Dear Diary #31

Onze laatste vakantieweek ging alweer in afgelopen week. We ondernamen een heleboel leuks, we gingen bijvoorbeeld een rondje varen in het Biesbosch, aten een bakje kibbeling in Hoek van Holland, en zochten de Dino’s weer op in Dierenpark Amersfoort. Een volle leuke week, kijk maar mee!

MAANDAG

Goedemorgen. We gaan vandaag een rondje varen in de Biesbosch. Ik trek mijn enige aanwinst van gister aan die ik bij Sissy-Boy shopte in Amsterdam. Een mooie okergele kimono.

Wachten, niet zijn sterkste kant…

Heerlijk, we hebben weer een zonnetje vandaag! Genieten zo hoor…

Nim geniet er ook van.

Na twee uurtjes moeten we de boot weer inleveren, en eten we nog even op het terras een kroketje op brood terwijl Nim in het speeltuintje speelt.

Omdat het zo lekker weer is, wandelen we nog door Het BeverBos.. Een leuk stukje om te wandelen met kids.

We komen uit in een hele grote speeltuin, met aan de andere kant een plas waar je kan zwemmen met een zandstrandje erbij. Dit onthouden we voor een warme weekenddag, mocht dat nog gebeuren komende tijd haha. En ja, ik ga gewoon mee glijbanen af 😉

De stash vanuit Amsterdam. Smikkelen met een filmpje erbij.

Mooie lucht, na een mooie dag!

DINSDAG

We hadden voor de dinsdag niks gepland, omdat er slecht weer voorspeld was. Het slechte weer bleef uit, maar we hielden het toch rustig met een bezoekje aan Ikea. We hebben een nieuwe kast op het oog, om wat meer opbergruimte te creeeren in de woonkamer.
De rest van de dag zijn we thuis, en zet Kay de nieuwe kast in elkaar.

WOENSDAG

Nim had het alsmaar over Dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen. We bezoeken het Dolfinarium weer eens met hem, en hij heeft het onwijs naar zijn zin.

Tijd om weer naar huis te gaan na een lange dag.

Nog even zwaaien naar de walrussen, want die waren toch wel favoriet!

DONDERDAG

Donderdag waait het hard, maar echt heel hard. We waren naar Hoek van Holland gereden om even lekker over de pier te wandelen en uit te waaien. Maar we kwamen niet verder dan een bakje kibbeling bij Het Vispaleis. Het waaide echt veel te hard om te gaan wandelen helaas.

Woohoo, de kast hangt. Het is wel even wennen, maar geeft een flinke opbergruimte erbij!

VRIJDAG

‘Ik wil zwemmen!, gaan zwemmen?, ga maar naar zwembad!’ De boodschap was al een paar dagen duidelijk… En vrijdag vertrokken we voor een middag zwemplezier bij Landal Het Vennebos. Maar eerst even lunchen. Nim is mega blij, en overlaad ons met kusjes.

Rimpelvoetjes na bijna 3 uur zwemmen. We hebben enorm veel plezier gehad, de lazy river, de glijbanen, de hoge golven, het peuterbadje… het was allemaal leuk!

We willen op het park nog even wat eten, maar alles zit vol. We zoeken een pannenkoekenhuis op in de buurt en komen uit op De Pannekoekenbakker in het plaatsje Eersel. Echt een tip, wat een boel keuze! En het is echt helemaal op kids ingericht binnen en in de achtertuin. Wij gaan zeker weten gauw nog eens terug.

Net 21.00 geweest, en we zijn onderweg naar huis. Nog anderhalf uur te gaan. Je moet er even voor rijden, maar dan heb je ook wat 😉

ZATERDAG

Zaterdag staan we alweer vroeg op, want we gaan met mijn ouders en broertje naar Dierenpark Amersfoort! Ik vind dit echt een van de leukst ingerichte parken, met vele toffe details zoals dit soort handgeschilderde muurtjes.

Nog meer toffe details.

Eindelijk in het Dinobos, we starten met een foto in de bek van een dino.

De tijd van z’n leven tussen de dino’s. Weg gaan was dus ook niet makkelijk…

ZONDAG

Zondag is er weer een lekker zonnetje. We rijden naar Zeeland, waar Kay zijn vader en vrouw wonen en gaan de middag gezellig op visite. Opa heeft een enorme grote tuin waar Nim heerlijk aan het spelen is de hele middag.
Oma heeft een kast vol speelgoed staan in de serre voor de kleinkinderen, en Nim plukt bijna de hele kast leeg. Altijd leuk wat Oma allemaal verzamelt.

Poeh en dat was onze laatste vakantiedag alweer! Zo snel gegaan, maar we hebben weer een heleboel leuks gedaan. Nim heeft nog twee weekjes vakantie, en wij zijn deze week weer aan het werk. Ik kan op mijn vrije dagen nog heel even genieten van de rustige ochtenden voordat school weer start en we om 8 uur buiten moeten staan.

Fijne nieuwe week!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest