Dear Diary #29

Hip hip hooray, it’s my Birthday today :). 27 jaar geworden, wat gaat het leven toch hard! En nog leuker: Morgen is Kay jarig! We hebben heerlijk 5 dagen vrij met zijn drietjes om een boel taartjes te eten, lekkers te lunchen en er een paar gezellige dagen van te maken. We hebben er inmiddels al 3 opzitten, en natuurlijk deden Nim en ik ook nog het een en ander op de andere dagen van de week. Kijk je mee?

DINSDAG
23Normaal werk ik nooit op maandag, afgelopen week voor een uitzondering een keer wel. Ik begin deze week dus met foto’s van dinsdag! Zodra Nim op bed ligt gaat de deurbel, pakketjestijd! Kay en ik bestelden voor onszelf eens een groot pakket kleding bij Stylepit. De sale daar is fantastisch en we hebben beide nu weer wat fijne nieuwe zomerse items erbij.

22In de avond gaan we naar de Ikea, waar Nim er tot voor kort niks van moest hebben vind hij het daar nu dikke pret. De pijlen volgen, rusten op bedden en banken, spelen bij de kinderafdeling en in het zelfbedieningsmagazijn gek doen en papa en mama uitdagen. Wat een boefje!

WOENSDAG
20Het is wederom regenachtig weer, maar ik heb geen zin om weer de hele dag binnen te zitten. We gaan in de ochtend eens langs bij Conceptstore Keet in Rotterdam. Onwijs leuke winkel met gave spulletjes. Je kan hier een plekje huren om je eigen spullen te verkopen, leuk aanbod en diverse dingen worden er dus verkocht!

21Achter in de winkel kun je ook wat eten en drinken en is er voor de kids een fijne speelhoek. Terwijl ik genoot van een stukje cheesecake (ja, ik was immers al bijna jarig toch?!) en een glas appelsap, speelt Nim in de speelhoek.

19Later in de middag moest ik nog een pakje op de post doen en besluit daarna om nog even om te lopen voor een ijsje. Zo verleidelijk, een ijszaak in de buurt!

DONDERDAG
18Hello new panda friend! Deze mama heeft een nieuwe verslaving gevonden haha.

17Het is donderdag dus ik moet werken. Een dag nog maar deze week, omdat ik maandag werkte in plaats van vrijdag en dinsdag mijn ouderschapsverlof (Me Time) dag had, die ik dit keer wel met Nim doorbracht trouwens. Maar, ik besluit spontaan te trakteren op werk omdat ik bijna jarig ben, en trek heb in taart haha. Deze kersenvlaai had ik ook voor Nim zijn verjaardag en hij is zo lekker! Komt van de La Place en is maar 3,99!

16Als ik thuis kom heb ik een uur voor mezelf! Kay en Nim zijn wat later thuis omdat ze bij Opa en Oma mee blijven eten. Gelukkig zit er voor mij nog wat in de koelkast van de dag ervoor wat ik alleen even op hoef te warmen. Dus relax modus ON!

VRIJDAG
15Yay, it’s Friday! We hebben 5 vrije dagen samen, fijn! Ik besluit om de voucher ‘dagje Amsterdam, mag niet geweigerd worden’ in te zetten die ik voor Moederdag kreeg. Nim zijn outfit voor deze dag (waarvan na aankomst het broekje al verschoond moest worden… zoek je het nog zo zorgvuldig uit he haha)

14We beginnen net als op Moederdag bij MiniMarkt voor een ontbijtje! Ik struin wat tussen de uitverkoop rekjes en de hebbedingentjes maar houd mijn portemonnee toch nog even dicht, er staat nog een hele leuke winkel hierna op de planning.

13Nim vind het hier te gek. Ze hebben Thomas de stoomlocomotief treintjes en een treinbaan tafel. A dream come true voor hem haha.

24Daarna stappen we Big & Belg binnen, een walhalla voor hippe mama’s en papa’s die hun kids net even wat anders wil kleden! Ook hebben ze er de leukste decoratie spullen, speelgoed en andere toffe dingen. De sale rekjes hangen overvol en ik kan dan ook niet met lege handen naar huis 😉

12Next stop is de speeltuin in het Sarphatipark. Tijd voor Nim!

11Na ook nog naar de andere vestiging van Big & Belg te zijn geweest plus een boel andere leuke boetiekjes, en wederom goed te zijn geslaagd uit de sale rekjes lopen we richting centrum. In een smal straatje zie ik een toffe foto van vader en zoon voor me, ‘Kay! Stop! Foto!’.

10Terwijl ik nog even rondneus bij Urban Outfitters rusten de mannen uit in de coffee corner in de winkel. Moe maar voldaan, we hebben alles gelopen deze dag en gaan vanaf het Rokin’ de tram in terug naar de RAI waar de auto staat.

ZATERDAG
9Oei wat hadden we zere beentjes en voetjes van die dag Amsterdam! Pas zaterdagochtend pak ik alle spulletjes uit.

8Maar, geen tijd voor foto’s! We gaan naar de Vierhavenstraat, een boodschapje, bezoekje aan de action voor die te leuke nieuwe draadmand die ik goed kan gebruiken voor een fotoshoot en om even te spelen op het dakpark! Ofcouse, een family lift selfie mag niet ontbreken hier 😉

7Spelen in het water op het dakpark. Leuk plekje hier!

6Zeikesnat geworden natuurlijk. Maar we pakken altijd een extra set kleding in! Gauw omkleden en wat drinken, want van spelen krijg je dorst.

5Eenmaal thuis heb ik wederom happy mail. Dit maal voor de blog, dit is alvast een sneak preview ;). Speciaal voor de foto’s haalden we een lekkere cupcake bij Urban Bakery hier vlakbij. Oh wat erg nou, weer ’taart’.

4Ik blijf in de slaapkamer, vouw de was en rust wat op bed. Nim is een handfull de laatste dagen en ik heb wat Me Time nodig, dan maar zo!
Een leuke combi, een shortje, slippers en zonnebril erbij en ik heb een toffe zomeroutfit! Er komt een shoplog aan deze week met mijn nieuwe items.

3We eten soep! Nim is dol op soep, can you tell? 😉

ZONDAG
2Zondag ruimen we op, maken schoon en maak ik een taartje. Onze ouders komen langs voor onze verjaardagen, ook al vieren we ze niet meer. Het was wel weer gezellig en een leuke afsluiter van de week.

Fijne nieuwe week!

Volg de-ontdekkers nu ook op Bloglovin’, Instagram & Facebook om niks meer te missen! Papa Kay heeft ook een Instagram account boordevol vader en zoon foto’s en hun belevenissen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest