Dear Diary #3

‘Voor je het weet is de week alweer voorbij’. Nou, niet afgelopen week hoor! Het duurde en het duurde maar. Het duurde zo lang omdat we van vrijdagavond tot en met zondagochtend in Center Parcs zouden zitten, wat gaat de tijd sloom als je ergens naar uit kijkt zeg. En ik had ook nog eens een extra werkdag erbij afgelopen week. Al met al niet enorm veel foto’s gemaakt, want: druk druk druk. Maar er komen wel leuke foto’s voorbij van een pret makende Nim in het zwembad bijvoorbeeld maar ook van fijne kinderkleertjes bij de post. Klik verder voor onze week 3 uit 2015!

MAANDAG
20150112_074752Een paar minuten voordat ik richting werk vertrek zie ik een spin op het plafond. Getver, ik vind dat naar van die beestjes. Ik hoopte dat hij de hele dag niet weg zou gaan en Kay ‘m ’s avonds weg zou halen. Lucky me, want dat gebeurde ook!

4Omdat ik dus een extra dag moest werken moest er op Nim gepast worden, gelukkig was Oma vrij en zo zat Nim alweer vroeg aan een appel aan tafel bij Opa en Oma.

DINSDAG
IMG-20150114-WA0000
Dinsdag was mijn gewone vaste werkdag dus maakte ik niet zoveel foto’s. Tijdens het checken van wat leuke webshops spotte ik het leuke robot vlinderstrikje van Mini Rodini in de sale. Hebben! Die is toch fantastisch?!

WOENSDAG
IMG_20150114_104201Yay, een vrije dag! En wat ben ik gaar en moe. Gelukkig is Nim lekker in zijn hum en werd ook nog eens happy wakker na zijn dutje. Erg fijn.

IMG_20150114_143937
Ik maakte om mijn hyacintjes heen papieren zakjes, ik had het ergens gezien en dat vond ik leuk en wilde ik ook. Simpel, leuk en snel klaar!

20150114_143029
We hadden een erge lazy woensdag. Niks mis mee. Maar ik moest echt nog 1 pakje op de post doen voor iemand die via ons verkoop account op Instagram (@shop_de-ontdekkers) wat gekocht had. Dus na een hoop gein en verstoppertje op de bank…

10… Kleedde we ons aan, legde ik Nim weer aan het lijntje en liepen we gezellig samen naar de supermarkt om het pakje op de post te doen. Het gaat steeds beter met netjes mee lopen sinds dit rugzakje met tuigje om is gegaan. Maar de blikken van voorbijgangers blijven stom.

DONDERDAG
9Work again for me. Ik at wat vitamines in de middag!

1Kay had een extra vrije dag opgenomen, de mannen hadden een heuse thuisblijf dag.

IMG_20150115_192751Toen ik thuis kwam lag er een pakketje te wachten. De webshop MyBash.nl stopt er helaas mee en deed alles weg voor de helft van de prijs. Nou, ik had 2 items die ik nog graag wilde en dat was o.a dus deze trui. Nim kreeg het van Opa en Oma trouwens! Thnx!

VRIJDAG
20150116_085052Yes, vrijdag! De laatste werkdag deze week. Kay en Nim brengen mij weg met de auto, wat een luxe he?!

IMG_20150116_104406Op Instagram kreeg ik de #widn (What I’m Doing Now) tag. Op het moment dat ik het las had ik even pauze en at 2 lekkere crackers met goddelijke chocopasta van ‘Cafe Tasse’, een pruim en had een beker warme chocomelk. De food kiekjes thuis zijn wat leuker gezien mijn eigen borden en bekers wat gezelliger zijn haha. Maar ach, dit hoort er ook bij!

20150116_151221Yay! 15:00! Ik mag eerder weg want: We gaan richting mijn ouders die een lang weekend center parcs hadden geboekt. We mochten ook langskomen, en daar hadden we zeker wel zin in. De mannen kwamen me ophalen zodat we meteen door konden!

8Na een reis van bijna 2 uur arriveren we en hebben we honger! Aankomst dag vinden we altijd goed voor friet en snacks als avond eten. Dus dat deden we!

20150116_211019Na het eten, uitpakken en alles gaat Nim op bed en kunnen wij sinds tijden weer even samen weg. We drinken wat op de Plaza waar live muziek word gespeeld. Doodmoe keren we al gauw weer terug haha, vermoeiend zo’n lange dag!

ZATERDAG
7Net wakker tussen de eekhoorns en vogels. Wat gaan we doen vandaag?

IMG-20150118-WA0023Kay loopt voor verse broodjes en croissantjes en nam onderweg een mooie foto. Met zo’n route zou je elke dag wel vers brood willen gaan kopen.

11Nog even wat spelen met een nieuw gekregen bal. Nim is echt gek op ballen, gooien heeft hij al goed onder de knie ook!

IMG-20150118-WA0015En toen gingen we het zwembad in! Nim houd er wel van, ik normaal niet want ik heb het zo gauw koud maar dit water was wel heel erg warm (nee, dit was niet het bubbelbad haha).

2Spetteren is uiteraard het leukste om te doen. En don’t worry, opa stond met zijn handen omhoog voor Nim als hij plots zou vallen of in het water zou duiken.

IMG-20150118-WA0014Hello!

IMG-20150115-WA0013De overdekte hal bij center parcs had een enorm leuk binnen speel plek. Hier hebben we dan ook nog met Nim gezeten, hij vind dat zo leuk!

6Rond 17.00 gingen we aan tafel voor een lekkere pizza en pasta, Nim zijn favoriete eten is tomatensoep en pasta dus hij (en iedereen) heeft lekker gegeten. Na nog een beetje spelen in het kinder gedeelte gingen we terug naar het huisje.

20150117_090321Ik trok m’n comfy broek aan en deed niks meer!

ZONDAG
20150118_122932Wat na 11 uur vertrokken we weer naar huis, de tijd dat Nim thuis vaak naar bed gaat. En dat was een goede beslissing, we waren het park nog niet af of hij sliep al. Een paar minuten voordat we na bijna 2 uur rijden weer thuis aankwamen werd hij wakker. Rustig ritje dus!

5Pakketjes!! Dat is leuk thuiskomen hoor haha.

20150118_131325De ingepakte inhoud!

IMG_20150118_133943Van de lieve Esther, eigenaresse van de webshop Bambini Amore kregen we een fantastisch setje van 1+ in the family voor Nim! Serieus, het is zo heerlijk zacht ik denk dat ik Nim alleen maar knuffel als hij dit aan krijgt! Uiteraard lees je er binnenkort meer over en ook over de leuke webshop van Esther. Kun je niet wachten? Dan raad ik aan vast op de webshop te gaan kijken, ze verkoopt naast 1+ in the family ook Lucky No.7, Yporque en Donsje. Nieuw in de shop vind je het heerlijk merkje ‘Mouse in a House’ met fijne baggy kledingstukken voor de kids. Zeker de moeite waard dus! Thnx again Esther, ik ga het uiteraard gauw aantrekken bij Nim!

20150118_145752In het andere pakje zat het strikje. Is toch mega schattig dit?!

20150118_150725De rest van de dag hangen we op de bank, moe en duf. En Kay verkouden en ik heb en zere keel. Hopelijk zet het allemaal niet te erg door, weer ziek hebben we niet zo’n zin in!

Nou, waren het toch nog best wat foto’s geworden. Het is achteraf toch vaak meer dan ik dacht! De week zit er weer op in ieder geval en we hebben leuke dingen gedaan, gezien, gekocht, gekregen. Lekker gegeten, gespeeld, gekletst, gelachen. Komende week twee leuke dingen op de planning en een hoop leuks hier op mijn blog weer natuurlijk ;). Fijne nieuwe week!

Vanaf nu geen berichten meer missen van de-ontdekkers? Volg mij dan via Bloglovin’
Je kunt ons ook volgen op Instagram via @de-ontdekkers, en @kay_en_nim!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest