DEAR DIARY #37, #38, #39

Vandaag een terugblik op wat momenten in de afgelopen drie weken. Ik was ziek, kreeg veel migraine aanvallen en we deden daarom eigenlijk vrij weinig. Een verzameling van wat random foto’s word het dus, ook leuk voor een keer!

#37

Onze uit school momenten. Altijd zo! Even knuffelen en proberen te vertellen over de dag. Hij leert op het moment zo ontzettend veel, dat het bijna niet bij te houden is.

Ik bak een boterkoek. Voor het eerst zelf gemaakt (met een bakmix hoor). Er staat op de verpakking dat ie moet afkoelen voor je het kan aansnijden, no way daar kan ik nooit op wachten met baksels. Die moet je meteen warm proeven ;).

Een paar dagen later voel ik me helemaal niet lekker. Zodra Nim op school is afgezet ga ik thuis onder de wollen deken en houd poes Evi me warm.

Het is werken, of op de bank liggen deze week. Deze hoek gaat vast vervelen haha.

In het weekend verruil ik de bank binnen, voor de bank buiten. Het was prachtig weer, zal je net zien in die laatste mooie dagen dat je ziek bent…

Met hoofdpijn, keelpijn, een verstopte neus en de hele mikmak stappen we toch even in de auto om een klein ritje over de dijk te maken.

Bij een plasstop weer onderweg naar huis komen we dit leuke plekje tegen. Tull en ’t Waal. Wat zand, gras, speeltoestellen, water, en toilet/douche gebouwtje. Nim kan heel eventjes met de voetjes in het water, en dan gaan we naar huis… ik wil echt plat.

Op de dijk is het erg smal, als twee auto’s passeren moeten beide met de banden een stukje in de berm. Een aso die wij passeerden ging niet opzij, knalde tegen onze spiegel en reed door. Kay maakt een foto ervan om aan mijn broertje te vragen of hij een nieuwe spiegel voor hem kan bestellen. Altijd stom, mensen die gewoon doorrijden na zoiets!

#38

Nieuwe week nieuwe trui! Deze leukerd liet ik maken bij Zara online. Hoewel ik een hekel heb aan de Zara kwaliteit van kleding, hebben ze soms zulke leuke items. Dus heel af en toe koop ik er iets van.

Ik kocht deze week voor de tweede keer een MagicBox van Jumbo via TooGoodToGo. Erg tevreden over hoe Jumbo de tassen samenstelt. Je hebt echt voor een hele dag lekker te eten voor maar 5 euro.

Te schattig voor woorden. Ik ging naar bed, en vond dit op mijn plekje <3

Na vele migraine aanvallen deze week op werk en thuis, was ik het binnen de 4 muren thuis echt helemaal beu. En ik wilde zo graag, net als vorig jaar, appels gaan plukken. We zijn gewoon gegaan! Hoofdpijn of niet, frisse lucht, en een blije activiteit deed me wel eventjes goed in ieder geval.

Nim slentert heerlijk door de boomgaard heen. We verzamelen allerlei soorten appels, en rekenen uiteindelijk 8 euro af voor 8 kilo appels. Wauw!

<3

De allerlaatste mooie dag van het seizoen. En nog steeds voel ik me niet lekker, en heb vooral veel hoofdpijn, en last van verstopte holtes. We gaan naar het strandje op 10 minuutjes van ons huis, ik lekker op een stoel met een boek, en Kay en Nim bouwen vulkanen en spelen met een bal. Je moet er dan maar het beste van maken..

Kay maakt het lekkerste broodje: Kaiser afbakbroodje, met een dikke schijf brie uit de oven, rucola, pijnboompitjes, geraspte appel en honing als topping. Mmmm…

#39

Ik ben erg slecht in ontbijten. Maar ik eet wel heel graag cakejes, wellicht als ik in de ochtend een cakeje kan eten dat ontbijten wel lukt ;). Ik zocht een recepje op voor ontbijtmuffins, en maakte ze. Ze waren niet fantastisch lekker helaas.

Hoewel dit soort ontbijtjes er ook goed in gaan!

In het weekend gaan we even naar Monkey Town voor Nim, en daarna naar Ikea. Zo willen we onze eigen badkamer ongeveer hebben.

Maar we hebben erg beperkte ruimte voor een wastafel, dus moeten we voor zo een heel klein exemplaar gaan. We hebben nog niks meegenomen, eerst maar eens goede plannen maken.

We kochten bij de Kruidvat monopoly en nog een spel. Kay en Nim zitten uren te spelen samen, en zijn helemaal blij met de spellen.

Zondagmood, ogen dicht voor het slechte weer!

Kay is bezig met het verf afkrabben van de trap, Nim is lekker aan het spelen met Lego, en ik bak een appeltaart met de appels die we zelf geplukt hadden. Het werd een rommelige bovenkant, want ik had geen geduld vandaag haha, vooral trek in warme appeltaart.

Mmmm.. en het rook ook zo lekker!

En dat waren de afgelopen drie weken! Ik ben gelukkig al weer wat opgeknapt dus hopelijk komen er weer wat actievere dagen aan dan de afgelopen weken. Zo saai om steeds thuis op de bank of in bed te liggen! We gaan het liefst lekker actief op pad om leuke dingen te doen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest