Dear Diary #37

Afgelopen week was een vrij saaie week, het was bloedheet en daar kunnen we hier allemaal niet zo heel goed tegen. Door de hitte behoorlijk wat slapeloze nachten gehad, en ja dan doe je al niet veel in combinatie met dagen van wel 30 graden. Toch zijn er genoeg fotomomentjes om te laten zien ;), dus kijk mee!

MAANDAG

16De kleine man haalt al zijn speelgoed overhoop in de woonkamer en zijn eigen kamer… wie kon dat opruimen? Juist… ik.

15Het is heet, maar we gaan toch heel even een blokje om.

14Nim weet rond 5uur dat papa bijna thuis komt. Ik stelde voor om op hem te wachten in de deuropening, en daar wilde Nim zijn stoepkrijt wel bij hebben… om op mama de kleuren…

13Niet echt honger op warme dagen, dus we maken hamburgers. Zelfgemaakt is altijd het lekkerst!

DINSDAG

12Dinsdag ben ik aan het werk, gelukkig is er airco en vers fruit… zo komen we de dag wel door 😉

WOENSDAG

11Om 7 uur gaan de deuren en ramen overal meteen open. Het is zo heet in huis! Niet leuk.

10Ik besluit een ochtendwandeling te maken met Nim, voor de hitte van de middag weer om de hoek komt kijken. Alleen was er een super chagrijnig, en had de ene woedeaanval na de ander. Zeker door de warmte, maar na de wandeling gaat hij direct slapen voor een paar uur en ik kom de bank niet af.

9Oke, om lekkers voor mezelf te pakken dan. Ik maak de twee artikelen af die vorige week al online kwamen met een bakje chips erbij.

8En ik had een ijskoud drankje erbij! Dit was best lekker!

7Achteraf had het ook leuk gestaan in het roze hoekje in de keuken… maargoed, dan had ik ‘m niet op kunnen drinken haha.

ZATERDAG

6Donderdag en vrijdag word er hard gewerkt, en zijn fotoloos gebleven. Zaterdag deden we een klein shoprondje door Zoetermeer en reden daarna naar de kinderboerderij in Zoetermeer. Ik heb mijn nieuwe poezenbroek aan die ik vorige week kocht bij Monki. Wat een leukerd.

5Samen spelen.

ZONDAG

17Zondag is het boodschappendag. We komen als eerste aan in de parkeergarage, ietsjes te vroeg van huis gegaan dus.

4Knopjes en liften…

3Daar is ‘ie weer. Onze familie lift foto.

2Thuis, en dorst. Ik maak een superkoud lekker drankje. Geinspireerd op de aarbei/munt iced tea van yoyo!

1In de middag vieren we bij Brasserie Waalhaven de 29e trouwdag van mijn ouders. Na het eten nog even spelen in de speeltuin in het zonnetje, en dan gaan we weer naar huis. Bankhangen en vroeg naar bed.

Komende week word een reuze leuke en beetje spannende week. We krijgen de sleutels van ons huis in Krimpen, gaan volle bak aan het verven, schoonmaken, slopen en klussen… en nog altijd verder met opruimen en inpakken. Veel te doen dus in korte tijd, want binnen twee weken gaan we over van Rotterdam naar Krimpen!

Fijne week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest