Dear Diary #33

Maandagochtend! Tijd voor een nieuwe Dear Diary… Een speciale en gezellige week was het. Kay en ik zijn deze week al 10 jaar samen, en zondag alweer 3 jaar getrouwd. Time flies! We vierden het met lekkers (in het roze). Ook gingen we weer shoppen voor ons nieuwe huis, beetje bij beetje verzamelen we van alles bij elkaar wat in de aanbieding is. Super leuk om te doen, hoewel met een kleine rebel iets minder ;). Kijk mee!

MAANDAG 

34Maandagochtend, wat is het lekker weer! We gaan naar de Turkse bakker voor een sesamring. Zijn favoriet!

33Dan besluit Nim mij de weg te wijzen. We wandelen, wandelen, en wandelen. Langs mooie plekjes en in de zon. Fijn!

31We matchen! Een beetje.

30Nog even spelen bij de boogjes (De Hofbogen in Rotterdam Noord)

29Graffiti genoeg op de muren.

28Zonnehoedjes in bloei. Deze wil ik ook in de nieuwe tuin.

27Moe! We hebben 3 uur gewandeld, ik dan want Nim zat in de kinderwagen. Nim gaat slapen en ik duik de bank op met chocolaatjes en muziek.

26Op YouTube kom ik de Backstreetboys tegen. Liedjes van vroeger, nu gezongen! Zo anders, maar zo leuk. Wie was er ook Backstreetboys fan vroeger?
En ja, daar ligt een berg schone was die gevouwen moet worden… Geeeeen zin!

25‘S avonds plof ik wederom de bank weer op, ditmaal met twee nieuwe leuke kookboekjes. Het Forest Feast voor kids boek, onwijs mooi vormgegeven en simpele maar heerlijke receptjes.

24Ook het voedzaam & snel kookboekje staat vol lekkers.

DINSDAG

36Dinsdag werken we, en is Nim met Opa en Oma naar het strand. De bofkont!

23Na werk duik in de Bijenkorf in voor lekkers voor ’s avonds op de bank, want…

22Kay en ik zijn 10 jaar samen! Op de foto uit 2007 zijn we net een jaar samen. Jonkies!

WOENSDAG

21Nim is ziek geweest in de nacht. We blijven dus thuis woensdag. Ik had bij Mango wat toffe sale items gescoord voor mezelf waaronder deze gewaagde broek. Ik vind ‘m heel leuk!

20Nim gaat al vroeg zijn bed weer in, een nacht spugen en niet lekker voelen eist zijn tol… ook voor mij dus ik duik de bank op met wat te eten en drinken, een dekentje en een filmpje. Ik val al snel ook in slaap.

19Ik vind het aan het eind van de middag zo zonde om binnen te blijven, dus ik haal Nim over om even naar de supermarkt te lopen. Er lag een briefje op de deurmat van postNL dat we een pakketje op konden halen, dus dat was de missie! Het is prachtig zomers weer, dus zomerse outfit, pet op en sandalen aan en wandelen maar hand in hand.

18Als Kay bijna thuis is van werk, wil Nim hem telkens voor de deur opwachten… dus dat doen we vandaag! We maken tijdens het wachten selfies.

17Tuinslang festijn in blote billen de tuin!

VRIJDAG

16Donderdag en vrijdag werk ik weer. En poeh wat een lekker weer, zonder jas naar werk fietsen en even genieten zolang het nog kan. Als we verhuisd zijn is werk niet meer aan te fietsen en ben ik afhankelijk van OV of van Kay als chauffeur ;). Ik heb het ervoor over hoor, maar zeker met naar huis gaan na een lange werkdag zal het even wennen zijn.

15Elk woonblad op werk spit in door in mijn pauze. Zoveel leuks en zoveel ideeen voor alle kamers. Nim zijn kamer zijn we al helemaal over uit. Okergeel, hardblauw, vintageblauw en grijs/wit/zwart. Het bovenste dekbedovertrekje met harlekijn print moet ik echt hebben voor op zijn bed!

14En lots en lots of greens! <3.
Na een flinke stylingklus van 2 dagen samen met een nieuwe stagair zit mijn werkweek erop om 21.00 ’s avonds. Moe maar tevreden naar huis! Weekend!

ZATERDAG

13Zaterdag gaan we bouwmarkt shoppen. Verf, een tuinbankje en beddengoed staan op het to buy lijstje. Nim doet zijn nieuwe petje eer aan… Een kleine rebel die niks wil.
En valt het op, het was een week vol geel, blauw zwart en wit haha. De kleuren staan hem zo leuk!

12Dit word het. Groen, groener, groenst.

11Thuis! Met koffie en nougat de bank op om de verlate dear diaries te gaan maken. Die kun je inmiddels bekijken ook, je vind hem hier!

10En, het nieuwe tuinbankje staat ook. Straks het perfecte bankje voor naast de voordeur! Hij is van Leen Bakker. Beetje slechte foto zo, maar hij is zachtgroen.

9‘S avonds duik ik weer het internet op voor het nieuwe huis.
Verkoeling op de vloer. We gaan een poging wagen de houten vloer te verven op de beneden verdieping in het nieuwe huis. Het liefst willen we een gietvloer, maar dan hebben we te weinig tijd om de rest van het huis op te knappen omdat je dan niet op de vloer kan lopen. Dus dat schuiven we even voor ons uit!

ZONDAG

8Zondag 21 Augustus, onze trouwdatum! 3 jaar alweer, time flies! We vieren het niet, maar maken er wel een leuke dag van. Om 9.45 staan we al buiten tussen de regenbuien door. We gaan naar de bioscoop namelijk!

7De film ‘Huisdiergeheimen’ was superleuk. Hoewel het stiekem nog leuker was om Nim te zien genieten ;). Als we buiten komen plenst het weer en willen we eten en taart. Als je wat te vieren hebt moet je dat doen toch?! We kunnen niet veel bedenken en eindigen op de weg naar Amersfoort in fikse regenbuien. Loods 5 is de bestemming!

6Taart!

35Nim wil deze schommel in de tuin.

5Ohh ik vind dit mooi! De namen op de potjes zijn de kleuren van de verf.

4Ik ben groot fan van het merkje Little & Pure, alles is zo zacht en de wol is zo mooi en warm. Ik schreef er een tijd terug al eens over! Dat artikel kun je hier lezen mocht je dat leuk vinden :). De gave oude schoolplaten vind je ook bij Little & Pure trouwens. Zijn ze niet te gek?!

3Onderweg naar huis. Via de gemeente Krimpenerwaard, waar we straks zullen wonen.

2Na spontaan uit eten te zijn gegaan bij De Pannenkoe (pannenkoekenrestaurant) in Krimpen, doen we nog snel een boodschap bij de Albert Heijn en neem ik De Allerhande weer eens mee maar huis. Staan toch altijd leuke receptjes in, en we zijn dol op italiaans!

1O, ja… de buit bij Loods 5 vandaan? 1 kaart. Voor Nim en zijn olifanten obsessie. Verder veel inspiratie opgedaan!

‘S avonds maak ik deze diary en zetten we ‘The Jungle Book’ aan, lekker een avondje bankhangen dus na een volle dag van huis.
Fijne nieuwe week, en geniet van het zomerse weer!

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest