Dear Diary #31

Afgelopen week was dan eindelijk onze laatste week werken voordat we drie weken vakantie zouden hebben. Oh oh oh, wat duurt zo’n week dan ontzettend lang! Maar, we hadden wel direct prachtig weer en begonnen onze vakantie goed op een gezellige Oogstmarkt in Rotterdam. Laat het relaxen maar beginnen, we zijn er klaar voor. Maar eerst nog wat foto’s van onze laatste werkweek!

MAANDAG
14Maandag is een saaie dag. Het regent de hele dag en wij hangen op de bank met filmpjes en spelen met auto’s, duplo, en puzzelen wat af. Aan het eind van de dag is Opa zo lief om Nim en mij af te zetten bij de stadswinkel zodat we een ID kunnen aanvragen voor Nim. Kay werkt daar vlakbij dus terug rijden we met papa mee, scheelt een hoop OV gereis.

DINSDAG
13Time for work! Maar eerst een foto van de te gekke lightbox. Mijn verjaardagscadeau aan mijzelf 😉

WOENSDAG
12Het is alweer woensdag! Nim ligt op bed voor een slaapje en ik val mijn broodje met Filet American Piri Piri aan. Heel lekker is die!

18Nim doet een enorm lange middag dut, dus ik heb tijd voor foto’s voor een nieuwe webshoptip. Je kunt het artikel hier lezen, en pssst… er valt ook wat te winnen!

11En daarna is er zelfs tijd voor een kopje koffie en wat lekkers. Natuurlijk, met de lightbox erbij 😉

10Bij mijn all time favorite webshop Toddlers and Tees bestelde ik nog een laatste keer een paar sale items.

9Namelijk deze! Nou hopen op goed weer tijdens onze vakantie. Het broekje is van Nununu, shirtje van Popupshop en het hemdje van 10littledays. Bij elkaar was het 25,-. Dat is pas sale!

8Net wakker en meteen in de nieuwe kleren. Ik maak nog een paar foto’s met Nim in de shirts van aGirlCalledCat voor bij het artikel. Met koekjesomkoperij wilde hij best even poseren 😉

7Wij hebben trek in een ijsje! Dus lopen we even naar de ijssalon. Zo fout, een ijssalon om de hoek 😉

15Daarna hollen we nog wat door het park heen. De kleine man moet wat energie kwijt.

VRIJDAG
18Donderdag en vrijdag zijn mijn laatste werkdagen voor de vakantie, o wat duurt dat lang! Vrijdag komt er een pakketje binnen voor Nim, ik won via Urbanmoms.nl een autootje van PinchToys bij de te gekke websop Selected by James. Nim de autofreak was echt mega happy met zijn auto, hij heeft hem niet meer losgelaten haha.

17En zoals elke week doen de mannen weer een liftselfie tijdens het boodschappen doen. Zie je… Nim heeft de auto heel stevig vast. Super lief hoe blij hij met nieuw speelgoed is altijd.

ZATERDAG
5Yay! Nu is het dan echt vakantie voor ons. Dat vieren we op de Rotterdamse Oogstmarkt met een patatje van Fritez. Yum!

4En met een perensapje van Zorgboerderij de Buytenhof, de lekkerste perensap als je het mij vraagt!

2Als we thuiskomen word er nog een pakje door de brievenbus gedaan, namelijk dit te gekke broekje van Nununu. Ik kocht hem over van iemand via Instagram. Hij is nog zo goed als nieuw, en ziet er fantastisch uit. Nog zo’n fijn koopje dus! Nim ging uit zichzelf staan poseren voor mama nadat de broek even gepast moest worden, wat een slimmerik is hij toch.

16In de middag stuurde ik Kay en Nim de deur uit, hup even naar de speeltuin! Natuurlijk fotospam via WhatsApp van wat ze aan het doen waren.

3Het was de bedoeling dat ik wat zou opruimen en schoonmaken, alleen ik was nogal moe en kreeg mezelf niet vooruit gebrand. Waarschijnlijk het vakantiegevoel?! Ik zette muziek op via YouTube, een nieuwe favoriet: Iwan Rheon. Je vind helemaal onderaan de pagina hier een liedje van hem. Zeker de moeite waard als je van Singer/Songwriter muziek houd.

ZONDAG
2Buiten om pizza eten en wat huishouden heb ik geen idee meer wat we zondag deden haha. Veel foto’s heb ik in ieder geval niet.

1Ik veranderde ’s avonds de lightbox. Get Up and Go, komt van een liedje van Hanson en is wel erg toepasselijk. Wat word je lui van de gedachte dat je vakantie hebt zeg!

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest