Dear Diary #4

Veel te laat deze week, maar het kwam er gewoon niet van! Flink wat hoofdpijn, en zere gewrichten waren de oorzaak. Ook de fotohoeveelheid is wat minder, maar natuurlijk heb ik altijd wel wat te laten zien en te vertellen. Kijk gezellig mee!

MAANDAG

Maandag begint met een goed ontbijt. Gezellig aan tafel samen met Nim. Hij plakt stickers en ik lees wat blogs en kijk filmpjes op YouTube. Perfecte maandagochtend!

In de gang hebben we een kast voor onze jassen en schoenen, maar deze had erg lelijke knoppen. Ik bestelde leer, Kay haalde slotbouten, en ik leende een gaatjesmaker en had binnen een half uur 4 nieuwe kastgreepjes!

Resultaat! Super leuk al zeg ik het zelf

Als ‘ie zo ligt te spelen is het serieus. Ik hoor verhaaltjes, nagespeelde tekenfilm dialogen etc. Heel lief!

Met het koude en natte weer gaan we er amper op uit doordeweeks. De meest bezochte plek is het winkelcentrum, omdat we met de weekboodschappen standaard dingen vergeten en ik het dus alsnog moet gaan halen. Toch een frisse neus en een kleine wandeling, want eindelijk kunnen we de kinderwagen steeds vaker laten staan omdat Nim langere stukken loopt en niet steeds meer gedragen wil worden.

Mijn game freak. We hebben hier behoorlijk lang doorgebracht haha.

Eind van de middag kak ik een beetje in, en heb het koud. Koffie!

DINSDAG

Dinsdag ben ik alleen thuis, heerlijk! Ik start rustig op, en ga dan aan de slag met een leuke samenwerking. Ik fotografeer op Nim zijn kamer en op onze slaapkamer. Al gauw is er 2,5 uur voorbij, gaat toch altijd meer tijd in zitten dan ik vooraf denk.
Voor de foto’s haalde ik dit kistje uit de schuur, en het staat zo leuk dat ik het laat staan als ik klaar ben.

Treat yourself!  En yes, die glitterbroek… hij bevalt nog beter dan ik had verwacht haha.

Ik vind het te laat om nog richting de stad te gaan voor een lunch, dus ik blijf thuis en besluit Nim zijn nieuwe oude bedje (Marktplaats vondst) af te maken door de laatste laag verf er op te schilderen. De rest van de dag ben ik er mee bezig, en draai al mijn favo muziekjes via Spotify.
Groot fan van de verflijn van Kwantum btw!

WOENSDAG

Woensdag starten we weer op aan tafel met een lekker ontbijt. Dit keer yoghurt met cruesli en banaan. Ik maak een begin aan de weekplanner, en vind het nu al handig.

Ik krijg mail dat ik de bestelde gordijnen bij de Hema op kan komen halen. Yes, eindelijk na bijna 8 weken wachten!
Als we de gordijnen thuis hebben gebracht gaan we nog een rondje wandelen. Het besef dat we niet meer in (de buurt van) onze oude buurt wonen kwam deze middag pas aan bij Nim. Hij leidde me rond opzoek naar zijn vertrouwde speeltuintjes, naar de dierentuin, naar de winkel met broodjes… Maarja, tevergeefs… dikke tranen omdat niks vertrouwd was. Na een uurtje gaan we dan ook weer naar huis, met de belofte dat hij in het weekend echt naar de dierentuin mag.

‘S avonds haalt Kay Nim zijn oude bedje uit elkaar.

En wij hangen op het grote bed en kijken een filmpje op Netflix.

Hij staat! En het is meteen bedtijd.

DONDERDAG

Donderdag moet er weer gewerkt worden. In mijn pauze zoek ik deze bladzijde uit de VTwonen op en maak een foto voor Kay… Ik wil zo’n keuken!

ZATERDAG

Ook vrijdag en zaterdag werk ik, maar Kay en Nim gaan zaterdag naar de kapper (alleen de puntjes, ik vind zijn lange haar veel te leuk staan) en daarna naar de dierentuin. Ik kreeg wat foto’s doorgestuurd, ze hebben een topochtend gehad!

De gordijnen! Kay hing ze zaterdagmiddag op.

ZONDAG

Zondag hebben we een leuke dag. We aaien konijnen, geitjes en pony’s bij de Intratuin, maar Nim niet… die aait alleen een slang(!!!!) Natuurlijk heb ik geen foto’s want ik stond een paar meter verderop te rillen van de stand met hagedissen, monsterslakken en harige spinnen waar Nim zo enthousiast stond te trappelen om alle dieren goed te bekijken. Boys will be boys.
We sluiten het weekend af in Hoek van Holland. Boten kijken met kibbeling, friet en cola.

 

Fijne week!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest