Dear Diary #34

Wat was het een heerlijk zonnige week vorige week! Nim ging weer naar de opvang na 6 weken vakantie, en ik had sinds maanden weer een vrije dinsdag alleen thuis. Dat was wel heel erg fijn! In het weekend zochten we de heide op, en heb ik weer een boel mooie foto’s kunnen maken. Het zijn weer meer dan 30 foto’s geworden deze keer.. een volle diary dus!

MAANDAG

Maandag maak ik helemaal geen foto’s, ik ben moe en voel me helemaal niet lekker. We hangen dus op de bank en doen vrij weinig. Het regent ook zo goed als de hele dag, dus zo erg was het hangen op de bank niet.

DINSDAG

12Yes! Alleen thuis! Ik begin na een lange douche super relaxed op de bank nog in mijn badjas, met mijn favoriete ontbijt. Worden jullie er al moe van? Ik niet ;). Ter afwisseling smeer ik ook een cracker met appel/peer stroop. Ook heel erg lekker.

3Ik ga aan de slag met wat foto’s maken. Na het ontvangen van leuke pakketjes vorige week is het weer tijd om aan het bloggen te gaan! Hier alvast een sneak peak, morgen komt het artikel online.

14Ik maak nog meer foto’s. De Makii kleurplaat lag al even te wachten om getest te worden, maar telkens als ik hem erbij pakte had Nim het te druk om te kleuren. Dan maar zonder hem fotograferen, hij vind kleuren hartstikke leuk gelukkig dus de kleurplaat komt gauw gewoon weer tevoorschijn.
O en het artikel kun je hier lezen!

10De deurbel gaat! Pakketjes! De eerste is van H&M, de nieuwe collectie ‘Back to School’ stond online en ik vond dat ze best toffe dingen hadden. Voor de opvang, en voor naar Opa & Oma shopte ik 6 leuke items voor Nim, helaas is er een broekje te groot en moet dus terug… irritant altijd het verschil tussen merken/winkels en maten.

9En dan… DE jas. Een olifanten(regen)jas. Een hele speurtocht naar de juiste maat geweest op internet en uiteindelijk kwam ik uit bij Imps & Elfs and Friends. De kleine man ging bij het zien van de jas uit zijn dak! Zo leuk! Hij is trouwens van Popupshop van de zomercollectie ’16. Voor een mooie saleprijs klikte ik hem naar huis.

8En heel lief, er zat ook een katoenen tas van Bobo Choses bij mijn bestelling! I love it!

7De tas ging meteen in gebruik, en ik wandelde naar de supermarkt voor een kleine boodschap.

6Ik maak limonade uit het forest feast kids kookboek…

5En ook tosti’s uit hetzelfde boek!

4Terwijl ik op de tuinbank plof met de limonade en tosti, schrijf ik meteen een blog erover. Zo een leuke tip voor mama’s die net als mij geen keukenprinsessen zijn maar toch lekkers op tafel willen toveren, zowel met of zonder kids een erg leuk kookboek! Het artikel vind je hier.

WOENSDAG

31Woensdag blijven we thuis. Nim heeft een nare nacht gehad met spugen en niet lekker voelen. Met de voorspelde hitte leek het me een beter idee om maar gewoon het zwembadje in de tuin op te zetten. Om 11 uur ’s ochtends zit Nim al te spetteren in het water en ik word nat gespetterd terwijl ik ernaast zit op de tuinbank.

30Hij begint na zijn middag dut van 4,5 uur (super lang, maar de nacht was dan ook echt slopend voor ‘m) wederom met spetteren in het zwembad. O, en ik tukte lekker mee in de middag en keek tv… relax modus ook voor mij na een wakkere nacht.

29‘Wij begluren de buren
De buren van boven
De buren van beneden
En de buren van opzij
Wij begluren de buren
En dat kan wel even duren
Want er komen alsmaar nieuwe buren bij’
Wie kent dat liedje nog van kinderen voor kinderen? Een beetje overdreven maar zo voel ik me hier wel als ik buiten zit. Ik hang natte was aan de waslijn en had plots een stuk meer privacy op de tuinbank… nice!

28Ik maak wat lekkers te eten: Udon noodles, met rauwe rode ui, rauwe wortel, gekookte snijboontjes en een sausje van chilisaus met sesamolie, en wat gehaktballetjes! Lekker lekker!

27Na het eten is het nog steeds zo warm!!! Met Nim ging het goed dus we halen een ijsje. Ik neem meestal zuur, grapefruit en citroen!

DONDERDAG

26Ziek kindje in de nacht, en dus ook heel vroeg op. Het is heel benauwd in huis dus ik zet al om 7 uur de deur open voor frisse lucht.

25Na een lange werkdag, leggen we Nim thuis lekker vroeg op bed. Hij moest eerst een boekje lezen… en vond direct de olifanten in Het Grote Dierenboek.

ZATERDAG

24Vrijdag word er hard gewerkt, en gaat het met Nim weer goed gelukkig! Zaterdagochtend zijn we heel vroeg wakker en zitten we om 9.15 al in de auto richting bloeiende Heide op de Kampina in Boxtel. We wandelen een eindje en komen dan al een goede plek tegen, ik maak er een aantal geweldige foto’s van Nim… maar er was nog geen heide te bekennen. We lopen dus na de foto’s nog een stukje door.

23Kay en Nim krijgen zo hop, een dennenappel uit de boom op hun hoofd. Er liggen er ook al best veel!

22Een sneak preview van de foto’s die ik had gemaakt, deelde ik op mijn Instagram Stories. Wat is dat leuk, dat Instagram Stories.

36Klaar met de foto’s, t-shirtje terug aan en een beloning… en lolly. Hij heeft het weer hartstikke goed gedaan voor mama. De foto’s zien jullie gauw! Ze zijn heel gaaf geworden 🙂

21Gevonden, de heide! Hier lijkt het niet veel maar dat was het wel. Het begon aardig heet te worden en we moesten nog een stukje terug naar de auto dus we gaan er toch gauw weer weg.

20Welkom in s-Hertogenbosch. We gaan opzoek naar wat te eten, model staan en fotograferen maakt hongerig!

19Help. Kermis… Als we dat hadden geweten waren we een ander stadje in gegaan. Wat een hard geluid! Ook Nim kan daar niet zo goed tegen en jengelt en loopt met de vingers in de oren.

18Nog even window shoppen en dan gauw wegwezen.

17Ik heb mijn jeans tuinrokje aan. Al zo’n 8 jaar in de kast, en pas voor het eerst aan. I like!

15Streetart onderweg naar de parkeergarage. <3

14Thuis! Ik plof op de tuinbank, en ga door de nieuwe kookboekjes bladeren… Wat gaan we eten? Met een koud zoet drankje maak ik de keuze van quesadilla’s met zoete aardappel en geitenkaas.

13En na het eten chillen we verder op de tuinbank, met de nieuwe Ikea catalogus.

34Ik pak de paar geshopte spulletjes bij Flying Tiger vandaan uit. Onder andere deze haak. Ik ben dol op de gymhooks van Hay, en had deze dan ook echt in gedachte voor het nieuwe huis. Tot ik tegen deze exemplaren aanliep, super budget (3 euro) en echt super leuk ook.

35De mannen maken samen het zwembadje schoon.

ZONDAG

33Ik moet werken zondagmiddag, en de mannen brengen mij dan vaak weg en gaan samen een boodschapje doen. Na een ochtend vol regen en onweer bleek het toch heel warm buiten, nog even genieten van de zomeroutfits dus <3

32Op werk ligt de nieuwste VTwonen weer, en ik blader er uiteraard doorheen voor inspiratie. Ik wil dat roze kleed!!!

 

Wat een week! En al zo gauw weer voorbij ook.

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest