Dear Diary #39

Na een paar weken zonder Dear Diary op maandag ga ik mijn best doen het weer op te pakken! Het neemt vooral veel tijd in beslag wat ik op zondagavond liever besteedde aan samen een filmpje kijken op de bank, gewoon lekker wat voor mezelf doen en vooral geen beeldscherm voor mijn neus. Ik werk meestal aan blog artikelen als Nim zijn middagdutje doet, want ’s avonds komt er altijd vrij weinig uit en ben ik gewoonweg moe van de dag. Maar, Kay vond dat ik toch mijn best er weer voor moest doen. Want hij mistte het ook om te lezen elke maandag, die mist natuurlijk ook wat dagen doordeweeks als hij niet thuis is! Dus vandaar, terug van weg geweest… Kijk mee naar wat we deden afgelopen week, week 39!

MAANDAG
1Hello Monday! We gingen vroeg de deur uit want de zon scheen en Nim moest zijn nieuwe jasje showen op foto’s. We vertrokken op de fiets naar Pompenburgpark, daar waar de Luchtsingel ook staat! Dat was big fun voor Nim. Rennen vliegen hollen en gek doen. Het artikel met de foto’s is al online en kun je hier bekijken!

12Nim gaat de laatste tijd overal liggen nep slapen. Te grappig! Met een diepe zucht erbij alsof hij supermoe is ;). Na de foto’s vertrokken we nog even naar de stad om daarna de hele dag lekker thuis op de bank te hangen. Heerlijk zulke maandagen!

DINSDAG
11 Dinsdag had ik weer een dag voor mezelf thuis. Een keer in de maand heb ik die en dat is wel echt heel erg fijn. Ik haalde dus wat lekkers voor mezelf.

20 Ik hing deze leuke wolkjes op die we maandag nog bij Flying Tiger hadden gekocht. Perfect voor Nim zijn kamertje!

8 En ik maakte meteen foto’s van Nim zijn kamertje. Zie hier het artikel over de kleine man zijn slaapkamertje. Ik heb ben vooral voor de blog bezig geweest dinsdag en ben verder dus ook vergeten om foto’s te maken. Ik moet er toch weer even inkomen nog!

WOENSDAG
10Woensdag voelde ik me niet echt lekker. Pas toen Nim aan zijn middagslaapje begon begon ik aan ontbijt. We hingen de hele dag binnen op de bank en keken filmpjes en speelden met Duplo, autootjes en legden een treinbaan. Een rustige dag dus.

DONDERDAG
9Ziek thuis. Wat voelde ik me ellendig. Een lichtpuntje van de dag was dat ik dit gave boekje eindelijk binnen kreeg. Het is het boek ‘Shoot, fotograferen met je hart’ van Anki van Zilverblauw.nl. Echt een aanrader als je meer wil leren over fotografie, enorm leuk en makkelijk uitgelegd met prachtige foto’s tussendoor.

VRIJDAG
8Ook vrijdag lag ik meer in bed dan dat ik bij de twee mannen in de woonkamer zat. ‘S avonds voelde ik me al iets beter en wilde ik met Nim tandjes gaan poetsen voor het slapen gaan. Alleen… Nim lag al in bed! Dan maar poetsen in bed! Sinds zijn kamertje een beetje is verandert ligt hij graag in bed onder zijn dekbedje. Onwijs lief!

ZATERDAG
7Zaterdag was het mooi weer, ik deed nog steeds vrij weinig maar hield Nim in de gaten die van binnen naar buiten liep tijdens het spelen.

2Met papa gek doen, die zette de tent weer neer en een boel kussens en een deken erbij. Chillen maar!

5Ik probeerde wat uit n.a.v mijn nieuwe boek, hier zie je onze nieuwe lamp… Niet echt goed test materiaal haha.

4Dan mijn favo hoekje in huis maar proberen. Ik geef het gauw op… Geen energie meer om ermee verder te gaan.

ZONDAG
3Zondag voelde ik me al een stuk beter dan voorgaande dagen. De zon scheen en we hadden alle drie behoefte aan frisse lucht. We vertrokken dus even naar het Loetbos. En ja, that’s me… never not taking pictures 😉

14Wandelen, wandelen, en wandelen. Heerlijk! De dauw lag nog op al het groen!

15Eenmaal thuis kruipt Nim in bed, en ziet Kay een filmpje van iemand die een kant en klaar plaatpizza bodem oprolt en in stukken snijd en dan in de oven doet. Resultaat waren pizzarolls! Hij rende zowat naar de supermarkt om alles ervoor te halen. Nog geen uur later had hij heerlijke pizzarolls gemaakt! Deze week lees je er hier meer over 😉

6Nim is vroeg gaan slapen dus ook wat vroeger wakker dan normaal. We willen nog even van de zon genieten nu hij er nog is dus vertrekken we naar Brasserie Waalhaven die aan Rotterdam Airport ligt. De vliegtuigen stijgen en landen daar bijna in de achtertuin!

1En de kleine man was ook dolgelukkig met de speeltuin die er was! Een geslaagde middag dus nog!

En dat was dan weer een Dear Diary! Komende week weer wat leuke dingen op de planning, o.a een gezellige speeldate en we gaan met zijn drietjes naar een event waar ik voor mijn blog voor ben uitgenodigd. Spannend! Fijne week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest