Dear Diary #30

Nog een paar dagen in Frankrijk, en toen waren we woensdagmiddag weer thuis. Wat gaat zo’n vakantie toch snel. De rest van de week ondernamen we ook nog van alles, want we hadden tenslotte gewoon nog vakantie! Kijk mee!

MAANDAG

Maandag blijven we weer een dag op de camping, we halen een laatste boodschap en in de avond doe ik Nim lekker in het babybad bij de gezamelijke douches. We hebben een eigen douche in de gehuurde accomodatie, maar die is erg kindonvriendelijk helaas. Het badderen vond hij overigens zalig!

DINSDAG

Time to go :(. Het weer is shit, zo net na 6.00 in de ochtend. We rijden weg terwijl de rest van de camping nog slaapt.

Na een saaie tolwegen rit van bijna 6 uurtjes arriveren we bij onze tussenstop. We ploffen op het hotelbed neer… moe!!! Nim geniet van de o zo gemiste WiFi en zijn favo filmpjes op YouTube.

We zitten in het stadje Nancy, nog altijd in Frankrijk. In een stuk door naar huis zijn teveel rij uren voor Kay, dus dan maar een leuke stop nog onderweg. Op het grote plein in de stad ziet het er schitterend uit. Alleen de dreigende donkere wolken zijn wat minder, en laten niet veel later een hele hoop nattigheid los. Helaas helaas.

Als het regent heb je wel meteen minder toeristen op je foto’s haha.

Na wat te hebben gegeten is het weer droog, en gaan we terug naar het hotel. Nim zocht nog een cadeautje uit van de gekregen centjes van Opa en Oma, en we maakten een foto om hun te laten zien dat hij was geslaagd.

Natuurlijk wilde ik nog een leuk fotootje van Nim voor deze mooie oude deur, zonder een auto voor zijn neusje.

‘Mag ik Ipad kijken, alsjeblieeeeeeeeffffffftt?’

WOENSDAG

Woensdag is het dan echt tijd om naar huis te gaan. We hebben er zo geen zin in!! We zijn alweer vroeg vertrokken, en onderweg wil Nim weer ‘blammetjes plassen’.

Eenmaal in Nederland maken we nog een leuke tussenstop, namelijk bij Aardbeienland. Een hele poos terug schreef ik al eens een stukje over dit leuke thema park, dat artikel kun je hier vinden. Dit keer maakten we alleen gebruik van het terras en de speeltuin en zaten zowaar in een heerlijk zonnetje!

Jammie!

Het is hier zo leuk!

Oooo we willen echt niet naar huis :'(

Thuis… En deze kleine man speelde wel 2 uur aan een stuk zoet met zijn speelgoed. Het was een grote ravage, maar we konden wel echt even niksen in alle rust.

Geen zin in om te koken, we bestellen kipsate bij De Beren.

DONDERDAG

Goedemorgen Donderdag. Een positief punt aan thuiskomen van vakantie: Je eigen bed. We starten rustig op, en ontbijten met aardbeitjes die we meenamen gister bij Aardbeienland vandaan.

Op pad! Naar Bungels Pannenkoekhuis voor Nim. Hij wil Opa en Oma zien en bij het pannenkoekhuis heel graag op de trampoline spelen, dus gaan we dat doen.

VRIJDAG

‘Ik wil naar de dierentuin!’ Oke, doen we… het is tenslotte nog wel vakantie ook al zijn we weer thuis. En natuurlijk, is Nim als eerst op zoek naar de Olifanten.

Drie olifantjes hebben of ruzie, of ze spelen erg ruig. Hoe dan ook was het een spannende show voor Nim.

De Nijlpaardjes zijn zoek? ‘Waar zijn ze nou mama?’

Op naar de giraffen.

De Giraffen komen wel van heel dichtbij hallo zeggen!

Nog een keertje door het Oceanium dan.

Avondsnack.

ZATERDAG

Zaterdag gaan we even naar Loods 5 in Sliedrecht. Nim shopt een nieuw vilten dierenhoofd voor in zijn kamer, en we vinden 2 kisten voor onder zijn bed om meer speelgoed in te kunnen doen.

Even niks de rest van deze zaterdag. We kijken met z’n drietjes naar de Hopeloze Heks op Netflix.┬áSuper leuk, dat keek ik vroeger ook. Ze hebben het opnieuw opgenomen maar het is gelukkig nog even leuk als de oude serie.
De rest van de dag is voor bankhangen met muziek aan, opruimen in huis, schoonmaken, wasjes draaien etc…

ZONDAG

Zondag gaat Nim een dag naar zijn Opa en Oma, en wij gaan samen even weg. We rijden naar Amsterdam, en beginnen met een ontbijtje bij Bagels&Beans. We <3 Bagels&Beans.

Het weer is enorm wisselvallig en we regenen al gauw nat. Het is ook nog eens superdruk overal. Dus we gaan naar ons favo stekkie: De Sissy Boy Daily. Om daarna nog even in de goede sale te shoppen voor ons drietjes.

Amsterdam, het viel een beetje tegen door de mega drukte.

Nog even langs Stach voor wat lekkers, en dan gaan we weer lekker naar Nim toe.

Fijne nieuwe week!

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest