoudelijke klusjes, duik ik de bank op. Nim ligt inmiddels op bed, dus even rust voor mij.

1Na het dutje word ik vrolijk geroepen. Hij heeft het atlas boek gevonden in zijn kamer en is opzoek naar olifanten. Als ik vraag of hij mee naar beneden gaat, wil hij niet. ‘Nee, kamertje blijven… mooi he hier?’ Duidelijk toch haha. Ik graai mijn camera erbij en schiet wat leuke foto’s van Nim in zijn kamer. Leuk om nog bij het artikel te voegen over zijn nieuwe kamer!

14Als ik de brievenbus ga legen (even wennen, het beland niet meer op de deurmat maar in een hangende brievenbus buiten) komt er een pakketje voor Nim uit. Er zit een olifanten ketting in, gekregen van Mandy en Aiden die we via instagram kennen. Thanks again Mandy, onwijs lief van je om de olifanten gek zo een leuke ketting te geven. Hij is er enorm blij mee, dat kon niet missen.

21Ik voel me ’s avonds niet zo lekker en duik bijtijds in bed. Elke dag vind ik wel iets van Nim in onze slaapkamer, dit keer drie dino’s op het nachtkastje 😉

DONDERDAG

20Ziek in bed in plaats van aan het werk :(.

VRIJDAG

19Het is vakantie, ook op de opvang (het is geen regulier kinderdagverblijf, het valt onder school en dus is er ook vakantie). Gelukkig kunnen opa en oma oppassen, Nim was er al klaar voor!

18 17Na nog een beroerde dag voel ik me aan het eind van de middag opeens weer een stuk beter. Als dan ook de deurbel nog eens gaat en de postbode een leuk pakketje afgeeft heb ik weer wat energie om het meteen een leuke plek te geven.

ZATERDAG

16Nim krijgt zijn nieuwe trui aan. Ik kocht hem in de outlet bij Mini Rodini zelf voor 14,-. Favo kleur (we hebben de pet er ook van!) dus een echte aanwinst voor de winter. Hij vond zelf de tijger enorm stoer op de trui.

15Een kei in puzzelen, ik vind het zo zo knap! Bijna moeiteloos legt hij een puzzel van 25 stukjes zonder voorbeeld!

22Ik heb behoefte aan wat frisse lucht, en we hebben het een en ander nodig bij de bouwmarkt vandaan. We gaan even naar de Karwei en Kwantum. Bij die laatste halen we deze te gekke lamp voor in de slaapkamer… matcht toch perfect met de houten wolfjes?!

Zondag ben ik weer aan het werk, en hebben we ’s avonds mijn broertje en schoonzusje gezellig op visite. De telefoon is dus niet aangeraakt voor foto’s ;).
Komende week een rustige week, met een bezoekje aan het CB in de nieuwe woonplaats… ik ben reuze benieuwd hoe het er hier aan toe gaat, want eerlijk… ik ben heel heel blij dat ik niet meer in Rotterdam hoef!

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest