DEAR DIARY #41

Hallo, daar zijn we weer! Vorige week heb ik weer vastgelegd met wat foto’s van o.a onze opgeknapte slaapkamer, een spannende zaterdag, en een boel ontspannen momentjes. kijk mee!

MAANDAG

Maandag hakken we de knoop door, we gaan lekker een weekendje weg binnenkort. Maar als ik bijna de reservering erdoor heb krijg ik een melding dat er werkzaamheden op het park zijn. Na een belletje met Landal besluiten we toch te gaan, we zullen er vrij weinig last van gaan hebben gelukkig. Nu al zin in, even weg met z’n drietjes.

Hoi! Ik heb het koud. Dikke truienweer is weer begonnen.

Evi pikt altijd mijn dekentje op de bank als ik even opsta.

Nim is druk, drukker, drukst deze middag. Springen op de bank mag helemaal niet, maar dat schijnt hij steeds te vergeten…

WOENSDAG

Woensdag begint m’n dag alweer met migraine, de aanval is dankzij het op tijd innemen van medicatie niet heel heftig. Maar door de medicatie voel ik me wiebelig en misselijk. Gelukkig heb ik Evi, die knuffelt erop los als ik ga liggen.

Met het nieuwe kleurtje op de muur, wilde ik ook graag nieuw beddengoed. En dit keer ook kwalitatief goed spul. Ik kom uit op crisp sheets, en dit kleurtje is perfect <3. We krijgen het van mijn ouders, nog bedankt mam, pap! Het slaapt heerlijk!

Deze hoek is nog helemaal niet af, en die nachtkastjes moeten echt vervangen worden voor wat leukers. De tafeldecoratiestang heeft Kay aan het bed vast gemaakt maar vind ik echt 10x niks. Nouja, genoeg te doen nog. Maar het beddengoed ligt op bed, en de sfeer is zo fijn!

Ik style de ene kant van de kamer zoals ik in gedachte had. Het is zo fijn sfeertje geworden!

Tijd voor de lunch, m’n migraine is geminderd en ik heb weer wat honger gekregen na de hele ochtend misselijk te zijn geweest.

Als ik Nim uit school haal, gaat hij met een vriendje mee. Stiekem vind ik het altijd best spannend als hij weer met een ‘nieuw’ kindje meegaat zonder dat ik weet waar hij precies is etc. Maar als ik hem op ga halen, heeft hij het onwijs leuk gehad, en krijg ik te horen dat hij heel lief was en heel goed luistert haha. Fijn!

DONDERDAG

Donderdag moet ik werken, maar ik kom weer uit bed met migraine en bijwerkingen van de medicatie. Ik meld me ziek, en lig tot zeker 2 uur in bed. Zo blij dat de slaapkamer wat knusser is nu.

VRIJDAG

Donderdagavond ben ik toch naar werk gegaan voor werkoverleg. Zodra ik thuis ben… migraine. Stom besluit geweest om toch te gaan achteraf… Ik lig de hele nacht, en ook de ochtend nog met migraine in bed. Nadat ik Nim naar school heb gebracht ga ik weer slapen. Gezellige dagen zo hoor, jemig. ‘S avonds is Kay even weg, en geef ik Nim leftovers als avondeten en de Ipad.

Ik ga al vroeg in bed liggen, maar wil wel heel graag The Masked Singer kijken. Wat een tof programma! En wat jammer dat Het Konijn eruit is, dat vond ik toch wel de leukste, ondankt dat ik bij aflevering 1 al wist wie er in zat 😉

ZATERDAG

Zaterdag is een spannende dag voor Nim. Hij mag proefzwemmen voor zijn A Diploma. Omdat hij zwemles heeft in de sportschool, moet het afzwemmen in een ander zwembad. Allemaal bij elkaar vind hij het heel erg spannend, en is flink zenuwachtig. Hij doet het heel goed, en mag inderdaad af gaan zwemmen voor de A Diploma. Nog een keer een hele spannende dag volgende week, maar dat komt vast goed.

Omdat we trots op hem zijn, krijgt hij een cadeautje. Kay kocht via MP wat oude Lego, waar we hem zo af en toe wat van geven. Super blij is ‘ie ermee.

We hebben een drukke zaterdag, want we hebben ook een verjaardagsfeestje. We redden het nog om de laatste anderhalf uur op het feestje te zijn gelukkig.

ZONDAG

Na een kort nachtje met Nim bij ons in bed, omdat hij zich niet lekker voelde, gaan we er even op uit. We rijden naar PAND Pannenkoek vlakbij Houten in Utrecht. Nim kan er heerlijk spelen!


Knuffelen en kusjes geven, of vieze scheet geluidjes op papa’s wang maken. Je weet nooit wat het word 😉

Ook buiten is een leuke speelplek.

Onderweg naar huis nemen een de B-route. Extra lang, en een stuk leuker dan de snelweg.

Eenmaal thuis kijken Kay en Nim een film.

Daarna kijken we allemaal leuke muziek video clips op TV.

Nim houd van de muziek die wij zelf opzetten, en is dol op het spelen van airguitar. inclusief moeilijke gezichten 😉

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest