Dear Diary #3

Vorige week werkte ik doordeweeks drie volle dagen. Dat gebeurd nooit! Ik was behoorlijk gesloopt dus eind van de week, maar… we hadden een weekendje weg geboekt. Tijd voor wat family time en ontspanning. Kijk mee naar onze week in foto’s!

MAANDAG

Het is al maandagavond. Ik heb hele zere benen en duik na werk meteen op de bank, Nim kruipt tegen me aan, ‘ik heb je gemist mama!’. Hij sliep van zondag op maandag bij opa en oma, omdat ik maandag een keertje moest werken. De jaarlijkse inventarisatie dag was aangebroken! Dat betekend dus ALLES tellen in de winkel. Kay en ik moesten beide al om 8 uur op werk zijn, dus naar school brengen kon niet.

WOENSDAG

Ook dinsdag moet ik werken. Woensdagochtend, zodra Nim op school zit, doe ik het lekker rustig aan. Een ontbijtje op de bank met een stapel schoon wasgoed naast me om te vouwen.

Nieuw uitzicht vanaf de bank zo met de roze muur. De roze test stukjes moeten nog overgeschilderd worden, hopelijk kunnen we dat ook snel doen.

Ik ruim een beetje op, en als alles weer netjes is maak ik een foto van de zithoek. Zo knus! Ik wil nog wel graag andere kussens op de bank, en iets minder roze accessoires. Het is zo wel heel zoet allemaal! Ook zoeken we een mooie stoel voor op de plek van de campingstoel. Zit lekker, maar ik wil wel graag een goede stevige stoel waar je ook makkelijk uit komt haha.

DONDERDAG

Donderdag heb ik weer een werkdag gehad. Een grote lading nieuwe artikelen kwam binnen, dus ik had een hoop te doen.
Ik ben behoorlijk moe na alle volle en drukke werkdagen deze week! Een reepje chocola heb ik wel verdiend ;). Kay komt deze nieuwe limited reep van Tony’s tegen. Melk, pecan, kletskop. Hij is lekker, maar niet heel speciaal.

VRIJDAG

Omdat ik maandag moest werken, ben ik vandaag vrij. Ik breng Nim naar school, maar oh oh dat was een gevaarlijke rit met de bakfiets. Het vroor, en alles was nattig, en die nattigheid vroor ook meteen weer vast. Vastgevroren remmen, vastgevroren knopjes voor de trapondersteuning, ritsjes van de kap die moeilijk open en dicht gingen.

Dan is het tijd om in te gaan pakken, want er staat een weekendje weg op de planning!

Zo, alles netjes en schoon. Alle spullen zijn ingeladen, Kay is klaar met werken, we kunnen Nim ophalen en gaan!

We vertrekken uit een zonnig Zuid-Holland, en rijden richting een mistig Limburg.

We komen rond vier uur aan in ons huisje van Centerparcs Het Meerdal! Het begint al schemerig te worden, en terwijl Nim hyperactief blij is, zoeken wij uit waar we gaan eten.

Goed ingepakt, opweg naar restaurant Nonna’s voor een pizza en pasta.

Creepy, zo met de mist!

Nim vind het allemaal prachtig!

Bij Nonna’s kleuren we samen, eten soepstengels lasagne en cannelloni, en kletsen wat af. Fijn om even weg te zijn met z’n drietjes! Eenmaal terug in het huisje kijken we The Voice of Holland. Het huisje word niet echt warm in het woonkamer gedeelte, gelukkig hebben we een dekentje mee! En van knuffelen krijg je het ook warm 😉

ZATERDAG

‘Mama, het is al licht buiten!’

Wat een uitzicht he?! Vanuit ons huisje! Alles is wit door de nachtvorst. Prachtig gezicht met het opkomende zonnetje erbij.

Ik ben een pyjama vergeten in te pakken voor Nim, dus na een nacht slapen in joggingoutfit, halen we gauw in het plaatsje Horst een pyjamaatje en gaan dan gauw terug naar het vakantiehuisje. Op naar het zwembad! We wachten bij de vissen op papa die geld wisselt voor de lockers in het zwembad.

Na het zwemmen is er een kindershow te in de Plaza. Nim is helemaal onder de indruk!

En wij zelf snacken van een grote portie bitterballen.

Pretty <3

En alweer is het knuffeltijd. Lucky me!

Voor het avondeten gaan we wat later aan tafel zitten bij het Grand Cafe. De avondshow begint om half 9, en we zijn wel benieuwd ernaar. De laatste keer dat we zo een show zagen was Nim nog niet eens geboren! Maar de kleine man crasht al snel, en een kwartier nadat de show begint, valt hij bovenop mij in slaap. Wel heel schattig!

ZONDAG

Het is alweer zondag. Wat gaat de tijd snel als je het naar je in hebt. We starten weer met een heel fijn zonnetje in het huisje. We ontbijten met verse broodjes en croissantjes.

En om 10 uur stonden we al in het zwembad, in de hoop de drukte voor te zijn. Want het was zaterdagmiddag wel echt heel erg druk! Gelukkig valt het mee, maar rond 12 uur is het wel weer top druk en niet leuk meer. Ik dacht, we gaan buiten de vakantie om een weekend weg, dan zal de drukte wel meevallen… maar nee dus!
Nim heeft nergens last van, en is van een beetje schrikkerig van water in zijn gezicht over gegaan in een daredevil die gewoon in het water duikt en lacht na een splash water over zich heen. Echt heel fijn!

Tijd voor een muntthee en lunch na het zwemmen.

De mannen vinden kreeftjes in het water.

Playtime! Wat boffen we met het lekkere zonnetje ook!

Ijs op ijs gooien. Groots plezier!

Ik heb me in de wildwaterbaan in het zwembad nogal hard gestoten met mijn onderrug. Ik ga even in het zonnetje op bed liggen, en Nim ligt gek te doen naast me. Kay pakt alvast wat tassen weer in, want vanavond vertrekken we alweer naar huis. Op bed in de zon bedenk ik me dat ik dit thuis ook wat vaker zou moeten doen. De zon schijnt in dit seizoen niet in onze woonkamer naar binnen, maar wel de hele middag in de slaapkamer!

Heerlijk dit! We willen helemaal niet naar huis vanavond!

Voor we terug naar de Plaza gaan, bezoeken we de kinderboerderij nog even.

Daar staat een mega rode tractor! En er lopen allemaal pluizige beestjes rond.

Kipjes in de zon.

Dan zoeken we weer een plekje bij het Grand Cafe, en start de kinderbingo. Daarna volgt de kids disco.

Als laatst word er een verhaaltje voorgelezen uit een boekje, en dat vind Nim zo leuk dat hij toch ook wel heel graag vooraan wil gaan zitten, Maar uiteraard wel met zijn mama erbij. Kay maakt stiekem een foto van ons (rechts met het witte vest zie je mij, Nim zit op mijn schoot).

Boe, tijd om te gaan. Om iets na 20.00 stappen we de auto in.

De maan heeft een prachtige gloed om zich heen, lastig vastleggen met een telefooncamera, maar het is een beetje gelukt! Rond 22u zijn we weer thuis, en duiken meteen in bed. We hebben een heel fijn weekend gehad!

Tot volgende week!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest