Dear Diary #4

Hallo! Daar is de Dear Diary van afgelopen week dan. Vandaag iets later dan gebruikelijk, maar no worries er zijn weer wat leuke foto’s. Afgelopen week had Nim zo zijn buien dus veel heb ik niet ondernomen met hem. In het weekend zijn we wel even weg geweest voor een leuke aankoop, maar daar lees je aankomende week meer over! Op naar de foto’s van week 4…

MAANDAG
1Maandag ochtend gingen we even snel langs mijn werk, daarna gauw naar huis samen met vriendin Lisanne om gezellig bij te kletsen.

8Toen ze weer vertrok hebben we eigenlijk verder niks gedaan dan bank hangen en spelen. Nim droeg dat fijne pakje van 1+ in the family wat we van Esther van Bambini Amore kregen. Ik deed een knot in zijn haar zodat z’n haren niet in zijn oogjes zouden zitten. En stiekem vond ik het best leuk staan.

DINSDAG
2Ik zocht rekjes waar ik leuke foto’s mee kon maken en kleertjes aan op kan hangen, via Instagram kreeg ik de tip dat die bij de Hema te koop waren. Dus dinsdagochtend vertrok ik vroeg naar de Hema. Nim die word erg blij van knopjes en liften, zelf er op drukken is natuurlijk helemaal te gek. Uiteraard mag dat dan van mama ;).

3Eenmaal thuis trek ik mijn jas uit, en als ik de woonkamer in stap tref ik dit aan. Nim met z’n hand in de chocopasta pot die ‘leeg’ is en naar de glasbak moest. Hij weet hoe de deksel er af moet en hoe hij ervan kan snoepen. Kleine stiekemerd!

4Ik leg Nim op bed en drink nog wat voordat ik aan de slag ga met m’n nieuwe rekjes en foto’s. Ben nogsteeds heel blij met m’n Design Letters beker :).

5Ik was ook nog even gauw de Weekday ingelopen in de stad omdat ik nog even bij de sale wilde neuzen. Zie ik dat er een aantal broeken nog maar 10,- waren. Zonder te passen nam ik er meteen 3 mee. Ze zitten overigens echt perfect! Lucky me.

6Jaaa, de rekjes!

7Zo, helemaal leuk gemaakt met het setje van 1+ in the family van Bambini Amore! Je kan het artikel hier al lezen over dit setje en de leuke webshop waar het vandaan komt 🙂

11Als Nim wakker is trek ik ‘m het setje weer aan en we maken foto’s. Hij had dikke pret met zijn houten snijfruit in een bakje doen en het er weer uit te halen (eh, gooien). De foto’s werden dus super leuk.

12‘S avonds voor het naar bed gaan spelen we altijd samen nog wat met Nim. Mama’s benen waren de autoweg, de ene na de andere auto ging zo van ‘brrrrrrrr’ over mijn benen heen haha. Leuke fantasie heeft ‘ie al.

WOENSDAG
GiveAwayNaif1Woensdag maakte ik foto’s voor de Give Away die ik al een tijdje op de planning had staan. Het rompertje ontbrak nog dus die had ik woensdag ochtend nog gekocht en geflockt! Doe je al mee met de Give Away? Je kunt er hier alles over lezen!

13Nim was een opstandig mannetje woensdag en niets was goed. Een appeltje zorgt vaak even voor rust, dus met zijn zelf uitgetrokken sokken en broek plofte die op de bank toen hij zag dat ‘ie een appel kreeg.

15Dit leuke kaartje van Lucky No.7 was totaal niet van toepassing deze dag! Dreumes opstandigheid ten top woensdag.

VRIJDAG
16Donderdag was Nim bij Oma want ik moest weer werken. Maar vrijdag was Kay weer thuis en deden de mannen boodschappen! Again de lift selfie haha.

ZATERDAG
20150124_153642Zaterdag middag vertrokken we richting Sliedrecht voor Loods 5. Ik kocht het decoratie ding wat op mijn verlanglijstje stond, je leest er a.s zaterdag meer over want het is de eerste aankoop voor de Buy Less, Buy Better Challenge die ik samen met Judith doe! Na Loods 5 wilde Kay nog even naar de Intratuin daar, Nim vind de visjes wel interessant!

17

19

20Daarna gaan we bij de nieuwe kat van mijn broertje en zijn vriendin kijken, wat een kleintje. Maar hij is totaal niet bang. Samen met Nim in de krabpaal en een balletje vissen is reuze leuk!

En met Zaterdag eindigt deze Dear Diary, zondag moest ik werken maar ging halverwege de dag met maagpijn en misselijkheid naar huis. Bah! De rest van de dag en avond dus op de bank gelegen en tv gekeken en vroeg naar bed gegaan. Vandaar dus een wat latere Dear Diary vandaag!

Fijne nieuwe week!

Vanaf nu geen berichten meer missen van de-ontdekkers? Volg mij dan via Bloglovin’
Je kunt ons ook volgen op Instagram via @de-ontdekkers, en @kay_en_nim!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest