Dear Diary #3

Afgelopen week stond vooral in het teken van opruimen thuis, heel veel schoonmaken, en ontelbare wasjes draaien. In het weekend bezochten we de kinderboerderij met Oma, en deden we alweer een shoprondje door Loods 5. Natuurlijk is je huis nooit af, maar als je net verhuisd bent en alles nog erg kaal aanvoelt… dan wil je shoppen!!

MAANDAG

Natuurlijk moest de glitterbroek aan maandag haha. Lekker warm want het is een dikke gebreide stof. Ik kreeg de vraag hoe ik hem zou combineren, nou met een lekkere lange wollen donkergroene¬†trui erop! Maar een toffe sweater zal denk ik ook leuk staan. Maar uiteraard niet met Uggs eronder ūüėČ

Baddertijd! Hij ligt bijna een uur in bad. Heerlijk hoor!

Dan is het tijd voor een frisse neus. Nim neemt zijn hamer en zaag mee, je weet maar nooit wat je onderweg tegenkomt.

Woohoo, van de centjes die Nim voor Kerst kreeg van zijn Opa en Oma kocht hij een mega grote Frank van Cars. Zijn all-time favorite Cars karakter. Zo blij als een ei was hij!

Op het winkelcentrum zit een hele foute ‘candyshop’, oh oh… De snoepjes (zure matjes en schuimblokken mjam mjam)¬†waren overigens voor mij, Nim eet liever chocola ūüėČ

Ik bereid het avond eten vast voor. Een allerhande verspakket voor curry. Makkelijk en erg lekker.

DINSDAG

Dinsdag: Me time! Ik begin de dag heel stom met wasjes draaien, wasjes vouwen, wasjes sorteren, kledingkasten weer vullen met schone kleren, you get the point…

Glitterpants, een andere warme trui, en een bruine boterham met kroket. Beetje verwennerij op mijn vrij dag thuis.

Totaal vergeten om The Vampire Diaries te kijken afgelopen zaterdag. Dus yay, lekker in alle rust en stilte de gemiste aflevering kijken. Zo jammer dat het het laatste seizoen is, echt mijn meest favoriete serie al jaren lang!

Na nog een heleboel opruimen en schoonmaken plof ik op de bank aan het eind van de middag. Muziek aan en even niks!

WOENSDAG

Woensdag ondernemen we weinig. Nim is ’s morgens aan het overgeven geweest en voelt zich niet in zijn hum. Oma komt nog even¬†op visite, en de Play-Doh klei komt weer eens de kast uit. De eetkamertafel heb ik een kwart slag gedraaid, eens kijken hoe dat bevalt!

Rabarber en framboos crumble, net uit de Airfryer en dus nog gloeiend heet maar wel erg lekker.

DONDERDAG

Work, work, work, maar wel met de nieuwe VTwonen in mijn pauze. Ik spot ophanghaken die ik wil hebben al een hele poos maar steeds niet in de winkel vind.

VRIJDAG

Vrijdag heb ik een vrije ochtend want ik begin pas om half 1 op werk. Lekker rustig opstarten alleen thuis met een lekker ontbijt. Ik zoek online naar huisjes in de Ardennen omdat we een paar daagjes ertussenuit willen binnenkort. Of het de Ardennen word weet ik nog niet, maar weg gaan we zeker!

Inmiddels is het tijd voor een lange werkdag tot 9 uur ’s avonds (voelt altijd langer, is het natuurlijk niet), maar ik zit wel even lekker in het zonnetje op de metro te wachten. Heel fijn!

ZATERDAG

Kay is bij mijn broertje de muren aan het witten, en Nim en ik hebben een slome zaterdagmorgen. Al het speelgoed overhoop en hij is een flinke tijd zoet ermee.

In de middag komt Oma ons ophalen en rijden we naar de kinderboerderij. Ook lekker in het zonnetje, maar toch wel koud ook. Even samen op de foto met Nim, dat gebeurd ook zelden.

ZONDAG

Zondagochtend stappen we in de auto richting Amersfoort. Bestemming? Loods5! De houten knoppen die ik in de VTwonen zag staan vonden we zaterdag toch nog wel bij de Karwei, nu wil ik Nim zijn kamertje echt af maken en heb nog twee dingen in mijn hoofd die ik graag in zijn kamertje wil.

Altijd heerlijk om door deze winkel te struinen.

De buit! De leeuwenkop en plankdragers (in het kleine potje) gingen we voor. Wat zal het leuk staan in Nim zijn kamertje! Voor de rest gingen er twee kaarshouder glaasjes mee, en een hangende roze pot.

Honger en trek, dus ik maak een schaaltje met skyr, cruesli en banaan klaar en ga met de nieuwe weekplanner voor mijn neus zitten. Hopelijk gaat het ons helpen om dingen in een week beter te plannen! Hij is van winkeltjevananne

Dan is het tijd om alle nieuwe spulletjes op te gaan hangen. Wat gezellig zo met de leeuwenkop erbij, meteen wat kleur in het kamertje.

En toen was de week alweer voorbij! Fijne nieuwe week, met hopelijk net zoveel zon als afgelopen dagen.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest