Dear Diary #30

Afgelopen week waren wij beide jarig. Super handig zo een dag na elkaar! Kay was gezellig vrij dus we hebben er twee leuke dagen van gemaakt met z’n drietjes. Omdat ik meer met de goede camera foto’s gemaakt heb dan met mijn telefoon, en we vooral gewoon lekker onze telefoons met rust hebben gelaten hebben we weinig foto’s van afgelopen week. De andere dagen waren we namelijk aan het werk. Zaterdag gingen we met Nim naar de bioscoop, dat was ook een heel nieuw avontuur! Kijk je mee?

MAANDAG
9Maandagochtend! It’s my birthday! 27 jaar geworden en ik mocht kiezen wat we gingen doen. Daar hoefde ik niet lang over te denken, ontbijten bij Villa Augustus wilde ik.

1Om erna mooie foto’s te maken van de mooie tuin die helemaal in bloei stond. Nim gaf zich als vrijwilliger op om model te spelen haha.

blog13Vanaf de andere kant, de foto die ik maakte terwijl Kay een foto maakte van mij die foto’s maakte.

DINSDAG
10Hip hip hooray, it’s Kay’s Birthday! We deden ’s morgens eerst een wandeling door Rotterdam Kralingen-West en kwamen leuke winkeltjes tegen.

8In de middag was het heerlijk weer dus we besluiten een stuk te gaan wandelen.

7Natuurlijk hoor je op je verjaardag een taartje te eten. Dus bij het leuke ‘ver van hier’ strijken we neer voor wat lekkers! Taart met eetbare glitters.. fantastisch!

2Nim vermaakt zich ook prima.

WOENSDAG
6Kay is weer werken, Nim en ik doen niet veel. De kleine man heeft de laatste tijd nogal last van drama buien en dan is iets gaan doen alleen met hem nogal een opgave. We gaan dus alleen even een boodschap halen en ik laat Nim daarna nog even los in de speeltuin vlak bij huis.

5‘S avonds ligt er een te gek pakketje op de deurmat. O.a met dit te gekke t-shirtje voor Nim. Hij is van aGirlCalledCat! Je leest er deze week meer over, en kom zeker even kijken want ik heb een leuke verrassing erbij 😉

ZATERDAG
4We slaan donderdag en vrijdag over, gewerkt en geen foto’s! Zaterdag is het echt mega slecht weer en een donkere grauwe dag. Jammer! Wel maak ik wat foto’s voor blog artikelen, hier zie je allemaal rode items… Nim zijn favoriete kleur is rood. Het blogje wat bij de foto’s hoort gaat niet echt over zijn favoriete kleur, maar waar wel over dat zien jullie gauw 😉

3Omdat het zo slecht weer is besluiten we om naar de bioscoop te gaan. Met zijn drietjes. Nim is een ster in films kijken en is dol op Verschrikkelijke Ikke. Dus, wij gingen naar de Minions film! En onze 2 jarige heeft zich voorbeeldig gedragen, op mama’s schoot met zijn knuffies erbij wat chipjes weg zitten knagen en de hele film afgekeken! Hier en daar een ‘Oh, Ohh’ ‘Jaaaa’ en een hoop gegiechel en gewiebel. Een geslaagd uitje dus! Op de foto zie je de achterkant van zijn hoofd, helemaal geconcentreerd de film aan het kijken.

Ook zondag was ik werken en deden Kay en Nim niet veel soeps, wederom geen foto’s dus… Soms heb je wel eens van die dagen toch?!

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest