Dear Diary #41

We komen er maar niet vanaf, het ziek zijn, niet fit voelen en slecht slapen. Bedankt herfst! We zaten dus heel veel binnen, op de bank, in onze pyjama, onder warme dekentjes. Gelukkig werden er ook wat leuke pakjes bezorgt om ons op te vrolijken en was het weekend gezellig en zonnig. Kijk maar mee!

MAANDAG
15Maandagochtend waren we na een rottige nacht al vroeg op. Nim had liggen hoesten, snotteren en draaien in bed en voelde zich helemaal niet lekker. Ook voor mij was het vroeg dus ik probeerde weer eens een glas koffie uit om wakker te worden. Met een heleboel melk en koffiesiroop is het redelijk te drinken, maar ik denk dat ik eerder een sugarrush ervan krijg dan dat ik wakker word door de caffeine haha.

16Oei, Nim voelt zich echt nog niet ok na zijn dutje. Auw zegt hij en knijpt zijn keel erbij dicht. Helaas blazen we de gezellige playdate die we gepland hadden staan af. Op de bank met dekentjes, koude drankjes en een hoop geknuffel.

14De hele dag in pyjama, mag ook wel eens toch. En op bed speelt lekkerder als je ziek bent he?!

DINSDAG
13Dinsdag is het weer tijd om te werken. Ik lunch eens een keer met een tosti, ook lekker!

12Ik heb zo’n hoofdpijn de hele dag dat ik wat eerder naar huis ga omdat ik het echt niet meer trek. Na wat bij te hebben geslapen in bed kruip ik op de bank met een wollig dekentje en wacht tot Kay en Nim weer thuis zijn. De hoofdpijn was wat gezakt weer.

WOENSDAG
9Woensdag kruipt Nim om 9.00 alweer in zijn bed en gaat ook daadwerkelijk slapen. Oke… normaal is dat pas om 12.00 maargoed, ik laat hem lekker en doe zelf gewoon mee. Lekker op de bank dus weer!

17Ik word wakker doordat de pakketjesman aanbelt. Deze te gekke winterjas van Gardner and the Gang won ik op Instagram via een Loopgiveaway, wat een geluksvogel! Helemaal vanuit Singapore veilig aangekomen. Je moet ervan houden, maar hij staat Nim wel echt heel cool! Hoewel de jas unisex is ga ik toch nog wel de roze hartjes zwart maken, toch net wat beter bij een stoere knul.

10Niet veel later is Nim ook wakker en lunchen we meteen met warme afgebakken broodjes.

11Eigenlijk wilde ik thuis blijven maar ik kreeg mail dat er een pakketje bij het DPD punt was bezorgt. Gauw even op en neer dus! En jahoor, het gaat ook nog eens regenen! Bah!

8Hoeraaa papa is thuis. Nim gaat vroeg naar bed want door het vroege slaapje was er in de middag alleen een rustmoment in eigen bed maar geen slaapje meer. Zo voor de tv met hun favoriete muziek aan is het net een feestje!

ZATERDAG
7Nim heeft de ijsjeslamp ontdekt, ‘nomnomnom’ zegt ‘ie terwijl hij er mee kroelt en aan likt… Gek kind haha.

6Na een druk verjaardagsfeestje van ons nichtje die 1 jaar is geworden, plof ik thuis op bed neer meer de laptop. Even alleen! Ik typ alvast een groot deel van deze Dear Diary uit, dat zal me veel tijd schelen zondagavond of maandagochtend. Het is best een klus om te doen altijd!

4De mannen zijn ondertussen op weg naar de snackbar, maar er moet na een week binnen zitten ook nog even gespeeld worden haha.

ZONDAG
2Na een slechte nacht voor mij (ik moet echt een nieuw hoofdkussen! Zo’n nekpijn steeds…) besluit Kay dat we er even gezellig uit moeten om te ontbijten met z’n drieen. We gaan naar…

3Ver van Hier! Onze favo plek hier in de buurt. Ook Nim vind het er reuze gezellig.

5Ik nam de huisgemaakte granola met rood fruit… Seriously, als je er eens heen gaat moet je dit echt bestellen! Liefde in een schaaltje zegmaar haha.

18In de middag maak ik wat foto’s voor komende blogartikelen. Wat een geluk dat het een zonnige dag was, want als de zon niet schijnt hebben we een enorm donker huis en worden de foto’s toch minder mooi.

20Aan het eind van de middag besluiten we nog even een frisse neus te gaan halen bij de Kralingse Plas. Ik schreef er pasgeleden nog over! De mannen hadden plezier terwijl ik rustig toekeek en ervan genoot 🙂

19Wat word hij toch groot ineens!

1Mamarazzi, everywhere you go. haha.

En dat was het, een lange saaie week met een fijn einde op zondag. Komende dagen heb ik nog samen met Nim thuis, ik heb hem beloofd warme kleding te gaan shoppen voor hem en sesam broodringen te kopen op de markt. Dat moet wel gaan lukken! Maar dat zie je vast volgende week 🙂

Fijne week!

 

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest